Semineu electric 3D Dimplex DF2010-EU – review

 

Daca esti in cautarea unui sistem de incalzire eficient si care sa redea magia Sarbatorilor de iarna, atunci ai nevoie de un semineu electric. Avantajele unui semineu care sa functioneze pe electricitate sunt: usurinta de instalare dar si in folosire – nu ai nevoie de persoane specializate care sa il monteze, majoritatea modelelor vin cu o telecomanda, un al beneficiu este aspectul primitor ce il ofera caminului tau – asemanator celui din povesti. Dintre brand-urile de renume, ce produc seminee electrice de calitate enumar: Dimplex, ClassicFlame, Serreno si Tesy.

Dupa cum ziceam si intr-un articol mai vechi (cele mai bune seminee electrice) pretul pentru un astfel de sistem de incalzire porneste de la 1200 lei, iar in functie de performante / tehnologii, depaseste 4000 lei.

Pentru cei care au un buget limitat – pana in 1600 lei si doresc un sistem de incalzire care sa fie de calitate, recomand cu incredere modelul electric 3D Dimplex DF2010-EU. Vezii detalii si pret aici.

Dimplex este o companiei de origine irlandeza si este unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de incalzire / climatizare, detinand o cota de piata importanta (in America de Nord, Germania, Olanda, Japonia, Belgia Franta si China). In portofoliul companiei se afla 18 marci de renume precum: Glen, Creda, Dimplex si Goblin.

Focar semineu electric 3D Dimplex DF2010-EU , OptiFlamen 56

 

De ce semineul electric 3D Dimplex DF2010-EU?

Un prim aspect care ne intereseaza la un semineu este capacitatea sa de a mentine calda o incapere, urmand apoi sa punem accent pe design, si pe restul functiilor, care ne vor facilita utilizarea aparatului. In continuare voi detalia fiecare aspect pentru a te convinge de calitatea semineului electric 3D Dimplex DF2010-EU.

 

• Puterea aparatului

Puterea aparatului este de 1700 W, suficienti pentru o incapere de dimensiune mica sau medie. Aceasta putere este atinsa pentru cateva minute din momentul in care este pornit aparatul, apoi scade la 1500 W. Semineul are incorporat si o aeroterma cu o singura treapta de incalzire, cu posibilitatea de a fi reglata in intensitate cu ajutorul panoului de control. Plusul acestui model este nivelul de zgomot mic propagat – nici nu o sa iti dai seama ca functioneaza – iar acest lucru este posibil cu ajutorul sistemului special Semineele Dimplex – un ventilator profesional silentios pentru un plus de confort.

In cazul in care doresti sa folosesti semineul doar pentru aspect – pentru flacara sa (fara a emana caldura) modelul Dimplex DF2010-EU este ideal intrucat cele doua pot fi folosite independent una de cealalta.

Aparatul are incorporat si un termostat de siguranta, ce va asigura inchiderea sa, in situatia in care se incalzeste prea tare.

Focar semineu electric 3D Dimplex DF2010-EU , OptiFlame

 

• Design-ul

Din punct de vedere al design-ului modelul Dimplex DF2010-EU aduce o serie de plusuri de neegalat, la pretul sau mic. Atunci cand discutam despre aspectul unui semineu electric, trebuie urmarit atat design-ul acestuia cat si proiectia flacarei si a bustenilor.

Modelul Dimplex DF2010-EU are un aspect modern care se potriveste in orice casa sau chiar apartament, putand fi usor mascat (incorporat in mobila) sau  chiar in interiorul unui perete (in functie de cat de dispus esti sa faci o serie de modificari).

Referitor la imaginea proiectata – gratie tehnologia Dimplex 3D Optiflame Multifire flacara redata este foarte asemanatoare cu cea reala (pentru un efect mai apropiat de realitate recomand modelul – semineu electric 3D Dimplex DF2608-EU , OptiFlame Multifire, insa necesita o investitie mai mare de bani). Efectul de flacara, in cazul modelul Dimplex DF2010-EU, este realizat prin luminii ce redau o culoare apropiata de cea naturala a focului si de mare densitate, iar cu ajutorul proiectiei pe un film fotosensibil – este redata actiunea naturala a flacarii, fara efect sacadat si fara repetivitate. Pentru o asemanare cat mai apropiata de realitate lemnele din interiorul focarului sunt realizate dupa mulaj natural  de lemn ars.

Foarte important in cazul oricarui semineu este ca flacara sa aiba o curgere lina – ceea ce Dumplex reuseste sa realizeze cu success la acest model.

Focar semineu electric 3D Dimplex DF2010-EU , OptiFlame

 

• Alte caracteristici

Alte caracteristici sunt cele ce vor face aparatul sa fie mult mai usor de folosit, prin urmare nu trebuie sa lipseasca telecomanda, un display care sa iti confirme ca aparatul functioneaza.

Semineul electric Dimplex DF2010-EU vine la pachet cu o telecomanda cu functiile: pornit/oprit, corespunzatoare efectului de flacara 3D. Panoul de comanda manual este usor de accesat – se afla sub clapeta de pe fata focarului electric in partea de jos. Din panoul manual de comanda se pot accesa efectul de flacara 3D, incalzirea, butonul de reglaj al intensitatii caldurii si butoanele ce ajusteaza luminozitatea focarului si viteza flacarii 3D.

Un alt plus al modelului este posibilitatea de a atasat un  dispozitiv de sunet la semineul electric, astfel sa fie creata atmosfera placuta a lemnelor care ard in foc. Dispozitivul de sunet functioneaza independent de semineu si poate fi oprit oricand. Are trei trepte de volum : low / medium / high .

 

• Garantia

Pentru orice semineu electric trebuie sa existe o garantie de minim 2 ani, perioada in care producatorul sa iti asigure services gratuit in situatia aparitiei unor defectiuni ale aparatului, ce nu tin de tine. De asemenea alege sa cumperi de la un producator care sa iti asigure o plansa mare de servicii (pe langa transport gratuit si retur fara costuri suplimentare).

 

CONCLUZIE:

Tinand cont ce prezentate anterior putem concluziona ca semineul electric 3D Dimplex DF2010-EU este un aparat ideal, pentru cei cu un buget de pana in 1600 lei, care va aduce un maxim de randament si acea atmosfera calduroasa in caminul tau – fie ca locuiesti la bloc sau la casa.

 

Detalii tehnice – semineu electric 3D Dimplex DF2010-EU:

( *pentru mai multe detalii despre produs sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestuia sau pe butonul din tabel )

Focar semineu electric 3D Dimplex DF2010-EU , OptiFlame

Focar semineu electric 3D Dimplex DF2010-EU , OptiFlame 1• Recomandabil pentru incaperi de pana la (m cubi): 110
• Putere maxima (W): 1700
• Trepte putere: 1
• Treptele puterii (W): 1500
• Telecomanda: Da
• Termostat de camera reglabil: Da
• Termostat de siguranta: Da
• Aeroterma incorporata: Da
• Siguranta si protectie supraincalzire: Da
• Altele: Tehnologie OptiFlame , RealLogs , Multifire
• Dimensiuni (IxLxA) cm: 56.3 x 56 x 23

VEZI DETALII SI PRET

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: