Care este cel mai bun aspirator de mana? Ce caracteristici are un aspirator bun de mana?

 

Micile frimituri, de dupa masa copiilor, sau care iti scapa in tipul curateniei, sunt o provocare. Cel mai bun aspirator de mana va solutiona rapid aceste probleme, astfel incat sa nu fie nevoie zilnic sa maturi sau sa te chinui cu modelul clasic.

Principalele avantaje, pentru care recomand achizitionarea unui aspirator de mana, sunt: usurinta in folosire, depozitarea rapida si faptul ca au motoare suficient de puternice, pentru o absorbtie optima a resturilor de mancare, parului de animale sau alte mici reziduri din casa. Cel mai mare beneficiu este: faptul ca pot fi folosite cu usurinta in automobil.

Pretul unui aspirator bun de mana porneste de la 150 lei si depaseste 500 lei in functie de performantele oferite si de producator.

cel mai bun aspirator de mana 1

 

Cum aleg cel mai bun aspirator de mana?

Alegerea unui aspirator de mana este simpla, trebuie sa fii atent la caracteristicile acestuia precum: puterea aspiratorului, tipul de aspirare, capacitatea de colectare, autonomia, accesoriile puse la dispozitie si garantia. In continuare iti voi prezenta fiecare dintre aceste caracteristici in parte.

 

1. Puterea aspiratorului

Puterea aspiratorului reprezinta un indicator de masurare al eficientei, cu cat este mai mare puterea cu atat aspiratorul este mai performant. Un aspirator cu o putere de peste 7 W este perfect pentru a strange resturile de mizerie de pe suprafete dure – gresie, parchet sau de pe suprafetele din material textil – canapea, tapitaria masinii.

Atentie – pentru a utiliza aparatul pe diferite suprafete, trebuie sa te asiguri ca are accesoriile potrivite ( duze de diferite dimensiuni / materiale).

Cel mai bun aspirator de mana 3

 

2. Tipul de aspirare

Majoritatea modelelor sunt cu aspirare uscata, suficienta pentru a face fata mizeriei din casa. Un alt tip de aspirator este de tipul Wet&Dry ce iti va fi util pentru orice tip de murdarie, indiferent daca este umeda sau uscata. Acest model, de regula, este ceva mai scump, insa isi merita investitia.

 

3. Capacitate colectare

Avand in vedere ca aspiratoarele de mana au dimensiuni reduse, capacitatea este in medie de 0,4L, insa este suficienta pentru a strange mizeria ramasa din casa sau din masina.

Fiecare aspirator vine cu o cuva de colectare din plastic, ce se poate detasa pentru a arunca resturile adunate.

Cel mai bun aspirator de mana 1

 

4. Autonomie

Aspiratoarele de mana functioneaza pe acumulatori ce trebuie incarcati, dupa ce bateria s-a consumat. Cel mai bun aspirator de mana trebuie sa iti ofere o autonomie care sa iti permita sa termini in timp treaba, inainte de a se consuma bateria. In medie un acumulator bun tine 7,5 minute. Avand in vedere autonomia, de mare ajutor o sa iti fie alegerea unui model cu indicator pentru baterie, care sa te anunte cand aspiratorul nu mai are energie.

 

5. Alte caracteristici

Alte caracteristici vor face diferenta cand folosesti aparatul:
accesorii – cele mai importante sunt: accesoriu pentru spatii inguste – pentru colturi greu accesibile, perie mica – pentru tapitarie, tastaura;

greutatea – pana intr-un kilogram, pentru a fi usor de manevat, depozitat, utilizat in locuri greu accesibile;

garantia – 24 luni este media, achizitioneaza de la un furnizor care sa fie in apropiere si sa iti ofere servicii de calitate in cazul in care produsul se defecteaza in cei 2 ani de la achizitionare.

Cel mai bun aspirator de mana 2

 

Sper sa te ajute acest articol, daca ai intrebari te invit sa imi lasi mai jos un mesaj.

 

Lista cu recomandari de cele mai bune aspiratoare de masa este:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Aspirator portabil Taurus Unlimited 7.2

Aspirator portabil Taurus Unlimited 7.2, Tensiune 7.2 V

Aspirator de mana Rowenta Extenso Dry AC232001

Aspirator de mana Rowenta Extenso Dry AC232001 M135

Aspirator de mana Bosch BKS4033, 0.3 l

Aspirator de mana Bosch BKS4033, Capacitate 0.3 l

Tip aspirare:UscataTip aspirare:UscataTip aspirare:Uscata si Umed
Tensiune (V):7.2Putere (W):-Putere (W):9.6
Baterie reincarcabila:DaBaterie reincarcabila:DaBaterie reincarcabila:Da
Capacitate colectare (L):0.5Capacitate colectare (L):0.35Capacitate colectare (L):0.3
Autonomie (min):15Autonomie (min):8Autonomie (min): 15
Accesorii: Accesoriu pentru spatii inguste, Perie mica, Indicator acumulatorAccesorii: Accesoriu pentru spatii ingusteAccesorii: Duza lichide, Perie mobila
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
( actualizare: 27.05.2016 )

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: