Top 10 frigidere 2016 | Cele mai bune aparate frigorifice

 ( Top 10 frigidere / aparate frigorifice | pareri, recomandari si pret )

 

Se apropie finalul de an si este necesar sa scriu cateva randuri si despre top 10 frigidere 2016. Termenul de frigider a devenit universal valabil, indiferent de tipul aparatului frigorific ce dorim sa il achizitionam. Frigiderele sunt insa electrocasnicele (fie cu 2 usi sau una ) ce au 2 compatimente, dintre care congelatorul se afla in partea de sus, iar frigiderul jos. La pol opus este combina frigorifica ( este cel mai achizitionat aparat din aceasta gama ), care are compartimentele invers distribuite. Motivele pentru care majoritatea opteaza pentru acest ultim model este capacitatea mai mare a congelatorului, iar faptul ca acesta este dispus in partea de jos, oferind astfel comoditate sporita in a umbla la compartimentul cu frigider ( ce este mai des accest ). In timp au acaparat piata si alte modele precum side-by-side, modele frantuzesti si asa mai departe.

top-10-frigidere-cele-mai-bune-aparate-frigorifice-abctop2-ro

Revenind, aparatul frigorific ( fie ca discutam despre combine – vezi aici cele mai bune combine, frigidere – vezi aici cele mai bune frigidere sau alte tipuri: side-by-side, frantuzesc ), face parte din clasa celor mai importante electrocasnice mari. Indiferent daca te muti la casa noua sau cel existent s-a stricat, este necesar sa achizitionezi unul cat mai curand. La fel ca toata lumea, cand ne gandim sa facem o astfel de investitie ( mai ales ca este destul de costisitoare ), ne dorim sa alegem un aparat care sa reziste in timp, sa fie bun ( altfel spus, sa nu se strice mancarea din interior ), sa aiba o serie de functii, un nivel mic de zgomot dar si un design placut ( care sa se potriveasca cu stilul nostru ).

Cand am alcatuit acest top 10 frigidere am luat in calcul mai multe elemente precum: caracteristici ( volum, consum, functii – dezghetare automata, functie de vacanta, blue light, anti-bacteriana, nivelul de zgomot ), pretul, parerile consumatorilor dar, am tinut cont si de opinile expertilor.

 

TOP 10 FRIGIDERE 2016 | TOP 10 APARATE FRIGORIFICE DE UZ CAZNIC

 

Mentiuna nr.1: in cadrul topului am inclus electrocasnice ce au un pret pornind de la 1000 lei ( pentru cei cu bugete mai mici ) si pana la aparate ce depasec costul de 5000 lei.

Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA

Top 10 frigidere 2016 | Cele mai bune aparate frigorifice Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA este una dintre cele mai apreciate si vandute aparate. Aceasta are un volum net de 308 ( 210 frigider si 98 congelator ) si o dimensiune de 185cm x 59.5cm x 66.8cm (IxLxA cm). Sistemul de dezghetare congelator / frigider aste automat – acesta reprezinta un prim mare plus – mai ales raportat la pretul la care sa afla in piata. Combina are Sistem Multiflow – adica aerul circula in interior cu ajutorul unui ventilator, astfel pachetele nu se lipsesc intre ele si nici nu se formeaza gheata pe pereti. La exterior este dotat cu dispersor de apa. Nivelul de zgomot este mic – 39 dB, iar din punct de vedere al consumului, nu o sa iti aduca mult la factura – consumul energetic fiind de 297 kWh/an. Design-ul este placut, aduce o nota de modernitate, mai ales datorita dispersorului dar si a panoului de control automat – cu butone de tip touch.

VEZI DETALII SI PRET

Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+

Top 10 frigidere 2016 | Cele mai bune aparate frigorifice Daca esti in cautarea unui frigider cu 2 usi, aparatul frigorific Beko DDEN517MWD+ este o solutie de luat in considerare. Fata de mult altele din gama sa, acesta se poate lauda ca este foarte spatios avand un volum net de 435 l ( dintre care 85 l pentru congelator si 350 l frigider ). Din acest punct de vedere putem considera ca se lupta in aceasi „liga” cu combinele frigorifice. Un alt plus este reprezentat de ce poate sa faca aparatul prin functiile sale: ECO, super-congelare, super-racire, sistem antibacterian, ventilator, functie ionizare, active dual cooling si functie Eco Fuzzy. Pe de alta parte un sigur minus este consumul energetic maricel de 350 kWh/an. Nivelul de zgomot este de 44dB. Din punct de vedere al aspectului nu sunt multe de zis – se potriveste bine in orice bucatarie, are un „aer” modern, iar la exterior poti sa folosesti dispersorul de apa sau sa programezi aparatul cu ajutorul panoului electronic.

 

VEZI DETALII SI PRET

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Top 10 frigidere 2016 | Cele mai bune aparate frigorifice Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ reuseste sa se faca remarcata in special datorita pretului raportat la functiile sale. Aceasta ofera voice recorder – o functie simpatica daca vrei sa le lasi mesaje inregistrate celor dragi, protectie antibacteriana pentru maner usa si garnitura etansare, Active Fresh Blue Light – ce garanteaza o prospetime ingelungata fructelor si legumelor depozitate. Sistemul de dezghtare al frigiderului este automat, insa cel pentru congelator este manual (aici intervine si singurul inconvienient al acestui electrocasnic). Volumul ofera suficient spatiu necesar pentru o familie de 4 persoane avand 331 l (90 l congelator, 235l frigider ). Nivelul de zgomot este mediu de 40 dB, iar consumul de 281 kWh/an.  Design-ul aparatului este placut, un aspect util este faptul ca are o lungime mica si poate sa fie usor de depozitat intr-un spatiu redus ( dimensiunile fiind de 201 cm x 59.5 cm x 60 cm – IxLxA).

VEZI DETALII SI PRET

frigider-hotpoint-enxty19222xfw-472-l-clasa-a-full-no-frost-h-190-cm-inoxFrigider Hotpoint ENXTY19222XFW

Revenind la frigidere cu 2 usi, recomand si aparatul Hotpoint ENXTY19222XFW. Acesta are un volum impresionant de 456 l ( 101 l congelator si 355 l frigider ) – ce poate sa faca fata cu brio necesitatilor unei familii de 4 – 5 persoane. Avand in vedere capacitatea sa si consumul este mare de 390 kWh/an. Din punct de vedere al functiilor acesta se remarca prin functie super-congelare, functie super-racire si sistem antibacterian. Prin urmare poate sa fie usor integrat in acest top 10 frigidere.

VEZI DETALII SI PRET

combina-frigorifica-incorporabila-whirlpool-6th-sense-art-872Combina frigorifica incorporabila Whirlpool 6th Sense, ART 872

Daca esti in cautarea unui aparat incorporabil atunci Whirlpool 6th Sense, ART 872 poate sa fie o varianta foarte apropiata de ce ai nevoie. Aceasta are un volum net de 264 l ( 63 l pentru congelator si 201 l frigider ). Prin urmare, este recomandata pentru familii de 3 – 4 persoane ( cu mentiunea ca este necesar sa achizitionezi si un congelator separat, mai ales daca de sarbatori obisnuiti sa gatiti mai mult ). Sistemul de dezghetare este automat in ambele compartimente.

VEZI DETALII SI PRET

side-by-side-samsung-rs-547bhcsp-ef-537-lSide by side Samsung RS7547BHCSP/EF, 537 l

Un aparat ce se face usor de remarcat – Samsung RS7547BHCSP/EF, este un frigider ideal pentru cei care au nevoie de mai mult spatiu in congelator ( 176 l ) si frigider ( 361 l ), dar au si posibilitatea sa faca o investitie mai mare de bani. Aparatul se poate lauda cu sistem  Twin Cooling Plus,  rafturi si sertare spatioase, sistem NoFrost, debit multiplu. Display-ul este la exterior si face utilizarea sa foarte simpla.

VEZI DETALII SI PRET

side-by-side-samsung-rs7778fhcsr-543-lSide by side Samsung RS7778FHCSR, 543 l

Tot un frigider ce se remarca este si Samsung RS7778FHCSR tot din gama side-by-side. Acesta este ceva mai scump, fata de restul modelelor, insa are incorporata o usa suplimentare, ce face mai facil accesul la bauturi fara sa mai fie nevoie sa il deschizi. Volumul aparatului este de 543 l ( dintre care 184 l pentru congelator). Sisteme de baza sunt: Multiflow si Twin Cooling Plus.

VEZI DETALII SI PRET

frigider-lg-gtf916pzpm-596-l-clasa-aFrigider LG GTF916PZPM, 596 l, Clasa A++

Un frigider cu doua usi, ceva mai piperat la pret, este LG GTF916PZPM, Clasa A++. Volumul sau este de 596 l (174 l congelator si 422 l frigider), avand o dimensiunea destul de mare de 184 cm x 86 cm x 73 cm IxLxA. Functiile sale sunt: Smart Diagnosis, Sistem Multi Airflow, Fresh Zone si control umiditate. Nivelul de zgomot este redus de 38 dB, iar consumul de energie electrica este de 363 kWh/an.

VEZI DETALII SI PRET

combina-frigorifica-hotpoint-e4dyaaxcCombina frigorifica Hotpoint E4DYAAXC, 470 l

Hotpoint E4DYAAXC se remarca in primul rand prin design-ul placut si functionalitate. Volumul este de 401 L (110 L congelator si 292 l frigider). Cele mai importante functii ce le ofera sunt: ECO, Holiday, super-congelare, super-racire, antibacterian. Nivelul de zgomot este de 42 dB, iar consumul de energie peste medie de 377 kWh/an.

VEZI DETALII SI PRET

combina-frigorifica-arctic-ank305Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l

Combina frigorifica Arctic ANK305+, 291 l, merita din plin sa intre in acest top 10 frigidere, este o solutie practica daca esti in cautarea unui frigider ieftin. Volumul este de 291 L ( 87 l congelator, 204 l frigider ). Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat iar al congelatorului manual. Rafturile sunt din sarma. Din punct de vedere al aspectului este un aparat traditional, culoare este alba si dimensiunile sunt de 181.4 x 54 x 60 cm IxLxA.

VEZI DETALII SI PRET

 

Mentiune nr.2: faptul ca un electrocasnic este in topul mai sus prezentat ( top 10 frigidere ) – acesta nu insemana ca este neaparat si ce cauti tu. Prin urmare pentru a te asigura ca achizitionezi cel mai bun aparat frigorific pentru tine, iti recomand sa iei in considerare fiecare caracteristica in parte si sa o raportezi la nevoia ta. De exemplu daca:

– este suficient de incapator ( in fiecare dintre compartimente: frigider, congelator – ia in considerare si perioada Sarbatorilor )?;
– are dimensiunea potrivita pentru viitorul spatiu, inclusiv cand deschizi usile? Incape cutia / aparatul pe usile de la intrare? Nu uita sa iei in considerare spatiul necesar dintre aparat si perete;
– te intereseaza sa aiba sistem de dezghetare automat sau manual? ( majoritatea modelelor cu pret sub medie au dezghetare automata doar in compartimentul frigiderului );

top-10-frigidere-cele-mai-bune-aparate-frigorifice-abctop-ro
– cate rafturi / sertare ti-ai dori sa aiba la interior? ( majoritatea au 4 rafturi in frigider si 3 sertare in congelator. Atentie insa la materialul din care sunt produse ). Sunt suficient de spatioase – se pot pune la inaltimi diferite?;
– ce functiile sunt necesare: anti-bacteria, blue-light, holiday, multiflow, twin cooling;
– sistem de control mecanic sau automat?;
– care sunt parametrii: nivelului de zgomot, consumului?;
– te intereseaza sa aiba dozator la exterior sau ice-maker?.

**Top 10 frigidere

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: