Care este cel mai bun curatator de geamuri? Ce caracteristici are un curatator de geamuri bun?

 

Curatator geamuri Black&Decker 3 in 1 5 - cel mai bun curatator de geamuriStergatoarele abrazive de geamuri sunt articole ideale pentru curatarea ferestrelor, insa acestea nu pot fi folosite cu succes si pe alte suprafete, sau pe geamurile exterioare – fara a te pune in pericol. Daca doresti sa iti usurezi sarcinile casnice si chiar sa obtii mai mult timp pentru tine iti recomand un curatator de geamuri bun.

Avantajele unui astfel de aparat, fata de un stergator abraziv sunt: curata ferestrele complet fara dungi si picaturi intrucat dintr-o singura miscare geamurile sunt sterse cu deterget iar ulterior apa este aspirata, sunt foarte usor de folosit – ideale pentru alte suprafete precum: gresie, gemurile masinii si peretii cabinei din dus.

Pretul pentru un curatator de geamuri bun porneste de la 150 lei, iar pentru modelele performante depaseste 400 lei.

 

Cum alegi un curatator de geamuri bun?

Cand alegi un curatator de geamuri, trebuie sa urmaresti: tipul de utilizare, capacitatea, functii speciale si garantia. In continuare voi detalia fiecare aspect in parte.

 

Curatator geamuri Black&Decker 3 in 1 4 - cel mai bun curatator de geamuri1. Tipul de utilizare

Cele mai bune curatatoare de geamuri sunt cele de tip 3 in 1, care sunt dotate cu un spray detergent, pad de microfibra pentru curatare, recipient de colectare a lichidului aspirat – toate incluse intr-un singur dispozitiv.

Utilizarea unui curator de geamuri este simpla: ferestrele sunt curatate cu ajutorul spalatorului pentru geam, apoi aspiratorul asigura o uscare fara urme, absorbind restul de pete si apa ramase in locul curatat.

Alege un model pe care sa il poti folosi pe multiple suprafete precum: ferestre, geamul de la cabina de dus, oglinda, gresie, faianta, parchet si chiar materiale textile.

 

2. Capacitatea

Capacitatea se refera la cantitatea de apa si detergent, ce sunt colectate din urma primului pas. In general un curatator bun are o capacitate de peste 100 ml, suficienta pentru a curata geamurile din casa sau chiar cele de la masina.

 

Curatator geamuri Black&Decker 3 in 1 6 - cel mai bun curatator de geamuri3. Flexibilitate

Majoritatea modelele sunt pe acumulatori si au o durata de viata de pana la 20 minute.

Opteaza pentru un model cu semnal vizual sau sonor care sa iti dea de stire atunci cand bateria este pe terminate – pentru a incarca aparatul, astfel sa nu ai surprize in timp ce il folosesti.

Capul rotativ iti va permita sa tii usor in mana produsul si sa il manevrezi in timp ce il folosesti. De asemenea un aparat flexibil te va ajuta cand cureti geamuri mici sau rotunde precum cele de la masina.

 

Curatator geamuri Black&Decker 3 in 1 2 - cel mai bun curatator de geamuri4. Accesorii

Accesoriile iti vor fi de mare ajutor mai ales pentru a curata rapid si eficient geamurile din casa:

Pad / laveta cu microfibra – microfibra este un material moale special pentru a curata suprafetele sensibile precum geamuri sau oglinzi. Acest material nu zgarie si indeparteaza usor mizeria. De regula este necesar sa schimbi laveta dupa un numar de utilizari / spalari;

Brat telescopic – pentru a spala geamurile la exterior, vei avea nevoie de un brat mai lung de care sa atasezi curatatorul, prin urmare alege un model care sa aiba si un astfel de accesoriu, pentru a spala usor si geamurile laterale din afara casei tale care sunt fixe, fara a-ti pune in pericol viata.

 

5. Garantia

Garantia unui produs bun trebuie sa fie de minim 2 ani. Atentie de la ce furnizor achizitionezi produsul pentru a beneficia de servicii prompte si de calitate in cazul in care produsul vine cu o defectiune din fabrica sau se strica.

 

Daca ai intrebari cu referire la un anumit model de curatator de geamuri, te invit sa imi lasi mai jos un mesaj.

 

Avand in vedere caracteristicile prezentate mai sus, in continuare iti recomand urmatoarele curatatoare de geamuri, ce merita atentia ta:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Aspirator de mina Taurus Rapidissimo Cristal

Curatator de geamuri Taurus Rapidissimo Cristal

Curatator geamuri Black&Decker 3 in 1

Curatator de geamuri Black&Decker 3 in 1, reincarcabil

Set aspirator geam Leifheit

Curatator de geamuri Leifheit Standby Inteligen

Capacitate colectare (L): 0.3Capacitate colectare (L): 0.1Capacitate colectare (L): 0.1
Baterie reincarcabila: DaBaterie reincarcabila: DaBaterie reincarcabila: Da
Autonomie (min): 20Autonomie (min): 25Autonomie (min): 20
Filtrare Pre – Motor: DaFiltrare Pre – Motor: DaFiltrare Pre – Motor: –
Alte accesorii: Laveta microfibraAlte accesorii: Laveta microfibraAlte accesorii: Laveta
Greutate: 0,9 kgGreutate: 1,0 kgGreutate: 1,0 kg
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 03.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: