Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW – review

( actualizat la 11.11.2017)

Daca esti in cautarea unei combine frigorifice, practice, la un raport calitate pret in favoarea ta, dar mai ales din gama Gorenje, atunci iti recomand calduros sa iei in considerare si combina frigorifica Gorenje NRK6191CW.

Gorenje este un producator de prestigiu al electrocasnicelor, ce a reusit sa se mentina in top, datorita produselor sale de exceptie.

Ce m-a atras la combina frigorifica Gorenje NRK6191CW, pe langa aspect si functionalitate, sunt sistemele integrate ce au menirea sa iti protejeze alimentele. In continuare voi detalia fiecare aspect in parte al acestui aparat.

Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW33

 

1. Caracteristici generale

In primul rand aparatul frigorific Gorenje NRK6191CW, se poate „lauda” cu o capacitate mare, pentru depozitare de 325 L, din care volumul net al frigiderului este de 222 L, restul fiind ocupat de congelator.

Din propria experienta utilitatea volumului unui aparat frigorific este pusa la incercare de modalitate in care producatorul a proiectat rafturile din interior. Numarul de rafturi din frigider, este cel obisnuit de 4 – putand fii montate la orice inaltime doresti, astfel incat sa iti incapa si vasele care sunt mai inalte. Fiind foarte important sa separi anumite alimente, aceasta combina are compartiment special pentru legume / fructe, dar si pentru branzeturi. In congelator te poti bucura de 3 compartimente speciale, ce te vor ajuta sa iti organizezi alimentele dupa bunul plac.

Sistemul de dezghetare reprezinta un al plus al aparatului, intrucat nu dorim sa pierdem mult timp curatand aparatul. Cei de la Gorenje au luat in calcul acest aspect, prin urmare modelul este dotat cu sistem automat pentru dezghetare – programat, in ambele compartimente.

Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW

 

2. Functii si siguranta

Fiecare aparat frigorific este gandit sa raspunda unor nevoi. Prin urmare in prezent, acestea au suferit o transformare tehnologica, mai ales din dorinta producatorilor de a oferi un produs care sa atraga consumatorii. Desigur, cu cat aparatul este mai prietenos si mai in contact cu ultimele schimbari tehnologice, pretul acestuia urca.

Dupa cum ziceam mai sus, un aspect care m-a atras la aceasta combina sunt tocmai functiile si sistemele sale, integrate, la un pret mic.

Principalele functii fiind:

Functie ECO – ideala in zilele in care esti plecat in concediu, intrucat poti seta combina sa consume chiar mai putin;

Functie super-congelare – cand vii de la cumparaturi, o parte din alimente se mai dezgheata in tranzitia supermarket – acasa, cu aceaste functie vei putea congela la loc alimentele foarte rapid, fara sa iti faci probleme ca s-au stricat;

Sistem antibacterian – avand in vedere ca traim intr-o lume plina cu bacterii, acest sistem trebuie sa devina un strandard in constructia aparatelor frigorifice, mai ales ca in interior se creeaza un mediu propice pentru dezvoltarea lor;

Alte functii si optiuni ajutatoare sunt ionAir – sistem ce va ajuta la imbunatatirea calitatii aerului din interior;

MultiFlow 360C – ce asigura ca aerul circula in interior, mentinand o temperatura constanta in toate colturile aparatului.

combina-frigorifica-gorenje-nrk6193tx-121164

 

3. Consum si alte detalii tehnice

Consumul energetic este un alt plus al acestui aparat, fiind de 299 kWh/an, adica o medie de 0,829 kWh/24h, calculat la pretul unui kWh 1,1 lei (desigur fiecare are un alt pret pe kWh in functie de furnizor), rezulta 0.9119 lei / 24 ore.

In cazul in care locuiesti intr-o zona in care mai apar din cand in cand pene de curent, vei putea sta linistit intrucat combina frigorifica Gorenje NRK6191CW are o autonomie de 21 ore fara curent.

Pe multi ne mai intereseaza si nivelul zgomotului propagat, in cazul combinei Gorenje NRK6191CW acesta este de 42 dB. Da, nu e cel mai silentios aparat frigorific, insa nu trebuie sa iti faci probleme ca il vei auzi din dormitor.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la combina frigorifica Gorenje NRK6191CW dar si pret actualizat la eMAG – click aici >>

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: