Care este cea mai buna combina frigorifica Gorenje?

( Combina frigorifica Gorenje pareri )

 

Combina frigorifica Gorenje este la mare cautare, intre aparatele frigorifice. Multe persoane iau in considerare aceasta marca datorita prestigiului companiei, de a produce electrocasnice de calitate si rezistente in timp.

De asemenea acestea pot fi laudate, cu usurinta si la alte capitole precum: design si functii incorporate.

Cea mai buna combina frigorifica Gorenje - abcTop.ro 1

 

Despre Gorenje

 

Cea mai buna combina frigorifica Gorenje - abcTop.roGorenje este o firma de origine slovena, infiintata in anul 1950, producatoare de electroncasnice. Compania are sediul in Velenje, Slovenia si fabrici proprii in Slovenia, Serbia si Cehia. In Romania cele mai bine vandute sunt produsele din gama incorporabilelor, lucru comunicat, intr-un interviu acordat, de directorul de marketing al societatii. Gorenje si-a consolidat prezenta in piata noastra locala cu ajutorul aparatelor precum: frigidere, combine frigorifice, congelatoare, masini de spalat haine, uscatoare de rufe, masini de spalat vase, cuptoare, hote dar si electrocasnice mici.

Un plus adus de companie in Romania sunt aparatele din gama retro ( frigidere, cuptoare, plite, hote, microunde etc. ).

 

Revenind la cea mai buna combina frigorifica Gorenje

 

Inca de la intrarea in piata, firma a incercat sa atace pe mai multe planuri, adresandu-se atat persoanelor ce au bugete mici – pentru investitii in aparate, cat si celor care au un buget consistent. Combinele Gorenje se remarca prin mai multe caracteristici, cu care pot castiga orice cumparator, pornind de la fiabilitate, calitate in functionare si diferite sisteme / functii care sa asigura o „treaba facuta cat mai bine”. Desigur, daca doresti aparate care sa iti ofere diferite rezultate complexe, atunci trebuie sa scoti mai multi bani din buzunar.

In situatia in care facem referire stric la combine frigorifice, la nivel de sisteme incorporate in aparate, producatorul se poate „lauda”* atat cu strictul necesar: sistem FrostLess, NoFrost, super-congelare, super-racire, ECO, anti-bacterian si pana la ceva mai compex, precum: IonAir Ionizator,  AdaptCool,  MultiFlow 360C. Ce face fiecare?

• FrostLess: un sistem ce impiedica formarea in exces a ghetii;

• NoFrost: cu ajutorul unui ventilator, aerul circula in tot aparatul, astfel nu se depune gheata pe pereti si nici nu se lipesc pachetele intre ele. Recomand un aparat Full NoFrost – adica sistemul sa fie incorporat atat in frigider cat si in congelator;

Cea mai buna combina frigorifica Gorenje - abcTop.ro 4

super-congelare / super-racire: cand vii cu alimentele de la supermarket, pentru a nu se strica, acestea trebuie racite / congelate rapid, functiile super-racire si super-congelare au acest rol – de a scadea temperatura din interior, pana cand mancarea este racita. Ulterior aparatul o sa functioneze normal;

 Anti-bacterian: aceasta este o functie destul de controversata, insa dupa parerea mea utila – nu multi spalam fructele, legumele sau chiar ambalajele ce la cumparam din magazine. Acestea pot contine diferiti factori nocivi, daca e sa luam in considerare mediul de transport si de depozitare la care au fost supuse;

• IonAir Ionizator: tehnologie avansata pentru mentinerea prospetimii alimentelor, ce imita procesul natural de ionizare. Aerul este reimprospatat continuu, datorita ionilor incarcati negativi, generati de dispozitiv. Astfel este creat un microclimat natural, ideal pentru a depozita mancarea;

• AdaptCool: sistem de adaptare inteligenta a temperaturii;

•  MultiFlow 360 C: functie ce distribuie aerul uniform, printr-un numar mare de orificii, pentru a mentine o temperatura constanta in fiecare colt al aparatului.

*nu toate combinele Gorenje au aceste sisteme incorporate – verifica caracteristicile produsului de care esti interesat.

Alte plusuri ale combinelor Gorenje

design inovativ: combinele frigorifice Gorenje din gama low-cost si chiar medium-cost au un aspect placut, ce poate sa fie usor integrat in orice decor, majoritatea avand nuante de alb respectiv argintiu / inox. Daca ridicam privirea spre aparatele ce au un pret peste mediu, putem sa ne simtim pe de o parte ca ne teleportam in anul 1950 ( facand referire la aparatele retro ) sau la pol opus, ca suntem cu 50 de ani in fata, intr-o alta era a design-ului ( gama Gorenje by S+ARCK). Ca o concluzie, da, firma investeste in design, iar acest lucru atrage, caci iese din tiparele clasice;

rafturi inteligente: de la gratare speciale pentru sticle si pana la rafturi flexibile care se pliaza sau ce au sisteme de fixare pentru doze, astfel incat sa nu alunece dintr-o parte in alta;

Cea mai buna combina frigorifica Gorenje - abcTop.ro 2

consum redus: combinele Gorenje se pot „lauda” cu un consum mic de energie electrica;

autonomia: cate ore poate sta frigiderul fara curent electric – media este de 20 ore;

nivel de zgomot: nivelul de zgomot al aparatelor se plaseaza sub medie, in functie de model, motorizare si capacitate.

 

In continuare o sa iti prezint trei aparate ce merita atentia ta, desigur luand in considerare atat un buget mic si pana la unul mai consistent.

Combina frigorifica Gorenje RK6191AW, 326 l, Clasa A+, 185 cm, Alb

Combina frigorifica Gorenje RK6191AW, 326 l, Clasa A+, 185 cm, AlbDaca esti in cautarea unei combine frigorifice bune, dar care sa fie la un pret cat mai mic ( pana in 1500 lei ), iti recomand modelul Gorenje RK6191AW. Aceasta este ideala pentru o familie de 3 – 4 persoane, acoperind necesarul de depozitare gratie volumului de 326 l ( 97 l pentru congelator si 229 l pentru frigider ). Clasa de eficienta economica este A+, iar consumul energetic ( in conditii optime de functionare ) este de 0.812 kWh/24 h. Pentru a afla cat te-ar costa functionarea aparatului pe luna, este suficient sa inmultesti aceasta cifra cu 30 zile si pretul kWh pe care il ai de la furnizor. Numarul de rafturi este de 4, iar materialul folosit este de sticla ce ii ofera un aspect placut in interior. De asemenea combina este dotata cu compartiment pentru fructe, legume si chiar unt / branzeturi. In congelator ai spatiu suficient pentru depozitare, in cele 3 sertare – dintre care 2 mai inalte pentru vase / pachete mai mari.

Poate un minus al aparatului este sistemul de dezghetare al congelatorului care este manual, insa la pretul actual din piata, este un aspect peste care poti trece.

Designul este clasic, linile sunt simple, aparatul fiind doar pe culoare alba, usor de imbinat cu restul decorului din apartament. Dimensiunea sa este de 60 x 185 x 64 I x L x A cm.

Printre functii enumar: FrostLess, Functie ECO si Slot-in.

Autonomia este de 30H iar nivelul de zgomot de 40 dB.

CONCLUZIE: combina frigorifica Gorenje RK6191AW este ideala pentru cei care sunt in cautarea unui aparat rezistent, practic care sa aiba un pret mic.

VEZI DETALII SI PRET

Combina frigorifica Gorenje NRK6203TX, NoFrost Plus, 334 l, Clasa A+++, H 200 cm, Inox

Combina frigorifica Gorenje NRK6203TX, NoFrost PlusDin punct de vedere al pretului, dar si al dotarilor, modelul de aparat frigorific Gorenje NRK6203TX, intra in clasa medie de aparate. Aceasta este ideala pentru familii de 3 – 4 persoane, oferind o capacitate de depozitare de 334 L ( 80 L – congelator, 254 L – frigider ).  Clasa de eficienta energetica este A +++ iar consumul anual este  de 172 (kWh/an).

Design-ul este modern, linile sunt drepte, display-ul se afla la exterior ceea ce face usor de setat. Aparatul vine doar in varianta inox, insa acesta este tratat, astfel incat sa nu ramana urme la fiecare atingere. Per-total este usor de imbinat cu restul decorului din apartament.

Dimensiunea sa este de 60 x 200 x 64 I x L x A cm.

Printre functii enumar: super-racire, super-congelare, ECO, NoFrost Plus ( atat in compartimentul frigiderului, cat si al congelatorului ), IonAir Ionizator in frigider, AdaptCool – sistem de adaptare inteligent, MultiFlow 360 C – Circulare aer 3 D.

Autonomia este de 18H iar nivelul de zgomot de 42 dB.

CONCLUZIE: combina frigorifica Gorenje NRK6203TX este un aparat frigorific demn de luat in considerare, daca esti dispus sa faci o investitie mai mare de bani, pentru performanta.

VEZI DETALII SI PRET

Combina frigorifica Gorenje Starck NRK612ST, Capacitate 329 l, Clasa A++, Gri

Combina frigorifica Gorenje Starck NRK612ST, Capacitate 329 l, Clasa A++, GriCei ce au „dare de mana” o sa le fie greu sa treaca peste modelul  Starck NRK612ST. Capacitatea este de 307 L ( 85l – congelator si 222l – frigider ). Aceasta poate sa deserveasca usor o familie de 3 – 4 persoane. Clasa de eficienta energetica este A ++, iar consumul energetic de 0.64 kWh/24 h – mic raportat la dimensiunea aparatului. Numarul de rafturi din interior este de 4, materialul lor de baza este sticla, iar in congelator poti utiliza simplu oricare dintre cele 3 sertare. Combina se poate „lauda” cu una dintre cele mai mari lazi pentru depozitarea fructelor si legumelor.

Design-ul este ultra-modern, gratie lui Philippe Starck – designer francez recunoscut pe plan international.  Linile sunt fine, display-ul se afla la interior ceea ii da aparatului un aspect uniform. Culoarea este inox, insa acesta este tratat, astfel incat sa nu ramana urme la fiecare atingere. Dimensiunea sa este de 60 x 185 x 64 I x L x A cm.

Printre functii enumar: super-racire, super-congelare, ECO, NoFrost Plus ( atat in compartimentul frigiderului, cat si al congelatorului ), IonAir Ionizator in frigider, AdaptCool – sistem de adaptare inteligent, MultiFlow 360 C – Circulare aer 3 D, AdaptTech – mentine temperatura optima in frigider.

Autonomia este de 18H iar nivelul de zgomot de 42 dB.

CONCLUZIE: combina frigorifica Gorenje Starck NRK612ST este un aparat frigorific care se impune din punct de vedere al design-ului, aducand o nota de impact. Din punct de vedere al functiilor asigura confortul necesar pentru alimentele tale.

VEZI DETALII SI PRET

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: