Espressor Bosch Tassimo Vivy TAS 1254 – pareri

 

Espressor Bosch Tassimo Vivy TAS 1254 - pareriDaca ai ramas in pana de idei referitor la – ce cadouri sa cumperi pentru o persoana draga, atunci iti recomand sa te orientezi spre un espressor automat precum modelul Bosch Tassimo Vivy TAS 1254. Aparatul va aduce momente de rasfat pentru iubitorii de cafea.

Printre avantaje enumar: rapiditate – cu care este preparat un espresso sau orice alta bautura, costul de achizitie mic, usurinta in folosire – tot ce trebuie sa faci este sa umpli compartimentul cu apa, sa pui capsula de cafea si sa apesi pe un buton.

Pretul unui espressor automat cu capsula porneste de la 300 lei, iar in functie de producator si caracteristici depaseste 600 lei. In cazul aparatului produs de Bosch, TAS 1254 – vei obtine cele mai bune cafele, la un pret de achizitie al aparatului mic.

Atentie insa, chiar daca aparatele de cafea cu capsule sunt mai ieftine – fata de modelele pe cafea (boabe sau macinate, precum espressoarele sau cafetiere), discurile sunt insa destul de scumpe, iar in functie de cantitatea de cafea ce o bei, pot sa depaseasca 100 lei sau chiar mai mult pe luna.

 

De ce espressor-ul Bosch Tassimo Vivy TAS 1254?

 

1. Design

Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1254 se deosebeste de multe espressoare printr-o eleganta aparte. Panoul de comanda este la indemana si intuitiv. Un alt beneficiu este ca poti alege, in functie de preferintele tale, culoarea aparatului: negru, alb, verde, rosu, mov sau roz.

Dimensiunea espressorului este mica, si poate sa fie usor depozitat – are doar 169 mm lungime x 249 mm adancime x 298 mm inaltime. In cazul in care ai nevoie la un eveniment sau chiar intr-un concediu prelungit, acest model este ideal de transportat – intrucat are o greutate foarte mica de 2.36 kg.

Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1254, 1300 W, 0.7 l 1

 

 2. Caracteristici tehnice

Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1254 are o putere de 1300 W si o presiune de 3.3 bar, fiind special proiectat pentru a prepara cafele, ceaiuri si chiar lapte cald rapid de tip pastile, pentru care nu este nevoie de o presiune mare, precum in cazul espressoarelor cu cafea boabe/macinata.

Ce mai trebuie sa stii, este faptul ca aparatele Tassimo prepara bauturi complet automat, rapid, printr-o atingere de buton, gratie tehnologiei  Intellibrew – patentata. Fiecare capsula Tassimo are un cod de bare, pe suprafata superioara, ce contine informatii cu privire la cantitatea de apa, timpul de fierbere si temperatura exacta pe care aparatul trebuie sa le pregateasca, astfel incat la final sa te bucuri de bautura prefecta. Bosch Tassimo Vivy TAS scaneaza codul de bare de pe capsula de fiecare data, iar in cazul in care uiti sa schimbi discul, aparatul o sa te anunte.

Tipul de bautura ce le va pregati perfect sunt: cafeaua, espresso-ul, caffeaua crema, cappuccino-ul, latte-ul macchiato, ciocolata calda, ceaiul si chiar lapte cald.

 

3. Alte functii speciale

La un espressor este foarte importanta functia de autocuratare, care o sa ajute aparatul sa functioneze corect o perioada mai mare de timp. Dupa un numar de tipuri de bauturi preparate (conteaza mult tipul acestora) aparatul o sa te atentioneze ca este momentul sa fie activata autocuratarea.

Dupa fiecare utilizare espressor-ul intra automat in modului de stand-by, ceea ce te va ajuta sa economisesti electricitate si chiar o sa scapi dimineata de preocuparea daca ai inchis sau nu masina de cafea.

Suportul pentru ceasca de cafea este reglabil si detasabil, astfel incat pentru canile de espresso scurt il poti ridica mai sus, iar pentru ceaiuri sau chiar cicolata calda il poti lasa jos, sau chiar renunta la el.

 

4. Garantia

Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1254 are o garantie de 2 ani, iar in functie de furnizorul de la care achizitionezi, poti alege prelungirea garantiei cu pana la 2 ani – contra cost.

 

CONCLUZIE

Daca ai nevoie de un aparat care sa pregateasca rapid cafeaua dimineata, sa fie usor de utilizat dar mai ales de ingrijit, atunci poti alege cu incredere espressor-ul automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1252, care o sa te uimeasca!

 

Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS 1252, 1300 W, 0.7 l, Tehnologie INTELLIBREW™

Espressor Bosch Tassimo Vivy TAS 1254 - pareri

• Putere: 1300 W
• Tip aparat: Automat
• Tip bautura: Cafea /Espresso / Caffe crema /Cappuccino /Latte macchiato/ Ciocolata calda/ Ceai / Lapte cald
• Capacitate rezervor apa : 0.7 l
• Capacitate cesti: 1
• Presiune: 3.3 bar
• Alimentare: Capsule

VEZI DETALII SI PRET

( *pentru mai multe detalii despre produs sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestuia sau pe butonul din tabel )

 

Articole similare:

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: