Care este cea mai buna perie faciala electrica? Ce caracteristici are o perie faciala?

 

O prima cauza a tenului cu aspect imbatranit este poluarea, iar multe femei incearca sa combata acest factor nociv mergand la saloane. Din pacate o vizita pe luna nu este suficienta. Pentru a capata si mai ales a mentine un ten curat, ai nevoie de o perie faciala, pe care sa o folosesti zilnic sau cel putin la 2 – 3 zile. O perie faciala este special proiectata pentru a curata pielea / porii si a indeparta celulele moarte.

Un alt avantaj al unui astfel de aparat pentru ingrijirea tenului, este faptul ca – reuseste sa ofere fetei curatarea de care are nevoie, mult mai bine decat apa si sapunul.

Costul pentru o perie faciala buna porneste de la 50 lei si depaseste 400 lei, in functie de tipul acesteia – electrica sau nu dar si de ce alte caracteristici ofera.

Cea mai buna perie faciala electrica 1

 

Cum alegi cea mai buna perie faciala?

In primul rand, o perie faciala se alege in functie de tenul tau – normal, gras sau sensibil, prin urmare trebuie sa fii atent la tipul de perie, accesorii dar si puterea / vitezele. In continuare am sa prezint fiecare caracteristica in parte.

 

1. Tip periei

Dupa cum am mentionat mai sus sunt doua tipuri de perii faciale: manuala sau electrica – ce ofera diferite optiuni si accesorii. Majoritatea perilor ce au motor sunt produse din material sintetic sau material natural – daca ai tenul sensibil sau gras cel mai bine este sa achizitionzi un model cu peri naturali, pentru a evita iritatia. O curatarea in profunzime poate insa sa fie facuta doar cu o perie faciala electrica, intrucat vibratiile acesteia sunt speciale pentru a curata perfect tenul, fapt ce nu se poate cu o perie manuala.

 

2. Puterea de masaj si vitezele

Cea mai buna perie faciala trebuie sa fie potrivita tenului si de preferat sa aiba diferite variatii de putere. Pentru primele utilizari se recomanda sa folosesti aparatul la puterea cea mai mica pana tenul se obisnuieste, treptat poti creste viteza spre cea normala.

 

3. Accesorii

perie faciala - cea mai buna perie faciala electricaAccesoriile te vor face sa simti ca esti la salon si te vor ajuta sa obtii rezultate similare:
perie dura – pentru curatare in profunzime;
perie moale – se recomanda folosirea in special la inceput, dar si dupa o curatare in profunzime a tenului;
timer – avand in vedere ca este destul de greu sa te aranjezi acasa, este bine sa alegi un model cu timer care sa te anunte cand trebuie sa schimbi pozitia periei;
sac pentru depozitare – peria faciala trebuie folosita doar de o persoana, la fel ca si periuta de dinti, iar depozitarea ei trebuie facuta in conditii adecvate – astfel incat sa nu devina locul ideal pentru dezvoltarea bacterilor.

 

4. Acumulator

Majoritatea modelelor electrice sunt cu acumulatori, ce trebuie incarcati dupa folosire. In medie o perie faciala poate sa fie folosita de timp de 15 – 20 minute, timp suficient pentru a aplicat tratamentul de curatare.

 

5. Garantia

O perie faciala buna trebuie sa vina la pachet cu o garantie de minim 2 ani oferita de producator. Este de preferat sa cumperi produse de la furnizori de incredere care te vor ajuta in cazul in care ai probleme cu produsul.

 

Sper sa iti fie de ajutor acest articol cand alegi cea mai buna perie faciala pentru tine, daca ai intrebari te invit sa imi lasi un mesaj mai jos.

 

In continuare iti prezint o lista cu top perii faciale profesionale, ce merita atentia ta:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Perie faciala Remington Reveal FC1000

Perie faciala Remington Reveal FC1000

Perie pentru curatarea tenului Philips VisaPure SC5275

Perie faciala Philips VisaPure SC5275/11

Epilator facial Braun SE810 Face

Perie faciala cu perie Braun SE810 Face

Tip Produs: Perie facialaTip Produs: Perie facialaTip Produs: Perie faciala
Functii: 3 viteze de curatareFunctii: 2 viteze de curatareFunctii: setari viteze, wet&dry
Tip alimentare: AcumulatorTip alimentare: AcumulatorTip alimentare: Acumulator
Numar accesorii: 3Numar accesorii: 3Numar accesorii: 2
Curatarea tenului: DaCuratarea tenului: DaCuratarea tenului: Da
Setari de viteza a masajului: DaSetari de viteza a masajului: DaSetari de viteza a masajului: Da
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 03.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: