Masina de spalat vase Beko DFN1535 – pareri

 

In prezent, tehnologia face parte din viata noastra – ne ajuta sa finalizam mult mai repede, treburile casnice pentru care nu avem timp sau ce nu reprezinta o placere.  Prin urmare consider ca masina de spalat vase este un articol indispensabil in casa. Daca acum 10 ani parea un lux, azi poti gasi masini de spalat vase ieftine, la preturi accesibile.

 

In acest articol doresc sa iti prezint masina de spalat vase Beko DFN1535, care din punctul meu de vedere este un aparat calitativ si performant la un pret rezonabil (vezi pret actuatizat), pentru buzunarul fiecaruia.

Masina de spalat vase Beko DFN1535

 

1. Design Beko DFN1535

Designul este simplu si intuitiv. Cel mai mult m-a incantat la acest aparat faptul ca este usor de folosit, in cazul in care doresti sa ii faci mamei un cadou special, aceasta masina de spalat vase usor de utilizat este perfecta. Panoul de comanda este tip LED, iar butoanele individuale pentru fiecare program in parte. Dimensiunile sunt de 85 x 57 x 59,8 cm.

 

2. Capacitatea si consum Beko DFN1535

Masina de spalat vase Beko DFN1535Capacitatea masinii este de 12 seturi, adica cat pentru o duzina de vase, ceea ce este util in special cand toata familia se reuneste in weekend. In cazul in care nu este necesara utilizarea acesteia la capacitate maxima se poate apela programul Half 1/2.

Clasa de eficienta energetica din care face parte este  A+, iar clasa de eficienta la uscare este A, consum anual de energie este de 291kWh. Consumul de apa este de 4200 litri, insa depinde de modul in care o folosesti. Nivelul zgomotului este de 49 dB, poate intra lejer in gama masinilor de spalat silentioase.

3. Programe si optiuni Beko DFN1535

Masina are 5 programe, anume: prespalare, quick&ckean, intensiv 70, mini 30 si eco50. In interior aparatul are doua niveluri de sertare, dar si suporturi speciale pentru: tacamuri si pahare.

 

4. Protectie si siguranta Beko DFN1535

Sistemul de inchidere este mecanic, pentru o sporii siguranta impotriva accesului copiilor. Acest model poate fi gasit in magazine (poti verifica aici pretul actualizat).

 

Pentru mai multe informatii despre acest produs click aici.

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: