Care este cel mai bun trimmer facial? Ce caracteristici are un trimmer facial bun?

 

cel mai bun trimmer facialIndiferent daca vrei sa ai o barba lunga sau scurta, cel mai bun trimmer facial te va ajuta sa obtii acel aspect dorit.  Un alt avantaj este faptul ca acesta se poate folosi perfect pentru pometi, sprancene sau gat.

Diferenta dintre un trimmer facial si un aparat de tuns barba consta in faptul ca primul este conceput pentru a indeparta cantitati mici din parul facial, astfel incat tu sa obtii o barba perfecta. Sunt persoane care nu cunosc aceasta diferenta, dintre cele doua produse, prin urmare achizitionarea unui trimmer cu gandul ca acesta poate rade pana la zero barba, prin urmare vor fi dezamagite. Trimmerul este util in zonele marginale ale barbiei, precum pometii sau pe gat.

Un trimmer bun are un pret ce porneste de la 150 lei, iar in functie de caracteristici poate costa peste 300 lei.

 

Cum aleg cel mai bun trimmer facial?

Cand doresti sa alegi cel mai bun trimmer facial, trebuie sa fii atent la: materialul din care este produs aparatul, ajustarea lungimii de taiere, timpul de alimentare, tipurile de accesorii – capete, posibilitatea de a fi spalat sub jet de apa. In continuare am sa detaliez fiecare aspect.

 

1. Materialul lamelor

Un prim factor ce trebuie sa il iei in considerare cand achizitionezi un trimmer este materialul din care este produs. De exemplu lame trebuie sa fie din otel inoxidabil sau titan pentru a produce efectul de foarfeca de care ai nevoie pentru aranjarea parului facial sau a frizurii.

Corpul trimmerului trebuie sa aiba un design ergonomic, usor de tinut in mana si din material de calitate – plastic sau din metale usoare.

cel mai bun trimmer facial


2. Ajustare lungimii

Sunt modele a caror ajustare necesita capete diferite de schimb, dar si modele a caror ajustare se poate face cu ajutorul unui buton de pe corpul aparatului. In ambele cazuri este important sa fii atent la distantierul pentru tuns, care sa ofere cat mai multe lungimi de taiere, de ex: de la 1 – 20 mm. De regula marimea distantierului este de la 0.5 – 2 mm, pana la 12 – 16 mm.

cel mai bun trimmer facial 

 

3. Tip de alimentare

In piata ai sa gasesti modele pe baterii  – nu le recomand intrucat o sa fie nevoie sa le schimbi des, dar si modele cu acumulatori, acestea sunt mai scumpe. Durata de functionare a unui trimmer cu acumulatori este in medie 45 minute. Avantajul unui astfel de aparat peste aceasta durata este notabil de cei care doresc sa il foloseasca in fiecare zi sau chiar de mai multe ori intr-o zi.

Timpul de incarcare al unui trimmer bun este de o ora. Sunt insa modele ce au o autonomie de 120 minute si necesita o incarcare de 4 ore, dar si modele cu un timp de incarcare de 1 ora cu o autonomie de 40 minute.

 

4. Alte caracteristici:

Plusul pe care o sa ti-l aduca cel mai bun trimmer facial consta si in alte caracteristici suplimentare ale acestuia precum:

trimmer lavabil – igena aparatelor este importanta, cauta un model care sa fie usor de curatat cu apa si cu ajutorul periei speciale din dotare;
trimmer cu indicator LED – indicatorul led este util mai ales pentru a te anunta cand trimmerul urmeaza sa ramana fara baterie.

cel mai bun trimmer facial 

 

5. Garantia

Orice producator serios o sa iti ofere o garantie de minim 2 ani pentru produsul sau. Un alt aspect important este furnizorul de la care il achizitionezi, acesta putand sa iti fie de ajutor in cazul in care produsul se strica.

 

Sper sa te ajute articolul prezent sa alegi cel mai bun trimmer facial.

 

Tinand cont de cele scrise mai sus in continuare iti prezint o lista cu cele mai bune trimmere:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Trimmer facial Philips BT7085

Trimmer facial Philips BT7085/15, Display, Acumulator, 1-18 mm, 1 Accesoriu, Negru/Gri

Trimmer facial Braun Cruzer 6 Head&Beard

Trimmer pentru barba Remington MB4850, Rezistent la socuri, Acumulator, Lavabil

Trimmer pentru barba Remington MB4850

Trimmer facial Braun Cruzer 6 Head&Beard, Lavabil, Negru/Albastru, indicator LED

Durata de functionare: 75 minuteDurata de functionare: 120 minuteDurata de functionare: 40 minute
Tip alimentare: Cu acumulatoriTip alimentare: Cu acumulatoriTip alimentare: Cu acumulatori
Material lame: Otel inoxidabilMaterial lame: TitanMaterial lame: Otel inoxidabil
Timp de incarcare baterie: 1 oraTimp de incarcare baterie: 4 oraTimp de incarcare baterie: 1 ora
Reglare setari lungime: daReglare setari lungime: daReglare setari lungime: da
Altele: Pieptene, perie, lavabilAltele: Pieptene, perie, lavabilAltele: Pieptene, perie, lavabil
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
( actualizat: 2.06.2016 )

 

Articole similare:

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: