Care este cel mai bun suport de perete pentru bicicleta?  Cum caracteristici sa urmaresti la un suport de bicicleta pentru perete?

 

Depozitarea bicicletei ( mai ales in apartament, reprezinta o provocare). Daca esti in cautarea unei solutii eficiente, care sa nu iti ocupe mult spatiu, iti recomand sa achizitionezi un accesoiu simplu precum un suport de perete pentru bicicleta.

Pretul pentru un model bun nu este mare, porneste de la 40 lei si depaseste 100 lei.

Cel mai bun suport de perete pentru bicicleta - abcTop.ro 1

Sursa poza: http://www.coolberry.sk/136/drziak-na-bicykel-cycloc-endo

 

Cum alegi cel mai bun suport de perete pentru bicicleta ?

Cand alegi un suport de perete pentru bicicleta, sunt putin factori de luat in considerare, precum: sistemul de prindere, materialul din care este produs si utilitatea modelului.

• sistemul de prindere: toti suportii de bicicleta pentru perete necesita holsuruburi, acestea prezinta un sistem de fixare sigur.

• materialul: aluminul, otelul sunt materiale suficient de rezistente, mai ales ca o bicicleta ( in functie de model, material din care este „compusa”, accesorii ) are o greutate de 10 – 17 kg;

• tipul de prindere al bicicletei

– de roara: bicicleta este prinsa de roata din fata si atarnata de perete. Aceste modele sunt mai ieftine, insa au dezavantajul ca poti pata/murdarii peretele cu roata din spate, sau chiar in timp ce incerci sa o sprijini. Recomandare: este necesar sa mai lipesti ceva de perete pentru a nu il murdari.

– de cadru: bicicleta este pusa pe suport de cadrul ei, aceste modele sunt ceva mai scumpe. Atentie daca achizitionezi un astfel de suport este esential sa aiba o protectie, astfel incat sa nu zgarie vopseaua de pe cadru.

Cel mai bun suport de perete pentru bicicleta - abcTop.ro 2

• numarul de biciclete suportate: majoritatea pot sustine o bicicleta, insa gasesti si modele pentru doua – patru biciclete ( recomand sa cauti in magazine de specialitate );

• utilitatea: in situatia in care nu doresti sa te impiedici de el, poti opta pentru un model care se stranga la perete cand nu il folosesti sau chiar sa mai atarni alte obiecte.

 

Garantia

Garantia pentru un astfel de accesoriu este in medie de 2 ani, perioada in care daca este instalat conform cu cele indicate de producator, trebuie sa reziste mult timp si sa suporte greutatea bicicletei fara probleme.

 

Tinand cont de cele prezentate anterior, in continuare iti recomand urmatoarele modele, ce le poti achizitiona online:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Suport de perete pentru bicicleta XLC ST-W01Suport de perete pentru bicicleta XLC ST-W01

Suport de perete pentru biciclete ThalingerSuport de perete pentru biciclete Thalinger

res_1a714036e90f853d9d575c9851b9cdac_fullSuport depozitare bicicleta M-Wave

Tip: Suport FixTip: Suport FixTip: Suport Fix
Tip prindere: perete – holsuruburiTip prindere: perete – holsuruburiTip prindere: perete – holsuruburi
Fixare la roata din fataFixare la roata din fataFixare cadru (protectie cadru )
Culoare: NegruCuloare: GriCuloare: Negru
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET

Daca esti in cautarea unor modele diferite, pot gasi si aici pe www.sportaddict.ro

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: