Care este cea mai bun masina de spalat vase Teka? Ce caracteristici sa urmaresti cand alegi o masina de spalat vase marca Teka?

 

Masina de spalat vase este in prezent un electrocasnic necesar in casa, mai ales daca ai o familie numeroasa. In piata  gasesti zeci de modele, atat pentru bucatarii mici (ex: mini masina de spalat vase), cat si cu o capacitate de peste 13 seturi. Principalii producatori (Boch, Whirpool, Electrolux, Miele, Teka, Beko, Gorenje) duc o lupta zilnica pentru atragerea cumparatorilor. Daca esti in cautarea unui model: care sa aiba la baza ingineria nemteasca, iti recomand sa achizitionezi o masina de spalat vase Teka, Miele sau Bosch. Azi ma voi concentra doar pe produsele Teka.

Pretul pentru o masina de spalat vase Teka porneste de la 1500 lei, iar in functie de caracteristici depaseste costul de 2500 lei.

cea mai buna masina de spalat vase teka 111

 

Despre Teka

Teka este un grup industrial european, ce produce aparatura de bucatarie (masini de spalat vase, hote, plite si cuptoare), pentru baie, containere vitrificate si industriale (este lider mondial in productia de butoaie de bere). Compania a fost fondata in Germania in 1924.

Teka are in prezent 25 de fabrici pe trei continente (Europa, America si Asia) si vanzari in peste 110 de tari si cu peste 100 de milioane de consumatori in intreaga lume.

 

Cum aleg cea mai buna masina de spalat vase Teka pentru mine?

Alegerea unei masini de spalat Teka este relativ simpla, majoritatea modelelor au o serie de tehnologii standard cu care compania se poate lauda (optiunea de incarcare la jumatate, Aquastop, selector 3 in 1) dar si alte functii pentru care trebuie sa platesti suplimentar.

Masinile de spalat Teka sunt de doua tipuri: incorporabile si partial incorporabile. Avantajul celor doua tipuri este ca pot fi usor mascate in mobilier, fara a afecta aspectul pe care doresti sa il ai in bucatarie.

 

1. Dimensiune si capacitate

Intre dimensiune si capacitate este o relatie direct proportionala, cu cat doresti un model care sa fie mai incapator, o sa fie necesar sa sacrifici mai mult spatiu pentru depozitarea aparatului in bucatarie. O influenta mare asupra capacitatii o are si sistemul de cosuri, care trebuie sa fie reglabile (astfel incat sa iti incapa si vasele mai mari) dar si sa ai la dispozitie suporti speciali pentru tacamuri, farfurioare si pahare.

cea mai buna masina de spalat vase teka 3

 

2. Programe

Majoritatea masinilor de spalat vase au intre 6 si 10 programe – in functie de modelul ales, cele mai importante sunt insa: programul normal, rapid, intensiv, delicat, eco si prespalare, alte programe pot fi: all in one, 90 minute, o ora. O diversitate mai mare a numarului de programe o sa iti permita sa „mixezi” vasele mai greu de spalat cu cele mai usoare si tot vei obtine rezultate foarte bune.

Programul normal – se recomanda pentru farfuriile, paharele, vasele – folosite zilnic – cu un nivel de murdarie mediu;

Programul rapid – il poti folosi pentru o spalare scurta, pentru vasele usor murdare – durata poate sa fie intre 45 minute si 30 minute;

Programul intensiv – se poate folosi cu success pentru vasele foarte murdare (de ex: dupa ce gatesti);

Programul delicat – pentru pahare sau chiar vase din portelan fin;

Program eco – acesta este un program standard recomandat pentru curatarea veselei cu murdarie normal si este cel mai eficient program in ceea ce priveste consumul combinat de energie si apa pentru acest tip de vesela;

Prespalare – pentru clatirea vaselor, pe care doresti sa le speli mai taziu.

cea mai buna masina de spalat vase teka 1

 

3. Alte caracteristici

Alte caracteristici o sa fie utile atunci cand folosesti aparatul, precum:

Incarcare la jumatate – pentru a face economie de apa si detergent, mai ales cand nu ai multe vase de spalat, poti sa folosesti aceasta functie pentru a mai reduce din consum;

Pornire programabila – este utila mai ales daca doresti de seara sa programezi cand sa inceapa masina de spalat vase, astfel incat sa nu deranjezi pe cei din casa, care poate dorm;

Aquastop – tehnologie de siguranta: ce inchide alimentarea cu apa in situatia in care se detecteaza o surgere;

Nivel de zgomot – fata de alte aparate masina de spalat Teka este un electrocasnic silentios, avand un nivel al zgomotului de 49 Db.

 

Sper sa iti fie de ajutor aceste informatii, cand alegi cea mai buna masina de spalat vase Teka pentru tine, daca mai ai intrebari, imi poti lasa un mesaj folosind formularul de la finalul paginii.

 

Tinand cont de cele prezentate mai sus, in continuare iti recomand urmatoarele modele:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, trebuie sa dai click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Masina De Spalat Vase Incorporabila TEKA DW1 455 FI, 10 Seturi, 45 cm, 6 Programe

Masina De Spalat Vase Incorporabila TEKA DW1 455 FI, 10 Seturi, 45 cm, 6 Programe

masina de spalat vase Teka

Masina de Spalat Vase Incorporabila TEKA DW1 605 FI, 60 cm, 12 Seturi, 6 Programe

Masina De Spalat Vase Complet Incorporabila TEKA DW8 57 FI, 13 Seturi, 9 Programe

Masina De Spalat Vase Complet Incorporabila TEKA DW8 57 FI, 13 Seturi, 9 Programe

Tip incorporare: Complet incorporabilaTip incorporare: Complet incorporabilaTip incorporare: Complet incorporabila
Capacitate (seturi): 10Capacitate (seturi): 12Capacitate (seturi): 13
Numar de programe: 6Numar de programe: 6Numar de programe: 9
Program: rapid – 40 min, Bio / ecoProgram: rapid – 30 min, Bio / ecoProgram: rapid, Bio / eco
Altele: pornire programabila intre 3-6-9 oreAltele: pornire programabila intre 3-9 oreAltele: pornire programabila intre 1-24 ore
Optiune incarcare la jumatate: DaOptiune incarcare la jumatate: DaOptiune incarcare la jumatate: Da
Clasa de eficienta la uscare: AClasa de eficienta la uscare: AClasa de eficienta la uscare: A
Clasa de eficienta energetica: A++Clasa de eficienta energetica: A+Clasa de eficienta energetica: A+
Nivel de zgomot dB(A): 49Nivel de zgomot dB(A): 49Nivel de zgomot dB(A): 49
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat la 23.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: