Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ – pareri

 

Cum frigiderul este unul dintre electrocasnicele necesare in casa noastra, azi iti prezint combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, ce merita o atentie speciala. Beko este un producator ce s-a pozitionat puternic pe piata prin produsele sale dedicate famililor cu bebelusi sau copii, garantand sisteme de extra siguranta, astfel incat manutele celor mici sa nu ajunga in locuri in care nu trebuie.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ este un electrocasnic dedicat familiilor de 3 – 5 membrii. Ceea ce face modelul sa fie special, in primul rand – este tehnologia cu lumina albastra Smart Blue – o functie creata cu scopul sa te poti bucura din plin de gustul fructelor si legumelor tale preferate un timp indelungat, functie ce o voi detalia mai jos.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

 

De ce sa alegi combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+?

 

1. Design-ul combinei frigorifice

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+Design-ul aparatului imbina intr-un mod placut clasicul cu tehnologia. Linile drepte fac acest aparat sa fie asemenea frigiderelor traditionale, mai patrate, insa display-ul modern ofera detaliul necesar pentru a infatisa o nota de modernism.

Un alt plus al combinei este faptul ca vine in ajutorul celor ce obisnuiesc sa lase mesaje pe frigider, intrucat cu ajutorul display-ului incorporat pe usa ai functionalitate multipla: de inregistrare si redarea mesajelor vocale, timer (alarma) si ceas. Prin urmare atunci cand doresti sa lasi lista de cumparaturi sau chiar indicatii cu referire la meniul zilei, poti face toate acestea apasand un buton.

Acest frigider modern asigura tot confortul necesar, incluzand dozatorul de apa extern, cu ajutorul caruia ai acces rapid la apa rece direct de la frigider, fara sa mai deschizi usa. Desigur compartimentul din interior trebuie sa fie curatat des.

 

2. Caracteristici generale

Dupa cum spuneam mai sus, gratie volumului net de 331 L, din care 244 L pentru frigider si restul pentru congelator, aparatul poate desevi ca spatiu pentru depozitarea alimentelor necesare unei familii de 3 – 5 persoane, fara a face un compromis prea mare de spatiu, dimensiunile aparatului fiind de 201 x 59.5 x 60  (IxLxA cm).  De asemenea compartimentarea aparatului o sa iti fie de ajutor multumita celor 4 rafturi usor reglabile – in functie de inaltimea dorita, suporturilor de pe usa in numar de 7 (4 mici si 3 mari), un compartiment pentru fructe – cu separator, si unul special pentru unt sau branzeturi. Congelatorul are trei sertare putand astfel separa usor mancarea: carnea, fructele congelate sau alte produse.

In cazul in care nu stii inca unde doresti sa amplasezi frigiderul, acest model este ideal, avand usile reversibile, iar in functie de spatiul de care dispui – poti modifica deschiderea din stanga sau dreapta.

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

 

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+3. Functii si siguranta

Cum toate combinele moderne au sistem pentru dezghetare automata, acesta trebuia sa existe si in cazul combinei frigorifice precum modelul Beko DBK 386 WDR+. Singurul minus al acestuia este faptul ca dezghetarea congelatorului se face manuala.

Insa plusurile compenseaza, mai ales datorita luminarii cutiei de legume si fructe cu “Bluelight” ce asigura procesul de fotosinteza continua pe durata depozitarii in frigider. Prin urmare vei beneficia de prospetimea si valoarea nutritiva ridicata, pentru o perioada lunga de timp. Razele de lumina albastra ajuta la dezvoltarea continutului de vitamina C din fructe si legume, practic acestea sunt mentinute aproape de nivelul initial, conform studiului realizat de catre cercetatorii de la Universitatea Bath SPA din UK.

Inca un plus vine de la protectia antibacteriana pentru maner si garnitura de etansare ce asigura igena principalei surse de bacterii si protejeaza interiorul aparatului.

 

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+4. Consumul si nivelul de zgomot

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ face parte din clasa de eficienta energetica A+, ceea ce presupune ca indicele de eficienta energetica  este  30% –  42%,  consumul modelului fiind de doar 281 kw pe an. Mentiune de la 1 iulie 2012 nu mai este autorizata producerea aparatelor frigorifice sub clasa A+ .

Avand in vedere ca frigiderul este electrocasnicul permanent in priza, ce functioneaza 24 din 24, pe langa consumul energetic trebuie sa  iei in considerare si nivelul de zgomot, inca un plus al aparatului, care este de 38 dB.

 

5. Garantia

Daca toate acestea nu te-au convins atunci mai merita mentionat faptul ca in perioada 1 aprilie – 31 decembrie , Beko iti ofera 5 ani garantie la aparatele electrocasnice din gama aflata in promotie, pentru ca tu sa te bucuri de cele mai inovative tehnologii mai mult timp. Informatii despre campanie gasesti aici.

 

Mai multe detalii despre pret si pareri referitoare la combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ gasesti aici >>

 

Articole similare:

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: