Sisteme de incalzire eficiente – Caloriferul Tesy CB 2512 E01 R

 

calorifer electric cu ulei TESY CB 2512 E01 Rcalorifer electric cu ulei TESY CB 2512 E01 RAm prezentat in articolele anterioare mai multe sisteme de incalzire, precum caloriferele electrice, aerotermele, plasmele termice, convectoarele de podea sau de perete. Toate sunt eficiente iarna, avand o serie de avantaje, insa si cu dezavantajele cu care trebuie sa fii impacat.

Zilele acestea am avut oportunitatea de a analiza / testa un calorifer electric de la Tesy, unul dintre cele mai simple modele Tesy CB 2512 E01 R  si pot zice ca pertotal sunt multumit de el. Caloriferele electrice sunt in continuare sisteme de incalzire preferate de multe persoane intrucat incalzesc eficient si inmagazineaza caldura. Pierd insa destule puncte la design si greutate.

Cateva informatii despre compania Tesy – de origine bulgara a fost infiintata in 1990 si face parte din holdingul Ficosota. Aceasta se afla printre cei mai mari producatori de sisteme de incalzire pentru uz casnic si al apei menajere din Europa. Produsele Tesy sunt distribuite in peste 50 de state, avand cumparatori din Europa, Asia, Africa, Australia si America de Sud. Compania a reusit sa castige cat mai mult teren in pietele de desfacere din Japonia, Danemarca, Ucraina, Romania, Serbia, Italia, Rusia, Bulgaria, etc.

 

Inapoi la caloriferul Tesy CB 2512 E01 R – pareri

 

Review-calorifer electric Tesy CB 2512 E01 R  1. Caracteristici generale

Caloriferul Tesy CB 2512 E01 R  are o putere mare de 2500 W, suficienta pentru a incalzi 57 mcubi, fapt pentru care s-a descurcat de minune intr-o incapere de 20mp. In cazul in care doresti sa incalzesti un pic camera sau doar sa mentii o temperatura de confort, poti face acest lucru cu ajutorul treptelor de putere 3 la numar – 2500/1500/1000 W.

De asemenea modelul are incorporate un termostat de camera reglabil, in functie de cat de cald doresti sa fie in locuinta.

 

calorifer electric cu ulei TESY CB 2512 E01 R - 3432. Design si dimensiune

Dupa cum am zis si mai sus, din pacate, caloriferele electrice pierd la partea de design, intrucat nu au un „look” modern. Numarul de elementi al caloriferul Tesy CB 2512 E01 R  este de 12 si are o dimensiune de  64.5 x 28.6 x 55 – IxLxA, design-ul este unul satisfactor – insa nu pentru o camera moderna.

Desigur cu cat caloriferul are mai multi rulmenti si greutatea acestuia creste, Tesy CB 2512 E01 R  are o greutate de 15.29 kg, insa nu trebuie sa iti faci probleme intrucat este prevazut cu roti pentru transport, ce il face foarte usor de mutat dintr-o incapere in alta.

 

3. Alte caracteristici

termostat de siguranta – este un sistem de siguranta care trebuie sa existe la orice aparat pentru incalzire, care va inchide automat caloriferul in situatia in care acesta se supraincalzeste;
loc de stocare cablu – ideal mai ales in perioadele in care nu folosesti aparatul;
protectie anti-inghet – daca iti doresti un model pentru casa de vacanta pe la care ajungi mai rar, este necesar sa alegi un aparat cu protectie anti-inghet.

 

Modelele mai puternice de calorifere electrice sau chiar cu functii suplimentare, marca Tesy gasesti aici >>>

 

Pentru mai multe detalii referitoare la modelul de calorifer Tesy CB 2512 E01 R gasesti aici  ( vezi si pretul )>>>

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: