Top perii rotative pentru coafuri irezistibile

 

In zilele noastre frumusetea este un standard – fie ca acceptam sau nu. Prin umare avem nevoie de cele mai bune produse pentru a obtine rezultatele dorite. Daca in alte articole am discutat despre diferite produse de top, azi doresc sa iti prezint: top perii rotative.

O perie rotativa este unul dintre instrumentele cel mai usor de folosit acasa, pentru a-ti putea contura coafura. Pretul pentru o perie roatativa de par porneste de la 150 lei si depaseste 300 lei – un cost ce se amortizeaza in timp si isi merita investitia.

Top perii rotative pentru coafuri irezistibile 1

 

Cum alegi o perie rotiva buna?

 

Un model din top perii rotative pentru par poate sa fie sau nu bun pentru tine. Prin urmare pentru a te asigura ca alegi cea mai buna perie rotativa pentru nevoile parului tau – trebuie sa urmaresti caracteristicile aparatului, astfel incat acesta sa corespunda.

Material invelis (ceramica / turmalina): cermica si turmalina sunt cele mai bune materiale pentru un aparat de ingrijirea parului. Ambele materiale au proprietatea de a se incalzi repede si uniform, nefiind necesar prin urmare sa stai mult cu peria calda in par ( crescand riscul degradarii firului ). Daca alegi un model cu invelis din turmalina nu trebuie sa iti faci griji pentru parul electrizat, intrucat materialul ajuta la propagarea ionilor negativi ce ii vor neutraliza pe cei pozitivi;

Top perii rotative pentru coafuri irezistibile

Accesorii (perii): in functie de tipul tau de par ( lung / scurt ) trebuie sa alegi un model care a iti ofere accesoriile potrivite. Pentru parul scurt se recomanda sa folosesti o perie cu un diametru mic 30 mm, iar pentru parul lung 50 mm. De acest aspect nu trebuie sa iti faci probleme, intrucat majoritatea periilor vor avea la schimb doua conuri in functie de lungimea parului si chiar de coafura dorita;

Utilizare: umeda sau uscata? Un aparat ce se poate folosi pe parul umed, o sa iti asigure o coafura rezistenta mai mult timp ( in plus parul se aranjeaza mai usor cand este umed ). Un alt aspect ce trebuie sa il iei in considerare este: usurinta cu care poti stapanii aparatul, mai ales daca nu ai ajutor din partea unei alte persoane ( in special la spate ), prin urmare alege un model cu maner usor de tinut in mana si cu butoane accesibile;

Top perii rotative pentru par

Putere: periile rotative au o putere asemanatoare cu un uscator de voiaj. Un modele cu 1000 W o sa iti asigure temperatura necesara astfel incat coafura ta sa prinda contur rapid fara insa a degrada firul de par;

• Alte functii: generator de ioni – daca ai firul de par subtire, usor electrizabil, alege o perie rotativa care sa genereze ioni negativi ( acestia ii neutralizeaza pe cei pozitivi ) rezultat: parul nu mai este electrizat ( in special daca alegi un model cu invelis ceramic ); jet aer rece – ideal cand trebuie sa definitivezi coafura (majoritatea aparatelor cu jet aer rece vor propaga aer la temperatura camerei).

 

Nu uita sa verifici garantia (minim 2 ani) si continutul pachetului ( geanta pentru depozitare, capace pentru perii, manualul de intructiunii ). Pe langa acestea trebuie sa mai stii ca pe internet ai sa gasesti multe tutoriale interesante – atat despre cum sa folosesti produsul, cat si cu idei pentru coafuri de invidiat.

 

Sper sa iti fie de ajutor articolul, daca ai intrebari, te invit sa imi lasi mai jos un mesaj in formularul de la finalul paginii.

 

Tinand cont de parerile specialistilor si ale consumatorilor, in continuare iti recomand urmatorul top perii rotative pentru coafuri irezistibile, ce le gasesti la eMAG:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Perie rotativa Rowenta CF9220D0, 1000 W, 2 AccesoriiPerie rotativa Rowenta CF9220D0, 1000 W, 2 Accesorii, Alb/Roz

Perie rotativa Rowenta CF9320, 1000 W, Dubla IonizarePerie rotativa Rowenta CF9320, 1000 W, Dubla Ionizare, Mov/Alb

Perie rotativa Rowenta CF9232, 1000 W, 2 AccesoriiPerie rotativa Rowenta CF9232, 1000 W, 2 Accesorii, Negru/Mov

Tip aparat: Perie rotativaTip aparat: Perie rotativaTip aparat: Perie rotativa
Material invelis: CeramicMaterial invelis: CeramicMaterial invelis: Ceramic
Utilizare: Uscat / UmedUtilizare: Uscat / UmedUtilizare: Uscat / Umed
Accesorii perie:
1 perie mica(30 mm)
1 perie mare(50 mm)
2 carcase pentru depozitarea periilor
Accesorii perie:
1 perie mica(30 mm)
1 perie mare(50 mm)
Accesorii perie:
1 perie mica(30 mm)
1 perie mare(50 mm)
Altele:
2 directii de rotire / Generator de ioni
Pentru uscarea/coafarea parului lung
Jet de aer rece
Altele:
Functie ionica
Jet de aer rece
Altele:
2 directii de rotatie
2 trepte de temperatura: cald si rece
Functie aer rece
Putere (W): 1000Putere (W): 1000Putere (W): 1000
Vezi detalii si pretVezi detalii si pretVezi detalii si pret
(actualizat la: 27.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: