Care este cel mai bun radiator quartz cu halogen? Ce caracteristici are un radiator quartz bun ?

 

Sezonul rece se apropie, iar tu vei avea nevoie de o solutie rapida pentru incalzirea camerei, a garajului sau chiar la birou. Cel mai bun radiator quartz cu halogen are o serie de avantaje ce iti vor oferi un mediu calduros precum: se incalzeste foarte repede – in cateva secunde, este foarte usor de transportat avand o greutate scazuta si dimensiuni mici.

Principiul pe care un radiator cu halogen functioneaza este simplu – o parte din energia electrica e transformata in energie luminoasa, calda. Avantajul se incalzeste repede, insa la fel de repede se raceste – nu inmagazineaza caldura precum in cazul caloriferelor electrice cu ulei.

Pretul pentru un radiator este mic, porneste de la 70 lei, iar in functie de caracteristici poate sa depaseasca 200 lei.

Care este cel mai bun radiator quartz cu halogen?

 

Cum alegi cel mai bun radiator?

Alegera unui radiator bun tine in principal de caracteristicile sale, ce trebuie sa se preteze pe nevoile tale, prin urmare vei avea nevoie de un model a carei putere sa incalzeasca locul pentru care faci achizitia, sa aiba o dimensiune si greutate ideala, dar sa iti ofere si siguranta.

 

1. Puterea si treptele de putere

Majoritatea radiatoarelor au o putere ce nu depaseste 1600 W, oferind posibilitatea de ajustare a acesteia in functie de treapta dorita – 400 W, 600 W, 1200 W, 1600 W. De regula pentru incaperi de dimensiuni mici, sau chiar pentru un model ce doresti sa il ti la birou langa picioare se recomanda un aparat de 600 W. Pentru camere de dimensiuni medii este nevoie de cel putin 1200 W.

Cand folosesti un radiator quartz cu halogen este recomandat sa il utilizezi de la treapta cea mai puternica, iar cand temperatura a ajuns la nivelul de confort, este bine sa schimbi pe treapta inferioara, pentru a mentine cat de cat temperatura constanta. Un radiator cu mai multe trepte de putere – minim 3, o sa iti fie util, intrucat nu doar caldura este usor de potrivit ci si consumul de electricitate.

Cel mai bun radiator quartz cu halogen

 

2. Consumul

Daca te intrebi „cat consuma un radiator quartz cu halogen?” raspunsul depinde de puterea la care il folosesti. Spre exemplu daca folosesti radiatorul la o putere de 600 W (0.6kW), la un pret de 0.78 kW/ora (*depide insa de pretul furnizorului tau de electricitate), calculul este: 0.6 kW/ora x 0.78 lei kw/ora x 8 ore/zi x 30 zile / luna = 112,32 lei/luna, un aparat

 

Care este cel mai bun radiator quartz cu halogen?3. Sistemele de siguranta

Este important la un radiator sa aiba o serie de sisteme de siguranta, precum oprire automata daca s-a supra-incalzit, sau in situatia in care este pus in plan orizotal – de exemplu daca te impiedici de el si acesta se rastoarna.

Nu sunt multe radiatoare care ofera astfel de sisteme de protectie insa, trebui sa alegi un model care sa fie cat mai sigur.

 

4. Garantia

Un producator serios de radiatoare trebuie sa ofere o garantie de minim 2 ani, pentru produsul sau. De asemenea alege cu atentie si furnizorul de la care il achizitionezi, intrucat acesta iti poate asigura servicii extra gratuite – precum ridicarea produsului in situatia aparitei unei defectiuni sau daca esti nemultumit de el, si chiar extra garantie – contra cost cu posibilitatea de a prelungi cu pana la 2 ani.

 

Sper sa iti fie de ajutor acest articol, daca mai ai nevoie de informatii suplimentare te invit sa imi lasi un mesaj mai jos.

 

Tinand cont de cele prezentate anterior, in continuare iti recomand trei modele de radiatoare foarte bune:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Radiator cu halogen Star-Light HKH-1600WRadiator cu halogen Star-Light HKH-1600W, 1600W

Radiator cu halogen Sero SHH 01Radiator cu halogen Sero SHH 01, putere 1200W

Care este cel mai bun radiator quartz cu halogen?Radiator quartz cu halogen Zass HS 04, 1600W

Incalzitoare cu halogen si quartzIncalzitoare cu halogen si quartzIncalzitoare cu halogen si quartz
Tip incalzitor: InteriorTip incalzitor: InteriorTip incalzitor: Interior
Putere maxima (W): 1600Putere maxima (W): 1200Putere maxima (W): 1600
Trepte putere: 4Trepte putere: 3Trepte putere: 4
Treptele puterii (W): 1600/1200/800/400Treptele puterii (W): 1200/800/400Treptele puterii (W): 1600/1200/800/400
Dimensiuni (IxLxA): 66 x 35.3 x 16.8Dimensiuni (IxLxA): 32 x 12.5 x 53Dimensiuni (IxLxA): 18.5 x 70 x 34
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 15.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: