Pareri despre peria cu aer cald Remington AS7051

 

Produsele pentru ingrijirea personala au fost mereu in topul cadourilor preferate de doamne si domnisoare. De ce? Pentru ca orice femeie isi doreste sa arate bine, indiferent de momentul zilei, iar o perie cu aer cald, in cateva minute ii poate aranja parul, oferind o coafura rezistenta. In topul producatorilor de produse calitative pentru ingrijirea parului se afla in continuare Remington, oferind o gama variata de aparate foarte bune si la un pret irezistibil. Prin urmare daca doresti sa faci un cadou potrivit pentru ea, poti alege cu incredere o perie cu aer cald – precum modelul Remington AS7051.

Perie cu aer cald Remington AS7051 – review

 

De ce peria cu aer cald Remington AS7051?

 

Remington inca de la inceput a stiut sa gaseasca echilibrul dintre calitate, utilitate si aspect perfect al produselor sale, raportate la un cost final greu de refuzat pentru cumparatori. Peria Remington AS7051 ofera un standard calitativ inalt, cu un aspect placut si la un pret accesibil. Vezi aici detalii si pret pentru Remington AS7051.

 

• Design si materiale

Peria are un design modern, este foarte usor de folosit – butoanele sunt pozitionate pe manerul periei, fiind simplu de setat, chiar daca nu te uiti la aparat – in timp ce il folosesti. Culoarea este neagra, iar materialele din care este produs sunt de calitate.

Capatul periei este invelit in turmalina – material ce permite folosirea aerului cald, chiar si pe parul ud, fara sa il deterioreze. Turmalina are proprietatea de a se incalzi rapid si uniform, prin urmare nu trebuie sa folosesti aparatul o perioada mare de timp – ceea ce reduce din riscul degradari. Un alt avantaj al acestui material este faptul ca ajuta la propagarea ionilor negativi, ce ii vor neutraliza pe cei pozitivi, astfel scapi de efectul parului electrizat.

Perie cu aer cald Remington AS7051 – review

 

• Caracteristici tehnice

Aparatul are o putere de 1000 W, comparabil cu puterea unui uscator mic de par, pentru calatorie. Prin urmare peria Remington AS7051 poate sa fie folosita pe post de uscator – ce este drept un pic mai lent – fapt ce confera un timp suficient pentru a contura coafura dorita, fara a deteriora firul de par.

Jetul cu aer cald este concentrat, iar temperatura de lucru a aparatului este suficienta – acestea putand fi setate in functie de coafura dorita si confortul tau cu ajutorul treptelor de viteza. De asemenea pachetul contine o serie de instructiuni despre cum sa folosesti peria pentru a obtine cele mai bune rezultate.

In cadrul setului dispui de 3 perii  ce au diameterul diferit – de 21 mm (pentru bucle medii), 30 mm ( pentru bucle mari), 50 mm (pentru par aproape drept), dar si o duza pentru uscare rapida.

Perie cu aer cald Remington AS7051 – review

 

• Garantia

Peria cu aer cald Remington AS7051 are o garantia de 36 luni, timp in care beneficiezi de servicii gratuite din partea producatorului in situatia in care intampini probleme de functionare. Atentie insa de unde achizitionezi produsul, alege un furnizor de incredere, care sa iti puna la dispozitie servicii complete (inslusiv de preluarea produsului de acasa fara costuri suplimentare – daca esti nemultumit de calitate sau se defecteaza din motive independente de tine).

 

CONCLUZIE:

Peria cu aer cald Remington AS7051 are tot arsenalul de accesorii necesare pentru ca oricare doamna / domnisoara  sa obtina un par matasos, stralucitor, buclat sau ondulat. Setul este de tip 4 in 1, punand la dispozitia utilizatorului 4 tripuri de capete interschimbabile, iar folosirea aparatului este foarte usoara.

 

Perie cu aer cald Remington AS7051, 1000 W, 4 Accesorii, Negru

Perie cu aer cald Remington AS7051 – reviewTip aparat: Perie cu aer cald
Material invelis: Turmaline
Trepte viteze: 2
Altele: Functie aer rece / Cablu pivotant
Accesorii: 1 concentrator / 1 perie mare(50 mm)/ 1 perie 21 mm /1 perie mica(30 mm)
Husa inlusa in pachet

VEZI DETALII SI PRET

 

( *pentru mai multe detalii despre produs sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestuia sau pe butonul din tabel )

Recommend to friends
 • gplus
 • pinterest

Mesaj

 1. Tanase
  29.04.2016 at 4:50

  Și mai vreau sa știu prețul de la peria cu aer cald Remington AS7051,1000E 4 accesorii negru

  • abcTop.ro
   29.04.2016 at 10:44

   Buna,
   Pentru a afla pretul produsului, te invit sa dai click pe butonul din tabel pentru a fi redirectionat spre magazin.

Mesaj: