Care este cea mai buna soba pe gaz? Ce caracteristici sa urmaresti la o soba pe gaz?

 

Zilele trecute am fost la tara – in zona din care este tatal meu. Stiu ca nu ne mira faptul ca se numeste canalizare un sant in fata portii, ca sunt case neracordate la gaze sau electricitate, insa trebuie sa recunosc ca fiecare isi aranjeaza viata dupa cum poate si cu ce are la indemana. Astfel am avut ocazia sa vad cum se comporta o soba pe gaz de la butelie.

Nu sunt multe persoane care ar merge pe un astfel de sistem de incalzire, insa la nevoie ne adaptam. Avantajul costului unei sobe pe gaz este superior fata de alte sisteme, insa trebuie sa fii destul de atent cu aparatele ce functioneaza pe gaz si sa iti creezi un confort nu doar termic ci si sigur.

cea mai buna soba pe gaz1

 

Cum alegi cea mai buna soba pe gaz?

 

Sunt cateva elemente dupa la trebuie sa fii atent cand alegi o soba pe gaz de la butelie: in primul rand este sistemul de siguranta si apoi restul caracteristicilor – puterea, dimensiunea incaperii acoperite, trepte de temperatura, si asa mai departe.

Modelul testa de mine este soba pe gaz Tesy LD 168D, despre care voi detalia in continuare in cateva randuri. Firma Tesy, de origine bulgara, este de prestigiu in domeniul sistemelor de incalzire, de la calorifere de ulei si pana la centrale de apartament.

 

Caracteristici soba pe gaz Tesy LD 168D

 

Soba pe gaz TESY LD 168D, 4200 W, 3 trepte de putere1

1. Sisteme de siguranta

Dupa cum ziceam mai sus sistemele de protectie al oricarui aparat pe gaz sunt foarte importante. Modelul Tesy LD 168D este prevazut cu:
• un sistem de protectie care intrerupe imediat furnizarea gazului daca concentratiile CO / CO2 cresc pana la 1.5 %;
• un sistem care intrerupe imediat furnizarea gazului daca flacara pilot isi incetineste intensitatea sau se stinge;
• o grila metalica de protectie care limiteaza accesul la elementele de ardere si la reflector, fiind situata pe intreaga suprafata a aparatului.

 

2. Caracteristici generale

Soba pe gaz Tesy LD 168D poate fi folosita in incaperi inchise, fiind recomandabila camerelor de maxim 100 m cubi, puterea aparatului de 4200 W si asigura o incalzire rapida. Avand in vedere ca urmarim sa mai facem si economii iarna, modelul este prevazut cu trepte de putere:  4200/2900/1550 W, care sa te ajute sa mentii temperatura din incapere constanta.

 

3. Caracteristici de design

Dimensiunea sobei pe gaz Tesy LD 168D este de 73.6 x 28 x 43.2 cm, avand o greutate de 7.4 kg. Avantajul este ca acesta poate sa fie cu usurinta transportata dintr-o incapere in alta, avand un sistem de roti. Ce mi-a mai placut la acest aparat, este faptul ca e dotat cu un suport pentru butelie, care acopera acel aspect inestetic.

 

4. Garantia

Produsul are o garantie de minim 2 ani, iar daca intamplini dificultati este bine sa ai alaturi un furnizor care sa iti fie de ajutor si chiar sa preia aparatul de la tine din locuinta.

 

Pentru mai multe detalii si pret, referitoare la soba pe gaz Tesy LD 168D, click aici  >>>

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: