Care este cel mai bun selfie stick? Ce caractereistici are un selfie stick bun?

 

Selfie stick  sau cum se mai numeste – monopod, este un fel de trepied pentru mana, cu ajutorul caruia poti atasat telefonul sau camera foto pentru a putea face poze alaturi de cei dragi, fara sa mai exista o persoana de „sacrificiu” sau sa rogi un strain sa te ajute.

Acest produs a devenit foarte popular inca de anul trecut si reprezinta cadoul ideal, pentru o persoana care este adepta acestui tip de poze.

Un selfie stick bun are un pret ce porneste de la 40 lei, iar in functie de „facilitatile” puse la dispozitie si poate trece de 150 lei.

Cel mai bun selfie stick pentru poze 1

 

Cum alegi cel mai bun selfie stick?

Alegerea unui selfie stick este relativ usoara, trebuie sa fii atent la: tipul de prindere / compatibilitatea cu dispozitivul tau, lungimea bratului, posibilitatea de ajustare si ce alte caracteristici iti ofera – ex: buton pentru poze, buletooth, port USB.

 

1. Tipul de prindere / compatibilitatea

In functie de dispozitiv – telefon sau aparat foto, pentru care achizitionezi, alege un selfie stick potrivit, cu tipul de prindere necesar pentru a fixa aparatul tau. Atentie insa sunt modele compatibile doar cu anumite tipuri de telefoane, in functie de sistemul de operare – Android, iOS, GoPro (pentru a putea beneficia de exemplu de butonul pentru poza, de pe maner).

Cel mai bun stick selfie o sa iti ofere posibilitatea sa il folosesti indiferent de tipul dispozitivului de care dispui, oferind un pachet complet de accesorii pentru prindere sigura.

Cel mai bun selfie stick pentru poze

 

2. Lungimea

Lungimea este un factor important. Alege un model care sa iti permita ajustarea sa usor si rapid a dimensiunii, in functie de cat de mult doresti sa captezi in poza (tot peisajul din spate, sau doar persoanele). Majoritatea produselor ofera o lungime maxima de 100 cm si una minima de 15 cm.

 

3. Alte caracteristici

• metoda de captura – cel mai bun selfie stick iti va usura sarcina, putand sa controlezi de la baza acestuia momentul in care sa pozezi, cu ajutorul unui buton sau a tehnologiei bluetooth. Desigur acestea sunt modele ce costa un pic mai mult. In cazul modelelor ceva mai ieftine, vei avea nevoie sa setezi telefonul sau aparatul de fotografiat cu ajutorul timer-ului;

• accesorii – dupa cum am mentionat mai sus sunt modele compatibile atat cu telefonul cat si cu aparatul foto, prin urmare acestea vor avea incluse in pachet diverse cleme de prindere in siguranta. Atentie: nu incerca sa imporvizezi si foloseste accesoriile nepotrivite, caci s-ar putea sa iti scape aparatul;

• greutatea – multe modele au o greutate pana in 200 g – este important acest aspect, in special cand calatoresti;

• garantia  majoritatea producatorilor ofera o garantie de 1 an pentru modelele performante.

Cel mai bun selfie stick pentru poze

 

Sper ca acest articol sa iti fie de ajutor, in alegerea celui mai bun selfie stick.

 

Tinand cont de cele scrise mai sus, recomand urmatoarele modele:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Bluetooth Selfie Stick Tellur TL7-5W, Negru

Bluetooth Selfie Stick Tellur TL7-5W, Negru

• Bluetooth Selfie stick Z07-5F – marca de inalta calitate, bluetooth extensibil, portabil, poate capta fotografii sau videoclipuri si in locuri greu accesibile.

• Nu este nevoie de mult timp pentru a face fotografii, doar de a apasa un buton si permite fixarea unui dispozitiv mobil cu o latime de maxim de 8,5 cm. Lungime: 23,5 – 105 cm ( compresie – extensie ).

VEZI DETALII SI PRET

Selfie Stick Profesional Yunteng YT-188

Selfie Stick Profesional Yunteng YT-188

• Selfie stick profesional Yunteng YT-188 cu telecomanda Bluetooth, compatibil cu telefoane, camere foto compacte, DSLR, camere sport GoPro. Yunteng este liderul mondial de piata in materie de selfie stick-uri.

• Suport rotativ pentru a asigura unghiul perfect de fotografiere.

VEZI DETALII SI PRET

Selfie stick Midland Negru extensibil

Selfie stick Midland Negru extensibil

• Compact si usor de purtat. Se poate extinde pana la 80 cm pentru a incadra mai bine scena.

• Este dotat cu tasta Bluetooth (compatibil cu iOS si Android) la extremitatea suportului pentru a efectua fotografii printr-un simplu click. Este compatibil si cu gama de camere sport Midland XTC si, in general, cu toate camerele cu prindere cu surub.

VEZI DETALII SI PRET

(actualizat: 03.08.2016)

 

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: