Care este cel mai bun suport ski magnetic  pentru autoturism? La ce caracteristici trebuie sa fiu atent cand aleg un suport de ski magnetic pentru autoturism?

 

A venit in final si vremea de schiat, chiar daca au trecut Sarbatorile de iarna, Revelionul – pe scurt, perioada optima pentru o vacanta la munte cu cei dragi. Timpul nu este insa pierdut, caci vremea se anunta foarte buna, deci ne putem baza pe weekend-uri cu zapada. Daca ai deja tot echipamentul necesar si esti in cautarea unui  suport auto pentru a le transporta mai usor, iti recomand sa te uiti dupa un model cu bare sau chiar un suport ski magnetic.

Diferentele dintre cele doua, sunt destul de mari – in primul rand de pret – modelele ce au bare transversale sunt mult mai ieftine, dar in acelasi timp se monteaza mai greu (este posibil sa ai nevoie de o persoana de specialitate), se pot instala atat pe plafon cat si in spate pe carligul de remorcare al masinii, modelele magnetice sunt mult mai simplu de fixat (pot fi date jos dupa bunul plac), desigur si investitia este mai mare, un model bun porneste de la 350 lei ( exceptand promotiile) si depaseste 500 lei.

cel mai bun suport ski magnetic2

 

Cum alegi cel mai bun suport de ski magnetic?

Cand alegi un suport ski magnetic trebuie sa te asiguri ca optezi pentru un model ce respecta normele de productie (impuse de Uniunea Europeana), sa fi atent la capacitatea de echipamente ce o poate sustine, la sistemele de siguranta si chiar la greutatea si dimensiunea suportului.

 

Respectarea normelor de productie – este foarte importanta, atat pentru siguranta ta cat si pentru a restul participantilor din trafic. Ai grija atunci cand instalezi suportul pe plafonul masinii: sa citesti cu atentie intructiunile oferite de producator, in ce priveste metoda de prindere. De asemenea ( in special pentru cei care pleaca in strainatate) daca ai un suport magnetic, atunci cand mergi pe autostrada (in anumite tari) nu trebuie sa depasesti 130 km/ora.

Capacitatea – media suporturilor magnetice este de 3 schiuri sau 2 snowboard-uri – daca ai nevoie de mai mult spatiu atunci iti recomand un model cu bare transversale;

Suport schi si snowboard Fabbri Taco Ski Board 2

Sistem de siguranta – foarte important – multe persoane considera ca suporturile magnetice nu sunt eficiente si ca pot fi usor furate. Desigur nu recomand sa lasi schiurile afara o noapte intreaga (inventivitatea unora nu are limite), dar nici sa iti faci probleme de fiecare data cand parchezi masina pentru cateva ore;

Greutatea si dimensiunea – conteaza doar in masura in care urmeaza sa la folosesti des (montat / demontat);

Garantia – un producator serios, o sa iti ofere pentru produsul sau, o garantie de minim 2 ani, perioada in care ai asigurat services-ul gratuit, in situatia in care ai probleme cu modelul achizitionat.

 

Atentie: sunt in piata multe suporturi magnetice care nu pot fi folosite pe plafon din aluminiu, inox, fibra de sticla, etc. sau care nu se recomanda pe plafoane ce prezinta deformari.

 

Sper sa iti fie de ajutor aceste informatii, daca mai ai intrebari referitoare la cele mai bune suporturi pentru ski, te invit sa imi lasi un mesaj in formularul de mai jos.

 

Tinand cont de cele prezentate anterior, recomand in continuare trei modele care sunt foarte bune:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Suport ski si snowboard Menabo Aconcagua cu prindere magnetica

Suport ski si snowboard Menabo Aconcagua cu prindere magnetica

Suport ski magnetic pe plafonul autoturismului
– suporta 3 perechi schi sau 2 placi snowboard
– dimensiune zona incarcare: 32cm
– montare rapida pe plafonul masinii
– sistem antifurt
– in conformitate cu ISO PAS 1154 si TUV-GS

VEZI DETALII SI PRET

Suport schi Fabbri Sko pentru 2 perechi cu prindere magnetica

Suport schi Fabbri Sko pentru 2 perechi cu prindere magnetica

– suporta 2 perechi schi
– sistem antifurt pentru schiuri si suport
– montare rapida pe plafonul masinii
– sistemul de prindere este format din curele din cauciuc
– in conformitate cu ISO/PAS 11154:2006 Paragraph 5.3.4./Directive EEC 79/4888

VEZI DETALII SI PRET

Suport ski si snowboard Fabbri Kolumbus Ski   Board

Suport ski si snowboard Fabbri Kolumbus Ski & Board

– suporta 2 perechi schi sau 2 placi snowboard
– sistem antifurt pentru echipamentele sportive
– include geanta pentru transport
– in conformitate cu ISO/PAS 11154:2006 si TUV-GS
– city crash test
– greutate 9kg

VEZI DETALII SI PRET

(actualizat: 21.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: