Care este cel mai bun robot de bucatarie? Care sunt caracteristicile la care trebuie sa te uiti atunci cand achizitionezi un robot de bucatarie bun?

 

Cel mai mare avantaj, in a avea un robot de bucatarie, este faptul ca acesta te ajuta la prepararea mancarii rapid, prin urmare vei observa cat de usoare devin activitatile precum taierea, felierea, amestecarea sau stoarcerea fructelor / legumelor si altor alimente.

Principalele motive pentru care recomand un robot de bucatarie performant sunt: pregatesti mai repede mancarea, poti mixa foarte usor aluaturi sau chiar rade / felia alimente – pentru a le folosi in retele tale delicioase si este practic in bucatarie.

Evita sa achizitionezi un robot de bucatarie ieftin, intrucat o sa te dezamageasca: de regula un pret mai mic inseamna rabat de la performanta / calitate, prin urmare fie sunt construite din materiale cu o rezistenta mica, precum accesorii din plastic ce in timp vor ceda, fie au un motorul ce nu v-a avea suficienta putere pentru a indeplini toate functiile promise “pe cutie”.

Care este cel mai bun robot de bucatarie 2

 

Cum aleg cel mai bun robot de bucatarie?

Cand achizitionezi cel mai bun robot de bucatarie – performant trebuie sa iei in considerare aspectele: puterea robotului, accesoriile acestuia, numarul de viteze si alte caracteristici ce iti pot aduce o serie de alte beneficii.

 

1. Puterea robotului de bucatarie

Daca doresti sa cumperi un robot performant in primul rand trebuie sa te uiti la puterea aparatului. Acestea sunt proiectate pentru a rade, felia de la cele mai simple alimente pana la cele mai dure, prin urmare vor avea nevoie de o putere mare, pentru a nu se bloca. Un aparat de bucatarie bun are cel putin o putere de 650 W.

 

2. Accesoriile robotului de bucatarie

Robotii de bucatarie vin cu diferite accesorii precum: palete framantare / amestecare, tocator, disc feliere, disc radere, storcator citrice, storcator de fructe si legume, tel, rasnita, blender. Prin urmare trebuie sa stii ce anume doresti de la un robot de bucatarie si in functie de acest aspect sa alegi un model cu accesoriile potrivite.

Care este cel mai bun robot de bucatarie 4

 

3. Numarul vitezelor / functiilor

Avand in vedere ca acest robot de bucatarie trebuie sa indeplineasca de la cele mai usoare sarcini, pana la cele mai grele, este recomandat sa alegi un model cu diferite trepte de viteze, respectiv functii pentru a-ti fi la indemana utilizarea sa. Prin urmare fie ca ai de batut albusul sau de amestecat diverse ingrediente pentru prajituri sau aluaturi, vitezele trebuie sa te ajute la omogenizarea acestora perfect.

 

4. Alte aspecte

Alte aspecte precum dimensiunea, sistemele de siguranta si garantia iti pot aduce un extra confort si liniste in utilizarea aparatului:

• dimensiunea: un robot de bucatarie “consuma” spatiu, cauta un model care sa se potriveasca perfect cu locul ce doresti sa i-l aloci;
 siguranta: trebuie sa fii atent la masurile de siguranta luate de producator, de exemplu: fixare bine pe masa, auto-oprire in momentul in care s-a supra-incalzit motorul – pentru a impiedica arderea acestuia, semnal sonor daca nu sunt bine asezate elementele detasabile inainte de a incepe sa-l folosesti;
 garantia: 24 luni au in medie garantie robotii de bucatarie.

Care este cel mai bun robot de bucatarie 3

 

Sper ca aceste informatii sa te ajute atunci cand achizitionezi cel mai bun robot de bucatarie pentu tine.

 

Conform celor scrise mai sus, am intocmit o lista cu top cei mai buni roboti de bucatarie:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

cel mai bun robot de bucatarie

Robot de bucatarie Russell Hobbs Aura, 20355-56, 700 W, 4.5 l bol, 8 trepte de viteza, Alb/Inox

• Putere: 700 W
• Accesorii: carlig aluat, acc framantare, tocator, disc feliere, disc radere, tel, stocator fructe / legume
• Trepte viteze: 8

VEZI DETALII SI PRET

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761 00, 750 W

Robot de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00, 750 W, Bol 1.5 l, Blender 1 l, Alb

• Putere: 750 W
• Accesorii: blender, rasnita, acc framantare, disc taiere, chopper, disc emulsionare, disc feliere, disc granulare, radere, cutit universal
• Trepte viteze: 6 + plus

VEZI DETALII SI PRET

Philips-Avance-Collection-HR7954-00

Robot de bucatarie Philips Avance Collection HR7954/00, 900 W, 7 viteze + Functie Puls, Alb

• Putere: 900 W
• Accesorii: acc framantare, tocator, disc feliere, disc granulare, disc radere, storcator citrice, tel
• Trepte viteze: 7 + plus

VEZI DETALII SI PRET

( actualizat: 02.07.2016 )

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: