Masini de spalat rufe cu incarcare frontala – Top 2017

(Cea mai buna masina de spalat rufe cu incarcare frontala | Recomandari, Pareri, Pret)

 

In trecut am mai scris despre importanta unei masini de spalat rufe cu incarcare frontala. Din 2016 si pana in prezent, nu pot spune ca lucrurile s-a schimbat prea mult, insa sunt multi producatori care au adus in piata diferite sisteme interesante – cu rol principal de a reduce consumul de apa / electricitate sau care ofera noi optiuni (nu neaparat super WOW, dar aduc un aport semnificativ la imbunatatirea confortului).

Prin urmare, daca esti in cautarea unui noi masini de spalat rufe cu incarcare frontala, recomand sa iei in calcul atat modelele din 2017 dar si pe cele mai vechi. In prezentul articol, o sa iti ofer trei recomandari de modele, pe care e bine sa le ai in vedere.

Top masini de spalat rufe cu incarcare frontala 2017 - abcTop.ro

 

Recomandari masini de spalat rufe cu incarcare frontala

 

Masina de spalat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D, 10 kg

 

Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D impresioneaza in primul rand prin design. Ce este interesant la acest model, e faptul ca producatorul s-a gandit cat de greu este sa te apleci pentru a scoate rufele din cuva, prin urmare a mutat cu cativa centrimetrii mai sus usa de deschidere.

Aparatul este dotat cu: selector pentru centrifugare (util mai ales ca atunci cand ai rufe mixte, este de preferat sa poti selecta viteza de centrifugare pentru a proteja tesaturile) si sistem de protectie impotriva inundatiilor.

Programe: lana, antialergic, rufe delicate,  program rapid, program lenjerie, bumbac, program usor de calcat, pilote, program clatire intensiva, rufe albe, culori inchise, camasi si mixt.

Masina are dimensiunile de 85 x 59.5 x 61.6 cm, iar capacitatea este de 10 kg. Tamburul este confectionat din inox si are o capacitate de 71 litri, cuva este din poliplex. Display aparatului are o diagonala mare LCD – usor de urmarit.

VEZI DETALII SI PRET

Masina de spalat rufe 6th Sense Supreme Care Whirlpool FSCR 12440

 

Whirlpool este un producator de renume cand vine vorba despre electrocasnice. Prin urmare, nu este de mirare ca in top masini de spalat rufe cu incarcare frontala apare modelul FSCR 12440.

Ce este interesant la aceasta masina: faptul ca este incapatoare ( desi dimensiunile sunt relativ mici: 85 x 59.5 x 61 cm). Capacitatea (12 kg) acopera nevoile unei familii de 4 – 5 membrii. Aparatul are in dotare 10 programe de spalat: rufe delicate, lana, mixt, program rapid, bumbac, sintetice, prespalare, colorate. Consumul redus de energie o recomanda, iar nivelul mic de zgomot (48 dB la spalare si 70 dB la centrifugare) completeaza armonios cu restul calitatilor pe care le are acest model. Cuva este din polipropilena – material care rezista in timp. Deschiderea hubloului se face pe partea stanga. Panoul este digital si usor de ultilizat.

Un dezavantaj este pretul, un pic peste media din piata – dar daca reusiti sa nimeresti produsul la promotie, aparatul merita.

VEZI DETALII SI PRET

Masina de spalat rufe Beko WMY61443LB2, 6 kg, 1400 RPM

 

O masina de spalat la un pret pentru buzunarul oricui, fara insa a face rabat de la calitate este Beko WMY61443LB2.

Capacitatea de incarcare este mica, de 6kg, iar dimensiunile aparatului sunt de 84 x 60 x 50 cm. Designul modelului este unul destul de simplist. Avantaj, insa: hubloul de mari dimensiuni, faciliteaza introducerea usoara a rufelor, respectiv scoaterea acestora.

Ce mi-a placut cel mai mult la aceasta masina de spalat este numarul si tipul programelor. La un numar de 16 programe aparatul asigura o curatare eficienta unei game de tesaturi diverse: lana, program rapid, bumbac, sintetice, prespalare, delicate, baby care, camasi, clatire stoarcere + evacuare, spalare rapida, extra-clatire, spalare manuala, hygiene 20°C, expres, super rapid.

Un alt plus este dat de sistemul Aquafusion patentat de Beko ce valorifica la maxim consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii.

VEZI DETALII SI PRET

Tabele pentru a compara cele trei aparate:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

#2

#1

#3

Masina de spalat rufe 6th Sense Supreme Care Whirlpool FSCR 12440

Masina de spalat rufe Aqualtis Hotpoint Direct Injection AQ105D49D, 10 kg

Masina de spalat rufe Beko WMY61443LB2, 6 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter

 Capacitate de incarcare: 12 Kg Capacitate de incarcare: 10 kg Capacitate de incarcare: 6 kg
 Viteza maxima centrifugare: 1400 rmp Viteza maxima centrifugare: 1400 rmp Viteza maxima centrifugare:  1400 rpm
 Numar programe spalare: 10 Numar programe spalare: 16 Numar programe spalare: 16
 Programe: Rufe delicate Lana Mixt Program rapid Bumbac Sintetice Prespalare Colorate Consum redus de energie Programe: Lana Antialergic Rufe delicate Program rapid Program lenjerie Bumbac Program usor de calcat Pilote Program clatire intensiva Rufe albe Culori inchise Camasi Mixt Programe: Lana Program rapid Bumbac Sintetice Prespalare Delicate Baby Care Camasi Clatire Stoarcere + Evacuare Spalare rapida Extra-clatire Spalare manuala Hygiene 20°C Expres super rapid
Nivel zgomot spalare: 48 db Nivel zgomot spalare: 53 dB Nivel zgomot spalare:  50 dB
Dimensiune: 61 x 59.5 x 85 cm Dimensiune: 61.6 x 59.5 x 85 cm Dimensiune: 50 x 60 x 84 cm
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: