Care este cel mai bun aspirator auto? Ce caracteristici are un aspirator bun?

 

Daca esti deranjat de micile frimituri si mizereii ce se aduna mereu in masina, dar nu ai timp sa mergi la spalatoriile auto, atunci iti recomand sa achizitionezi un aspirator pentru autoturismul tau. Avantajele in a avea cel mai bun aspirator auto sunt: poti face rapid curat – in 10 – 15 minute, vei face o economie de banii – cei cheltuiti pe spalatorii auto, vei avea mereu masina impecabila in interior – mai ales daca ai drumuri lungi (impreuna cu familia).

Pretul pentru un aspirator bun, mic de autoturism, porneste de la 80 lei, iar in functie de performante depaseste 200 lei.

Desigur in piata sunt modele care au chiar un pret mai mic de 80 lei, insa un cost sub 80 lei – in cazul in care nu se afla la o promotie, presupune rabat de la calitate, fie cu privire la puterea aparatului, fie la fiabilitatea sa.

cel mai bun aspirator auto

 

Cum alegi cel mai bun aspirator auto?

Cand alegi cel mai bun aspirator auto este bine sa te orientezi spre un model care sa aiba o putere de aspirare mare, un rezervor spatios si sa iti ofere acesoriile necesare. Desigur este recomandat sa verifici garantia, precum si termenii de retur (in cazul in care nu esti multumit de calitatea produsului).

 

1. Puterea de aspirare

Un aspirator auto este ideal atunci cand doresti sa scapi rapid de firele de parf din masina sau chiar de micile frimituri si mizerii ce se aduna zi de zi. Ce trebuie sa iei in considerare este ca acestea sunt alimentate de la bricheta masinii, ce nu depaseste 15A – insa depinde de modelul masinii, prin urmare puterea de aspirare o sa fie mai mica fata de un aspirator de mana cu acumulator. Avantajul achizitionarii unui aspirator auto fata de unul mic de mana cu acumulator consta: in timpul de utilizare. Majoritatea modelelor cu baterii au un tip de utilizare de 20 – 25 minute, ceea ce este suficient pentru a curata masina la o singura utilizare, insa daca te afli la drum, o sa iti fie greu sa le incarci. Un aspirator auto cu o putere peste 10 Aw, este suficient pentru a curata covorul si bancheta masinii.

Aspiratoarele pentru autoturisme mai au un avantaj: pretul mult mai mic, fata de modelele cu acumulatori.

 

2. Alte caracteristici

Alte caracteristici precum: capacitatea, accesoriile si filtrele fac diferenta intre cel mai bun aspirator auto si un model obisnuit:

• Capacitatea – este recomadat sa alegi un aparat cu un rezervor mai mare, pentru a putea strange dintr-o singura utilizare toata mizeria acumulata;

• Accesorii – duza si perie pentru aspirare – vei avea nevoie de duza cu perii speciali pentru tapitarie, duza ingusta pentru a ajunge usor intre scaune, la frana de mana sau in alte zone mici, dar si duza pentru aspirare rapida a pardoselei;

• Sistem de filtrare – majoritatea aspiratoarelor au un sistem de filtrare slab – aerul intra pe o parte si apoi este impins la exterior in parte superioara, prin umare cauta un model cu un filtru de calitate – pe care fie sa il speli dupa o perioada de timp, fie sa il inlocuiesti.

cel mai bun aspirator auto

 

3. Garantia

Cel mai bun aspirator auto are o garantie de minim 2 ani, timp in care poti beneficia gratuit de services de calitate in situatie in care se defecteaza aparatul. De asemeana sunt furnizori ce iti pot oferi contra cost o extindere a garantiei cu pana la 2 ani.

 

Sper sa iti fie utile aceste informatii, daca ai nevoie de mai multe detalii referitoare la cel mai bun aspirator auto, imi poti lasa un mesaj folosind formularul de mai jos.

 

Tinand cont de cele prezentate anterior, in continuare iti recomand trei modele de aspiratoare pentru autoturism foarte bune:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Aspirator auto Ro Group, cu furtun 12V 35WAspirator auto Ro Group, cu furtun 12V 35W

Miniaspirator auto Philips Mini Vac FC6141-01 6Miniaspirator auto Philips Mini Vac FC6141/01, 120 W, 0.5 l

Aspirator multifunctional Fakir cu acumulatori NiMH 10,8VAspirator multifunctional Fakir cu acumulatori NiMH 10,8V

Utilizare: Interior vehiculUtilizare: Interior vehiculUtilizare: Interior vehicul
Putere de aspirare: 35AwPutere de aspirare: 120 WPutere de aspirare: –
Alimentare soclu bricheta: DaAlimentare soclu bricheta: DaAlimentare soclu bricheta: Da
Lungime cablu alimentare (m): 2.9Capacitate rezervor: 500 mlCapacitate rezervor: 400 ml
Geanta transport: daFunctie: ciclonicaFunctii: ciclonica
Altele: Furtun cu lungimea de 29 cm, 2 duze de aspirare, se conecteaza la priza brichetei 12vAltele: Se conecteaza la priza brichetei 12v, indicator incarcareAltele: Se conecteaza la priza brichetei 12v
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 15.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: