Care este cel mai bun scooter electric? Ce caracteristici are un scooter electric?

 

Un scooter electric  ( powerboard / freewheel ) este un aparat economic si usor de folosit, proiectat pentru a te deplasa sau chiar pentru divertisment. Utilizarea unui scooter electric nu necesita experienta, intrucat majoritatea au 3 module – usor de setat – care il fac sa functioneze la anumiti parametrii – in functie de nivelul tau de cunostinte:

• modulul 1 de utilizare –  dedicat incepatorilor – faciliteaza acomodarea cat mai rapida, miscarile necesare pentru manevrare pot fi mai lente, astfel incat sa dobandesti indemanare;

• modulul 2 de utilizare – special pentru cei care au cunostite intermediare – poti folosi aparatul pe acest modelul in parcuri sau in spatii deschise (locuri aglomerate);

• modulul 3 de utilizare – este indicat persoanelor care stiu sa il folosesca foarte bine si sunt amatori de adrenalina – poate sa fie utlizat in spatii special amenajate / neaglomerate.

Scooter-ul electric este echipat cu o tehnologie avansata de auto-echilibru, ceea ce il face usor si sigur de manevrat.

Pretul pentru un scooter electric porneste de la 1400 lei, si in functie de caracteristici / producator depaseste 3000 lei.

cel mai bun scooter electric 4

 

Cum alegi cel mai bun scooter electric?

 

Cand alegi cel mai bun scooter electric, trebuie sa urmaresti: viteza maxima de rulare, autonomia, greutatea, timpul de incarcare. In continuare voi detalia fiecare aspect in parte.

• viteza maxima de rulare: un scooter electric are o viteza maxima de 8 – 14 km/ora – in functie de modelul ales si desigur de cat vrei sa investesti intr-un astfel de aparat;

• autonomia: luand in considerare scopul pentru care il achizitionezi – te va interesa cat te tine autonomia. De exemplu daca doresti sa cumperi un model pentru a ajunge la munca, vei avea nevoie de un scooter care sa te ajute sa ajungi inapoi acasa – fara a necesita incarcarea;

• greutatea: avand in vedere ca este un dispozitiv ce il vei transporta, pe scari, in lifturi – este important sa cantareasca putin.

• timpul de incarcare: un scooter electric bun, nu trebuie sa iti consume mult timp pana poate sa fie din nou folosit, prin urmare alege un aparat cu un timp de incarcare cat mai mic: 2 – 4 ore.

• garantia: majoritatea au o garantie de 2 ani, este important sa alegi de la un furnizor serios / cunoscut.

 

Atentie: inainte de a folosi scooter-ul electric citeste cu atentie masurile de siguranta recomandate de producator dar si cele de intretinere ( de ex: nu este recomadat sa folosesti cand afara ploua, rotile trebuie schimbate dupa o perioada de utilizare).

 

Tinand cont de cel scrise mai sus, in continuare iti recomand urmatoarele aparate:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

SCOOTER ELECTRIC FREEWHEEL F1 - NEGRU

SCOOTER ELECTRIC FREEWHEEL F1 – NEGRU

SCOOTER FREEWHEEL F1 - ALBASTRU

SCOOTER ELECTRIC FREEWHEEL F1 – ALBASTRU

SCOOTER ELECTRIC FREEWHEEL F1 - GRAFITTI MOV

SCOOTER ELECTRIC FREEWHEEL F1 – GRAFITTI MOV

Viteza maxima de rulare: 12 km/hViteza maxima de rulare: 12 km/hViteza maxima de rulare: 12 km/h
Putere motoare: 2 x 350WPutere motoare: 2 x 350WPutere motoare: 2 x 350W
Autonomie: 20 kmAutonomie: 20 kmAutonomie: 20 km
Inclinatie: 15 gradeInclinatie: 15 gradeInclinatie: 15 grade
Greutate: 10.2 kgGreutate: 10.2 kgGreutate: 10.2 kg
Alimentare: 36V 2A, 110-220VAlimentare: 36V 2A, 110-220VAlimentare: 36V 2A, 110-220V
Timp de incarcare: 2 oreTimp de incarcare: 2 oreTimp de incarcare: 2 ore
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 25.06.2016)

 

Articole similare:

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: