Care este cel mai bun uscator de rufe vertical? Ce caracteristici are un uscator de rufe vertical?

 

Poate parea un subiect banal – “cel mai bun uscator de rufe vertical” – dar la fel ca orice lucru ce il ai in casa, calitatea trebuie sa primeze si chiar in cazul unui obiect simplu, precum un suport de rufe.

Avand in vedere ca nu dispunem la subsolul blocului de o uscatorie, ca in alte tari, cautam diverse solutii pentru amenajarea unui spatiu special, adecvat pentru uscarea rufelor. Cum a le intinde pe balcon nu este o optiune – in primul rand pentru ca te priveaza de lumina, mai ne raman doua variante: sa achizitionam un suport de rufe bun sau un uscator de haine electric – insa acesta necesita o investitie mai mare.

In functie de spatiul ce il poti sacrifica, vei gasi modele ideale, insa cel mai practic dintre toate este uscatorul vertical, intrucat poti aseza mai multe randuri de haine, pe diferite niveluri.

Pretul pentru un uscator de rufe vertical porneste de la 200 lei – pentru un model rezistent, iar in functie de producator, alte caracteristici depaseste 400 lei.

Uscator rufe Tower Ivory 23 m Brabantia 2

 

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe vertical ?

 

Da, chiar si un uscator de rufe vertical are o serie de caracteristici pe care trebuie sa le urmaresti pentru a putea beneficia de produs, in cel mai productiv mod cu putinta. Principalele aspecte ce este recomandat sa le ai in considerare sunt:

dimensiunea: cand achizitionezi un suport de rufe, probabil acesta este primul lucru ce il ai in vedere, in stransa legatura cu viitorul spatiu alocat.

flexibilitatea: da, dimensiunea este prima caracteristica ce trebuie sa o ai in vedere cand achizitionezi un uscator de rufe vertical, apoi la fel de importanta este flexibilitatea sa – cat de usor se strange – respectiv cat spatiu consuma cand este strans – cat de usor se poate folosi total si partial – bolduiesc acest aspect, intrucat se poate chiar din cand in cand sa ai mai putine rufe de intins, prin urmare nu vei dori sa risipesti acelasi spatiu ca atunci cand acesta este plin. Sunt modele cu mai multe etaje, de exemplu 3 la numar, insa la nevoie poti sa il extinzi doar la 2, sau mai bine, la jumatate, intrucat grilajul se poate plia;

Uscator de rufe, Meliconi, Stendimeglio, 60 m 1

capacitatea maxima: un aspect ce nu multi il iau in considerare, este ca – toate modele au o capacitate maxima de rufe ce poate sa fie suportata – masurata in kg, desigur aceasta este direct influentata de modul in care a fost proiectat suportul de rufe si de materialul sau;

sisteme de blocare: atentie la sistemele de blocare ale grilajului / rafturilor  – daca acestea sunt de calitate proasta, nu vor sustine greutatea maxima asigurata de producator, de preferat acestea sa fie chiar special proiectate astfel incat copilasii sa nu se loveasca accidental;

protectie pentru podea: se poate chiar si atunci cand ai rufe intinse sa fie nevoie sa il mai multi de colo – colo, prin urmare un model cu picioruse moi, sau mai bine cu rotite o sa iti fie de ajutor – intrucat nu o sa afecteze podeaua;

greutatea: greutatea este direct influentata de tipul de material folosit, este recomandat sa alegi un model din alumini sau inox, metale un pic mai usoare. Este foarte important ca uscatorul sa aiba o greutate suportabila pentru tine, intrucat vei avea nevoie mai mereu sa il muti.

garantia: majoritatea modelelor au o garantie de 24 luni, perioada in care nu trebuie sa ai probleme cu produsul. Atentie insa si de la ce furnizor achizitionezi intrucat, daca vei avea probleme cu uscatorul, returul acestuia sa nu iti ofere dureri de cap.

 

Sper sa iti fie de ajutor acest articol, daca mai ai intrebari referitoare la cel mai bun uscator de rufe vertical sau doresti sa recomanzi un model, te invit sa imi lasi un mesaj mai jos.

 

Tinand cont de cele scrie anterior, iti prezint trei modele foarte bune:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Uscator rufe Tower Ivory 23 m Brabantia 1

Uscator rufe Tower Ivory 23 m Brabantia

Tip: Uscator de rufe vertical
Capacitate uscare: 23 m
Material: Inox
Instructiuni utilizare: Se curata cu o carpa moale, inmuiata in apa si un detergent slab sau sapun, daca este necesar.

VEZI DETALII SI PRET

Uscator rufe portabil aluminiu ZILAN ZLN 8372Uscator rufe portabil aluminiu ZILAN ZLN 8372

Tip: Uscator de rufe vertical
Dimensiuni: 60x58x 160 cm
Material: metal/plastic
Instructiuni utilizare: Distribuie rufele in mod egal pe toata suprafata. Se poate curata cu o laveta moale si cu solutie de sapun calduta.

VEZI DETALII SI PRET

Uscator de rufe vertical Meliconi, Look TW3

Uscator de rufe, Meliconi, CYAN JR33 MT, 33 m

Tip: Uscator de rufe vertical
Capacitate uscare: 30 m
Material: Aluminiu
Instructiuni utilizare: Distribuie rufele in mod egal pe toata suprafata. Se poate curata cu o laveta moale si cu solutie de sapun calduta.

VEZI DETALII SI PRET

(actualizat: 03.08.2016)

 

Articole similare:

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: