Care este cel mai bun suport auto universal pentru tableta? Ce caracteristici are cel mai bun suport auto universal pentru tableta?

 

Sa conduci la drum lung cu cel mic sau chiar dimineata in trafic, poate sa fie foarte obositor. De obicei copii se plictisesc repede, au foarte multa energie, iar peste toate acestea tu trebuie sa fii atent la drum – nu la ce se intampla pe bancheta din spate. Prin urmare recomand sa ii tii ocupati pe cei mici, cu ajutorul unei tablete, pe care sa ai cateva episoade din desenele animate sau alte emisiuni dedicate, astfel incat acestia sa fie cuminti. Un suport auto universal pentru tablete gasesti usor in magazine, pretul nu este foarte mare – de la 60 lei (in cazul unui model de calitate) si depaseste 200 lei (in functie de caracteristici).

Avantajele unui suport auto universal sunt multiple: pe langa faptul ca cei mici vor avea o ocupatie, tableta o sa fie tot timpul prinsa sigur, iar in functie de model poti chiar sa folosesti suportul pentru telefon sau laptop. Atentie insa nu sunt multe sisteme de prindere ce pot sustine atat dispozitivele mari cat si cele mici, prin urmare s-ar putea sa ai nevoie de un suport dedicat pentru telefon (in special daca acesta are o diagonala sub 6”).

Cel mai bun suport auto universal pentru tableta

 

Cum alegi cel mai bun suport auto universal pentru tableta?

Cand alegi un suport universal pentru tableta, pe langa compatibilitatea cu dispozitivul tau, trebuie sa fii atent si la sistemul de prindere, materialul din care este produs si chiar garantia.

 

Compatibilitatea – asigura ca suportul poate oferi o fixare sigura a dispozitivului tau (luand in calcul dimensiunea tabletei, greutatea acesteia). Foarte important atunci cand fixezi tableta este sa te asiguri ca modalitatea de prindere nu este in zona butoanelor. In descrierea produsului gasesti informatiile necesare referitoare la compatibilitate (fie sub forma modelelor pentru care suportul este recomandat sau chiar diagonala minima – maxima pe care o poate “prinde”);

Sistemul de prindere – in functie de sistemul de prindere ai de ales intre un model care se poate monta pe bord (sau chiar pe parbriz) si unul ce se pot monta pe spatele scaunelor din fata, astfel incat copii sa poata urmari lejer filmulele lor preferate;

cel mai bune suport auto universal 4

Materialul – majoritatea suporturilor sunt produse din plastic (sunt insa si modele de plastic cu diferite aliaje din metal, astfel incat sa fie capabile sa sustina dispozitive chiar si cu o greutate mai mare – precum laptopurile);

Garantia – in medie, producatorii seriosi, ofera pentru produsul lor, o garantie de 1 an. Este foarte important sa ia in vedere si de la ce furnizor achizitionezi suportul, astfel incat daca esti nemultumit de produs sau acesta se rupe, sa il returnezi usor, fara prea mari batai de cap.

 

Sper sa iti fie de ajutor acest articol, daca mai ai intrebari, te invit sa imi lasi un mesaj mai jos.

 

Tinand cont de cele prezentate anterior, iti recomand in continuare trei modele de suporturi auto universale foarte bune pentru tableta:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST

Sistem prindere tableta pe tetiere MagicMount™ XL HEADREST

• Tip Accesoriu: Suport auto univeral
• Compatibilitate: Universal
• Culoare: Negru
• Diagonala Tableta (inch): 7″-10″

VEZI DETALII SI PRET

Suport auto universal Kit, Black

Suport auto universal Kit pentru tableta 7″-10″, Black

• Tip Accesoriu: Suport auto univeral
• Compatibilitate: Universal
• Culoare: Negru
• Diagonala Tableta (inch): 7-10.1

VEZI DETALII SI PRET

Suport auto tetiera Mobiama, pentru tablete, negru 1

Suport auto tetiera Mobiama, pentru tablete, negru

• Tip Accesoriu: Suport auto univeral
• Compatibilitate: Universal
• Culoare: Negru
• Diagonala Tableta (inch): –

VEZI DETALII SI PRET

(actualizat: 21.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: