Idei pentru cadouri de Mos Nicolae – recomandari

 

Idei pentru cadouri de Mos Nicolae – sunt la mare cautare acum, in special, ca a mai ramas o saptamana pentru a-l ajuta pe Mos sa umple cizmulitele celor dagi. Dupa cum ziceam si in articolele anterioare, recomand achizitionarea, chiar si a cadourilor – tot online. De ce? Raspunsul este evident: scapi de cozi, jocul alba-neagra dupa un loc de parcare, de trafic – de oras.

Daca esti in cautarea cadourilor ideale, este bine sa stabilesti de la inceput persoanele pentru care urmeaza sa cumperi si care este bugetul tau. Desigur poti face si putina cercetare, inca mai ai timp sa aflii ce isi doresc cei dragi.

Atentie: nu lasa pe ultimul moment achizitionarea cadourilor, deoarece de regula este foarte aglomerat -in special cu 2 – 3 seri inainte sa vina Mos Nicolae, caci toate ajutoarele sale sunt in oras in goana dupa cadouri.

 

Idei – cadouri de Mos Nicolae pentru copii – in functie de varsta acestuia poti opta pentru achizitionarea unor:

 

Idei – cadouri de Mos Nicolae pentru partenera

Alte idei: o patura termica, un incalzitor de picioare, o cada cu masaj, accesorii pentru sport – bratara sport, o sauna de faciala sau chiar o perie de faciala.
*indiferent ce alegi pentru partenera – tine cont de preferintele ei, iar daca optezi pentru electrocasnice, sa fie unul pe care ea si-l doreste.

 

Idei – cadouri de Mos Nicolae pentru partener

Alte idei: accesorii sport, aparat de tuns, o baterie externa pentru telefon.

 

Idei – cadouri de Mos Nicolae pentru parinti / bunici

Alte idei de cadouri: un incalzitor pentru picioare, un aparat de masaj picioarele.

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: