Care este cel mai bun aparat de copt ardeii ? Ce caracteristici are un aparat de copt ardeii bun?

 

Toamna este unul dintre cele mai incarcate anotimpuri, pe langa rutina zilnica, este necesar sa schimbi garderoba – sa pregatesti hainele groase, sa faci o curatenie consistenta in casa si chiar sa te pregatesti de sarbatori. Dupa cum spuneam si in articolele anterioare, gasesti in piata multe electrocasnice care sa iti vina in ajutor. Un alt exemplu util – de care nu multa lumea stie – este sa ai un aparat de copt ardeii / vinete, pentru a putea pregati mai usor provizii.

Avand in vedere ca trebuie sa ne pregatim de iarna, sa facem muraturi, sa ambalam pachetele cu legume / fructe – bucataria noastra este suprasolicitata, iar timpul este scurt. Daca esti un amator al ardeilor capia copti sau chiar al vinetelor, un aparat care sa le prepare mai repede, singur si fara sa fie pazit, este o investitie buna pentru tine si familia ta.

Pe langa timpul salvat, alte avantaje, al unui astfel de electrocasnic la tine in bucatarie, sunt: faptul ca scapi de fumul din casa si nu trebuie sa stai in caldura degajata de aragaz / gratar electric, pentru a avea grija ca alimentul sa se coaca uniform – pe toate partile.

Pretul pentru un aparat de copt ardeii nu este mare, porneste de la 120 lei iar in functie de model, depaseste 150 lei.

cel mai bun aparat de copt ardeii

Cum alegi cel mai bun aparat de copt ardeii?

Cand alegi un aparat de copt ardeii, sunt cateva aspecte la care trebuie sa fii atent precum: puterea, timpul de prepare, capacitatea, dimensiunea si greutatea. In continuare voi discuta despre fiecare aspect in parte:
• puterea: este un indicator important – aparatul trebuie sa aiba o putere de peste 1500 W, astfel incat sa se incalzeasca rapid si sa mentina temperatura din interior constanta, pentru ca tu sa il poti folosi si de mai multe ori.
• dimensiunea: ca orice electrocasnic o sa iti consume ceva spatiu in bucatarie, pentru depozitare, alege un aparat care sa nu fie greu de „ascuns” cand nu il folosesti;
• timpul de preparare: aceste aparate au un timp de preparare mediu de 10 – 15 minute, dupa ce ai pus legumele in interior. Atentie majoritatea modelelor necesita un timp de 20 – 30 minute – pentru a ajunge la temperatura potrivita de coacere.
• greutatea: avand in vedere ca nu o sa stai tot timpul cu aparatul la vedere, alege un model pe care sa il transporti usor, cine stie poate chiar o ruda sa te roage sa il imprumute.

cel mai bun aparat de copt ardeii
Cautand un astfel de aparat pentru bucataria mea, am gasit in piata un model chiar foarte bun, la un pret mic: aparatul copt ardei MYDOMO, 1600 W, negru. Vezi detalii si pret aici .

cel mai bun aparat de copt adreii 2Aparat copt ardei MYDOMO este potrivit pentru fiecare casa si este o solutie practica mai ales daca nu ai timp sa pazesti legumele atunci cand acestea sunt pe aragaz. Capacitatea modelului este de 3 legume (poti sa introduci fie trei ardei, fie trei vinete). Acesta coace cu o temperatura uniforma simultan pe ambele parti.

Cum se folosete aparatul? Il pornesti pentru inceput – il lasi sa se incalzeasca timp de 20 minute, ulterior poti introduce legumele, care in functie de tip vor fi gata in 15 minute (de exemplu: ardeii vor fi gata in 5 – 10 minute, in functie de dimensiunea lor iar vinetele in 15 minute). Dupa le scoti si poti introduce urmatoarea tura. Legumele se vor praji pe ambele parti si apoi sunt fierte, pentru a face decojirea mai usoara si rapida

Aparatul este complet emailat si are o izolat termica foarte buna. Nu este necesara o intretinere speciala, se recomanda curatarea dupa fiecare utilizare.

 

Pentru mai multe detalii si pret (aparatul copt ardei MYDOMO) click aici >>>

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: