Espressor Delonghi Magnifica ESAM3000B – pareri

 

Delonghi Magnifica ESAM3000B 5O cafea buna dimineata ne motiveaza pe multi, sa ne dam jos din pat. Intr-unul dintre articolele mai vechi – cele mai bune espressoare – am mentionat si de aparatul Delonghi Magnifica ESAM3000B. Azi doresc insa sa detaliez un pic, de ce acest aparat merita sa fie in topul espressoarelor, dintre cel ce sunt momentan in piata.

Firma DeLonghi, de origine italiana, este bine cunoscuta pentru aparatele de cafea ce le produc, avand chiar si punct de productie in Romania – in Jucu. Desigur pe langa aparate de tip espresso, firma si-a format un bun renume pentru electrocasnicele mici dar si mari de bucatarie si ingrijirea casei.

Revenind la subiectul – cea mai buna cafea, pe care o poti savura la tine in casa, aparatul Delonghi Magnifica ESAM3000B o sa iti fie de mare ajutor. Vezi pret actualizat.

 

Pareri despre espressorul Delonghi Magnifica ESAM3000B

 

Un prim aspect pentru care Delonghi Magnifica ESAM3000B se remarca este design-ul care are o nota clasica, imbinat perfect cu tehnologia moderna. Dimensiunea aparatului il incadreaza in categoria espressoarelor mari, avand 28.5 x 37.5 x 36 (Lxlxh cm).

Panoul de comanda este intuitiv, prin urmare nu trebuie sa iti faci probleme ca nu te vei intelege cu acest model. Probabil un minus al aparatului este greutatea sa, de 10 kg, fiind genul de electrocasnic pe care nu iti doresti sa il plimbi prea mult.

Delonghi Magnifica ESAM3000B 11

 

1. Caracteristici tehnice

Puterea – un indicator al timpului, in care cafeaua este pregatita – este de 1450 W, ceea ce asigura incalzirea apei foarte repede, practic dupa apasarea butonului in 3 secunde incepe sa cada prima picatura de cafea. Tot puterea asigura si energia necesara rasnitei incorporate sa marunteasca pe loc boabele de cafea astfel incat tu sa te bucuri de toata prospetimea lor. Pentru cei mai pretentiosi rasnita poate sa fie setata in functie de dorinte, pe 13 niveluri de macinare, de la extra fin si pana la mare. De asemenea cu ajutorul tehnologiei patentate CRF, ce consta intr-un sistem compact  “fara tuburi” – boabele de cafea sunt macinate instantaneu garantand astfel o cafea plina de savoare la o temperatura ideala.

Probabil ai auzit cat de importanta este presiunea pompei (unitate de masura bari). Un espressor bun trebuie sa aiba o presiune cat mai mare, astfel incat sa transfere energie apei, care sa capteze toata aroma boabelor. Espressorul Delonghi Magnifica ESAM3000B, ajutat de cei 15 bari, face fata cu brio acestei provocari.

 

2. Functii Delonghi Magnifica ESAM3000B

Functiile unui espressor iti vor oferi libertatea sa prepari zi de zi cafeaua, exact cum iti doresti. Cum fiecare dintre noi prefera un espresso mai tare sau mai slab, Delonghi Magnifica ESAM3000B este produs sa ne serveasca, oferind posibilitatea sa setam cantitatea de apa dar si de cafea pe care sa le foloseasca. Tot ce trebuie sa faci este sa rotesti de cele doua rotite si apoi sa apesi un buton.

In cazul in care preferi cappuccino sau un caffe latte espressorul are functia  “Cappuccino System” ce combina aburii, aerul si laptele – producand o spuma cremoasa pentru un cappuccino perfect, dar poate sa fie folosit si pentru a incalzi laptele pentru un latte ca cel din cafeneaua preferata.

Daca sunteti mai multi pasionati de cafea dimineata, aparatul are posibilitatea sa prepare pana la doua cafele in acelasi timp, dar si incalzitor de cesti.

Delonghi Magnifica ESAM3000B 91

 

 

3 .Filtru de apa si curatarea aparatului

Avand in vedere ca apa are o duritate ce poate strica orice electrocasnic (masina de spalat vase / rufe, fierul de calcat ) aparatul are in rezervoul sau un filtru, care dedurizeaza apa. Acesta poate face fata la o cantitate de 1.8 L. Compartimentul pentru boabele de cafea este usor accesibil si se inchide ermetic, pentru a pastra savoarea.

Rezervorul este complet demontabil, curatarea masinii este usoara, chiar si in zonele greu accesibile in mod normal. Pentru decalcifierea aparatului nu trebuie sa iti faci probleme, intrucat aceasta se face automat iar clatirea este programabila. De asemenea aparatul are indicatori luminosi de avertizare, atunci cand este necesara curatarea, dar si cand rezervorul de apa sau cel de cafea sunt goale.

 

⇒ Pentru mai multe detalii si pretul espressorului Delonghi Magnifica ESAM3000B click aici ⇐

 

Articole similare:

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: