Care este cel mai puternic aspirator? Ce caracteristici mai trebuie sa aiba un aspirator puternic?

 

Aspiratorul este unul dintre cele mai utile aparate de avut in casa, atunci cand doresti sa faci curatenie. In piata ai sa gasesti multe model, de la aspiratoare cu sac, aspiratoare fara sac, aspiratoare cu apa si pana la  aspiratoare inteligente. In situatia in care doresti sa ai un aparat care sa extraga pana la cele mai adanci mizerii din covor, vei avea nevoie de cel mai puternic aspirator.

Un prim aspect ce te intereseaza cand doresti un model care sa faca fata firelor de par si prafului impregnant in covor, este un aparat cu o putere de absorbtie mare, de peste 1500 W.

Pretul pentru un aspirator puternic porneste de la 500 lei si depaseste 2000 lei , in functie de caracteristicile sale precum si producator.

Aspirator cu filtrare prin apa Thomas Perfect Air Allergy Pure9

 

Cum alegi cel mai puternic aspirator pentru mine?

Cand alegi un aspirator puternic este recomandat sa ai in vedere urmatoarele: tipul de aspirare, accesoriile incluse in pachet, sistemele de siguranta si de filtrare. In continuare voi detalia fiecare aspect in parte astfel incat sa iei cea mai buna decizie, pentru a achizitiona cel mai puternic aspirator.

 

1. Tipul de aspirare

In functie de tipul de aspirare poti opta pentru un model cu aspirare uscate – absoarbe praful si il depoziteaza in compartimentul special (modele cu sau fara sac) sau/si umedea – aspiratorul are un rezervor de apa si unul special pentru deterget, prin urmare poti spala podeaua sau covorul in timp ce aspiri.

Aspiratoarele cu spalare umeda se recomanda de regula covoarelor. Pentru parchet si gresie este mai practic folosirea unui mop electric.

Aspirator cu filtrare prin apa Thomas Perfect Air Allergy Pure11

 

2. Accesorii

In functie de locuinta ta, pentru a putea face o curatenie adecvata, vei avea nevoie si de instrumentele potrivite, printre care:

• Duza standard – pentru parchet, covoare (de regula sunt doua duze diferite);

• Accesoriu pentru spatiu ingust – pentru spatiile mici, precum intre perete si calorifer, obiecte de mobilier – spatii unde se aduna de regula praful;

• Duza pentru aspirare umeda – in cazul modelelor cu functie de curatare umeda aceasta trebuie sa fie inclusa in pachet;

• Duza pentru perdele – praful nu se depune doar pe podea sau obiecte de mobilier – vei avea nevoie de o duza speciala cu peri, pentru a putea elimina praful din perdele, draperii, alte materiale textile.

 

3. Siguranta si filtre

Cel mai puternic aspirator pentru tine trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici ce tin de siguranta: auto-inchidere – in cazul in care se supra-incalzeste motorul si un sistem de filtare al aerului bun. Pentru sanatatea ta si a familei tale, opteaza pentru aspiratoare cu filtre HEPA ce sunt recunoscute la nivel European drept cele mai bune pentru asigurarea calitatii aerului ce il respiri.

Desigur, nu uita ca aceste filtre trebuie spalate sau schimbate la o anumita frecventa, in functie de recomandarile producatorului.

Aspirator cu filtrare prin apa Thomas Perfect Air Allergy Pure7

 

4. Garantie

Un aspirator are o garantie minima de 2 ani. Bolduiesc minima intrucat sunt producatori ce ofera pana la 7 ani garantie pentru produsele lor. Atentie si la furnizorul de la care achizitionezi aparatul, intrucat vei avea nevoie de suport tehnic prompt si de calitate in situatia in care se strica aparatul.

 

Sper sa iti fie de ajutor aceste informatii, daca ai intrebari referitoare la cel mai puternic aspirator, sau doresti sa recomanzi un produs din propria experienta, te invit sa lasi mai jos un mesaj.

 

Tinand cont de cele prezentate mai sus, in continuare iti recomand trei modele de aparate foarte bune:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Aspirator cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua, 1600 WAspirator cu filtrare prin apa Studio Casa Hepatech Aqua, 1600 W

Aspirator MIELE C3 Total Care Power Line, 1600 W, perie pentru toate suprafeteleAspirator MIELE C3 Total Care Power Line, 1600 W

Aspirator cu filtrare prin apa Thomas Perfect Air Allergy PureAspirator cu filtrare prin apa Thomas Perfect Air Allergy Pure

Tip aparat: Aspirator fara sacTip aparat: Aspirator fara sacTip aparat: Aspirator fara sac
Tip aspirare: Filtrare prin apaTip aspirare: Filtrare prin apaTip aspirare: Filtrare prin apa
Filtru HEPA: DaFiltru HEPA: –Filtru HEPA: Da
Putere (W): 1600Putere (W): 1600Putere (W): 1700
Tip alimentare:ReteaTip alimentare:ReteaTip alimentare:Retea
Alte accesorii:Perie pentru perdele, Perie pentru aspirare umeda, Perie standard, Accesoriu spatiu inguste, Perie micaAlte accesorii: Accesoriu pentru spatii inguste, Derulator automat cabluAlte accesorii: Perie pentru perdele, Perie pentru aspirare umeda, Perie standard, Accesoriu spatiu inguste, Perie mica
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 16.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: