Care este cea mai buna masina de spalat vase incorporabila? Cum aleg o masina de spalat vase incorporabila?

 

cea mai buna masina de spalat vase incorporabilaAcum ceva timp am fost intrebata de o prietena, ce urmeaza sa isi mobileze noul apartament, care este „cea mai buna masina de spalat vase incorporabila?„. La achizitionarea unei masini de spalat vase, trebuie sa fii atent la caracteristicile acesteia precum: capacitate, consum, programe, optiuni, senzori si dimensiune. Pretul unui model bun incepe de la 1000 lei si poate depasii 9000 lei.

Am analizat ofertele principalilor producatori de electrocasnice si am descoperit un model foarte interesant de la Electrolux – Real Life ESI8710ROX.

 

Ce anume m-a atras la acest model?

 

1. Design-ul Electrolux  Real Life ESL7510RO

Design-ul este ultramodern, elegant si usor de imbinat cu restul mobilierului din casa / bucatarie. Tipul de afisaz este LCD, usor de „inteles” si utilizat.  Dimensiunile sunt standard de 81,8 x 59,6 x 57,5 cm, prin urmare cu usurinta ii poti face loc in casa, mai ales daca ai posibilitatea sa iti faci mobila la comanda.

 

2. Capacitatea si consum Electrolux Real Life ESL7510RO

Capacitatea este de 13 seturi, suficienta pentru a face fata acelor zile in care iti vin in vizita prietenii sau membrii familiei.

Clasa de eficienta energetica din care face parte este  A++, iar clasa de eficienta la uscare/spalare este A, consum anual de energie este de 262kWh, prin urmare  Electrolux Real Life ESL7510RO face parte din categoria modelelor de masini de spalat vase economice. Alte detalii: consumul de apa este redus, de 2860 litri, insa depinde foarte mult si de felul in care o folosesti ( rar sau des ), iar nivelul zgomotului este de 44 dB ( da, poti linistit seara sa o lasi in functiune, sa isi termine programul ).

 

 cea mai buna masina de spalat vase incorporabila3. Programe si optiuni ElectroluxReal Life ESL7510RO

Masina are 5 programe principale, anume: Intensiv 70°C, Bio/Eco 50°C, Clatire suplimentara, QuickPlus 60°C, Auto Flex 45°C-70°C si uscare Drytech. In cazul in care trebuie sa pleci da acasa si nu vrei sa lasi masina de spalat in functiune, poti pune pauza, iar cand te intorci sa o repornesti continuand programul de unde a ramas. Alti indicatori pentru selectie programe: My Favorite, Start intarziat 1h-24h, Semnal sonor, Semnal luminos in 2 culori, XtraDry, TimeManager, Sare, Clatire suplimentara, Reset, SENSORCONTROL cea mai buna masina de spalat vase incorporabila( ce detecteaza nivelul de incarcare si regleza consumul de apa si energie ).

 

4. Alte specificații Electrolux Real Life ESL7510RO

Foarte important este interiorul, avand in vedere faptul ca vei spala diverse tipuri de vase de la oale de dimensiuni mari pana la lingurita si furculite, cea mai buna masina de spalat vase incorporabila trebuie sa aiba un interior spatios si usor adaptabil. Aceste este si motivul pentru care am ales  Electrolux Real Life ESL7510RO. In interior, masina are cosuri in parte superioara cu 2 suporturi rabatabile, 2 suporturi din sarma pentru pahare, 2 randuri suporturi moi, raft suport de cani cu plastic handle Electrolux, cos tacamuri, cosuri superioare cu FlexiLift. Cosurile din parte inferioara au maner din plastic, pentru a fi usor de prins si manevart, plus suport speciale pe 2 randuri rabatabile pentru farfurii.

 

5. Protectie si siguranta Electrolux Real Life ESL7510RO

Dintre principale dotatari fac parte: sistem de oprire apa – ce protejeaza impotriva inundatiilor,  dar si sistem de inchidere mecanic, cu protectie – foarte important in special daca ai un copil.

Tinand cont de caracteristicile produsului pot considera Electrolux Real Life drept cea mai buna masina de spalat vase incorporabila.

 

Acest model poate fi gasit in magazinele online (poti verifica aici pretul actualizat).

 

Pentru mai multe detalii si pret click aici.

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: