Care sunt cele mai bune bigudiuri electrice? Ce caracteristici are un set de bigudiuri electrice?

 

Fiecare femeie isi doreste sa aiba coafura perfecta cu bucle naturale, care sa ii ofere o schimbare in bine de “look”. Cele mai bune bigudiuri electrice vor ajuta cu siguranta la indeplinirea acestei dorinte. Fata de ondulatoare, bigudiurile electrice ofera cateva avantaje suplimentare precum: o coafura rezistenta si mai mult volum. Dezavantajul este timpul necesar pentru a finaliza coafura, ce poate depasi 2 ore.

Pretul unui set de bigudiuri electrice porneste de la 120 lei, iar in functie de performante trece de 400 lei.

Cele mai bune bigudiuri electrice

Cum aleg cele mai bune bigudiuri electrice?

Alegerea unui set de bigudiuri bun tine de caracteristicile acestora, precum tipul de invelis, numar de bigudiuri, timpul de incalzire, accesorii si alte functii suplimentare.

 

1. Tipul de invelis

Dupa cum am precizat si in articolele anterioare, produsele de ingrijirea parului trebuie sa fie de calitate, din materiale care sa mentina sanatos firul de par. Materiale precum: ceramica si teflonul sunt cele mai bune intrucat se incalzesc rapid, pe toata suprafata si caldura este distribuita egal.

Modalitatea de folosire a bigudiurilor este urmatoarea: pornesti cuva de incalzire a bigudiurilor, astepti conform manualului ca acestea sa fie incalzite (5 minute – 15 minute), apoi le poti folosi in par. De regula trebuie sa stai minim o ora, cu bigudiurile in par, pentru ca, acestea sa isi faca efectul. Avand in vedere ca temperatura la care ajung este destul de mare ( 120 – 130 grade celsius), iar timpul de asteptare lung, trebuie sa alegi un model care este invelit in catifea pentru a proteja firul de par.

Un alt tip de aparat ce il vei gasi in piata este: modelul cu bigudiuri din silicon – pentru acestea vei avea nevoie de ceva mai multa indemanare – sa tii bine de par, in timp ce le rasucesti – insa au avantajul ca se incalzesc mai repede (3 – 5 minute).

 

2. Numarul bigudiurilor

Un model cu cel putin 20 de bigudiuri de dimensiuni variate: mari, medii si mici, este suficient pentru a acoperi o paleta mare de coafuri. Bigudiurile mari se folosesc, de regula, la baza firului de par, pentru a oferi volum, iar cele medii si mici pentru firele de par de la suprafata, astfel vei obtine bucle bine definite si mai mult volum.

Bigudiurile trebuie sa vina la pachet cu un set de cleme de prindere, din plastic de calitate, pentru a fixa usor firul de par si a-l mentine intr-o pozitie care sa favorizeze conturarea buclelor.

Cele mai bune bigudiuri electrice

 

3. Timpul de incalzire

Dupa cum am mentionat mai sus, fata de ondulatoare, bigudiurile electrice necesita mai mult timp. De regula perioada de asteptare pentru incalzirea bigudiurilor este de 15 – 20 minute, insa sunt modele mai performante ce asigura o incalzire rapida a acestora in mai putin de 2 minute. Dupa ce bigudiurile au ajuns la temperatura optima le poti folosi.

Cele mai bune bigudiuri electrice sunt cele care folosesc ceara in interior. Principiul este simplu: ceara se incalzeste uniform si repede, apoi treptat se raceste, oferind timpul si temperatura ideala pentru ca buclele sa fie bine conturate si rezistente.

 

4. Functii si siguranta

Functia ionica este de luat in considerare in special daca ai par ce se electrizeaza usor. Practic un set de bigudiuri bun trebuie sa ofere si aceasta functie integrata pentru ca tu sa obtii o coafura cu volum, care sa nu se rasfire dupa ce folosesti bigudiurile.

Functii de siguranta precum: indicatori luminosi cand aparatul poate sa fie folosit sau bigudiuri cu capete reci – iti vor fi de mare ajutor atunci cand folosesti aparatul. Alege un model care sa fie calitativ si sigur, chiar daca vei plati un pic mai mult.

Cele mai bune bigudiuri electrice 4

 

 

5. Alte accesorii

Majoritatea seturilor de bigudiuri electrice vin la pachet cu: cleme de par, clipsuri metalice sau chiar un manual de coafuri. Toate sunt importante si iti vor aduce rezultate mult mai bune. Manualul este cel mai important accesoriu, intrucat vei invata sa folosesti corect bigudiurile si chiar cum sa iti aranjezi parul in diferite moduri.

 

6. Garantia

Achizitioneaza un set de bigudiuri de calitate ce iti ofera o garantie de minim 2 ani, timp in care sa beneficiezi de servicii prompte si de calitate. Un alt factor important este furnizorul de la care le cumperi, ce te poate ajuta imediat, preluand produsul de la tine acasa si / sau intermediand tot procesul.

 

Sper sa te ajute aceste informatii, in achizitionarea celui mai bun set de bigudiuri electrice.

 

Tinand cont de toate caracteristicile mentionate mai sus, in continuare iti prezint cateva truse de bigudiuri electrice performante, ce merita atentia ta:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Trusa de bigudiuri electrice Remington Kf 20i, 20 bigudiuri, catifeaTrusa de bigudiuri electrice Remington Kf 20i, 20 buc

Trusa de bigudiuri electrice Remington KF40E, 20 bigudiuri

Bigudiuri electrice Remington KF40E, 20 bigudiuri

Trusa de bigudiuri electrice BaByliss 3021E, 20 bigudiuri, catifeaTrusa de bigudiuri electrice BaByliss 3021E, 20 bigudiuri, catifea

Tip invelis: Catifea + CeramicTip invelis: Catifea + TeflonTip invelis: Catifea
Numar bigudiuri: 20Numar bigudiuri: 20Numar bigudiuri: 24
Functie ionica: DaFunctie ionica: DaFunctie ionica: Da
Timp incalzire: 1,5 minTimp incalzire: 14 minTimp incalzire: 10 min
Acsesorii: Capete reci la atingere, incalzire rapidaAccesorii: Clipsuri cu pornire rapida, miez ceratAccesorii: clipsuri metalice, clipsuri fluture
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
( actualizat: 2.06.2016 )

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: