Masina de spalat vase cu capacitate mare – Bosch SMS58L72EU

( Masina de spalat vase cu capacitate mare | Recomandari si Pret )

 

In acest articol am sa iti prezint masina de spalat BOSCH SMS58L72EU ActiveWater. Am ales acest model intrucat: are o capacitate mare de spalare, este performanta si are un design placut care se integreaza in orice decor.

Masina de spalat vase cu capacitate mare

 

1. Design Bosch SMS58L72EU

Carcasa este din inox, de culoare alba si ofera un aspect modern impreuna cu panoul de comanda ce are afisaj tip LCD. Butoanele sunt intuitive pentru a seta programul dorit dintr-o apasare. Dimensiune este medie, de 84,5 x 60 x 60 cm, si are o greutate de 52 Kg.

Pertotal designul acestui model este elegant si simplu, usor de potrivit langa  alte piese din locuinta ta.

 

2. Capacitatea si consum Bosch SMS58L72EU

Capacitatea masinii este de 13 seturi, adica cat pentru o duzina plus unu, ideal pentru familile numeroase sau pentru weekend-urile in care vin rudele sau prietenii la tine. Clasa de eficienta energetica din care face parte este  A++, iar clasa de eficienta la uscare este A, consum anual de energie este de 262kWh.  Consumul de apa este de 2660 litri, insa depinde de modul in care o utilizati.

 

3. Programe si optiuni Bosch SMS58L72EU

Masina are 5 programe, anume: intensiv 70 °C, auto 45-65 °C, eco 50 °C, program de functionare pe pe timp de noapte, spalare rapida 45 °C, dar si cu trei functii speciale: variospeed plus – optiune ce reduce timpul de spalare cu pana la 50%, fara compromisuri la rezultatele de spalare si uscare, incarcare la jumatate – in cazul in care doresti sa faci reducere la consumul de apa, respectiv de detergent si uscare intensiva – o temperatura ridicata in timpul limpezirii si o faza de uscare prelungita pot face ca partile din material plastic sa se usuce mai repede. Masina poate fi setata la 4 niveluri de temperatura, diferite si 5 de niveluri de pulberizare a apei, ceea ce este foarte eficient in special pentru vasele delicate.

Masina de spalat vase cu capacitate mare

 

4. Alte specificații Bosch SMS58L72EU

In interior masina este dotata cu sertar Vario – sertar specific pentru tacamuri si obiecte de mici dimensiuni, cos superior reglabil pe inaltime cu sistem Rackmatic in 3 trepte – pentru reglarea cu usurinta de raftului de superior, cos cu sistem VarioFlex – ce poate sa fie setat in functie de dimensiunea veselei introduse, cosuri silver XXL cu maner, 2 suporturi pliabile pentru farfurii in sertarul superior, suporturi pentru cesti in cosul superior (2x), compartimentare flexibila a spatiului din sertarul inferior (4x).

Masina de spalat vase cu capacitate mare

 

5. Protectie si siguranta Bosch SMS58L72EU

Dintre principale dotatari pentru siguranta fac parte: aqua sensor – ideal contra inundatiilor, atat in timpul functionarii cat si in repaos sau in cazul unei caderi de tensiune, astfel, Bosch ofera siguranta pe intreaga durata de viata a masinii de spalat, aquastop – siguranta maxima contra inundatiilor atat in timpul functionarii cat si in repaos, servomecanism de inchidere – sistem de siguranta impotriva accesului copiilor (blocare mecanica).

 

Pentru mai multe detalii referitoare la masina de spalat vase cu capacitate mare si pret click aici.

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: