Care este cel mai bun frigider minibar? Ce caracteristici are un frigider minibar bun?

 

Frigiderele tip minibar sunt ideale atunci cand ai nevoie de un aparat frigorific mic care sa tina mancarea sau bauturile la rece, iar spatiul redus din bucatarie nu iti permite amplasarea unei combine frigorifice, sau cand obisnuiesti sa mananci des in oras si un aparat frigorific mare nu isi merita investitia. Frigiderele minibar sunt cel mai des intalnite in camerele de hotel, insa acestea sunt apreciate inclusiv de cei care au nevoie de un frigider aditional pentru mancare, sau pentru a avea bauturi si gheata la indemana, in camera de zi.

Un frigider minibar bun are un pret ce porneste de la 300 lei si depaseste 600 lei in functie de performantele ce le aduce.

cel mai bun frigider minibar

 

Cum alegi un frigider minibar bun?

Alegerea unui frigider minibar bun este relativ simpla: trebuie sa fii atent la caracteristicile produsului incepand cu – volumul congelatorului, nivelul de zgomot, clasa de eficienta, si pana la ce alte beneficii aduce. In continuare am sa prezint fiecare dintre aceste caracteristici in parte.

 

cel mai bun frigider minibar1. Volumul net total si dimensiuni

Majoritatea frigiderelor de tip minibar au un volum net pana in 50 litrii. Poate parea putin, insa acesta caracteristica scade mult din dimensiunea aparatului, standardul fiind de 51 x 47 x 44 (l x L x A cm). De regula: din totalul disponibil 3/4 este destinat firgiderului si restul congelatorului, iar acest lucru reprezinta un avantaj, in special ca vei avea un spatiu pentru depozitarea cuburilor de gheata si a altor alimente congelate. Pentru cei care doresc un frigider mic, aditional, special pentru a pastra reci si la indemana bauturile, in camera de zi, recomand alegerea unui model incorporabil care sa fie mascat, integrat perfect in design-ul incaperi.

Pe langa dimensiunea aparatului, ia in considerare spatiul necesar pentru a deschide usa. Cel mai bun minibar o sa fie dotat cu un sistem special care sa permita inversarea usii, astfel incat sa poti pozitiona aparatul in orice incapere si in oricare colt. Un frigider cu usa reversibila o sa te ajute  sa schimbi modul de deschidere a acestuia.

 

2. Nivelul de zgomot si clasa de eficienta energetica

Nivelul de zgomot este un aspect foarte important, in special pentru cei care doresc achizitionarea unui minibar pentru dormitor sau camera de zi. Un model silentios trebuie sa aiba un nivel al zgomotului de maxim 45dB. Altfel s-ar putea ca odihna ta sa fie perturbata de zgomotul motorului.decibeli - cel mai bun frigider minibar

Avand in vedere ca acesta reprezinta inca un electrocasnic pentru tine de conectat in priza si care functioneaza tot timpul, alege un model care sa faca parte din casa energetica A clasa economica. Astfel nu iti vei incarca foarte mult factura de electricitate.

 

3. Alte caracteristici:

cel mai bun frigider minibarAlte caracteristici vor aduce un plus in utilizarea aparatului precum:

numar rafturilor – utilitatea spatiului din minibar este direct influentata de numarul rafturilor atat din interior cat si din lateralul usii. Majoritatea modelelor au un raft in interior, care poate sa fie scos pentru a avea loc sa pui la rece bauturile ce se afla in sticle mai mari. Rafturile din lateral de regula sunt suficient de mari cat sa poti depozita mai multe sticle de 500 ml la rece. Verifica, din poze, cum sunt dispuse rafturile aparatului, astfel inca acestea sa iti ofere posibilitatea sa depozitezi chiar si sticlele inalte.
termostat reglabil – pentru a seta usor temperatura si consumul aparatului alege un model cu termostat reglabil.

 

4. Garantia

Un producator serios o sa ofere pentru produsul sau o garantie de minim 24 luni. Foarte important pentru a te bucura de aceasta garantie prin servicii de calitate si prompte este sa achizitionezi minibar-ul de la un furnizor cunoscut, care sa te ajute in cazul in care produsul se defecteaza.

 

Sper sa iti fie de ajutor acest articol, daca ai intrebari nu ezita sa imi lasi mai jos un mesaj.

 

Tinand cont de caracteristicile prezentate, in continuare iti recomand o lista cu frigidere de tip minibar performante:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Minibar Studio Casa, MB 645 A+

Minibar Studio Casa, MB 645 A+

Frigider minibar Heinner HMB-42A+ 1

Frigider minibar Heinner HMB-42A+

Frigider minibar Star-Light TTH-46L 2Frigider minibar Star-Light TTH-46L

Volum net total (l): 44Volum net total (l): 42Volum net total (l): 46
Clasa de eficienta energetica: A +Clasa de eficienta energetica: A +Clasa de eficienta energetica: A +
Numar de rafturi: 1Numar de rafturi: 1Numar de rafturi: 1
Usi reversibile: DaUsi reversibile: DaUsi reversibile: Da
Iluminare interioara: DaIluminare interioara: DaIluminare interioara: Da
Termostat reglabil: DaTermostat reglabil: DaTermostat reglabil: Da
Nivel de zgomot (dB): 41Nivel de zgomot (dB): 43Nivel de zgomot (dB): 41
Dimensiuni (IxLxA cm): 51 x 47 x 44Dimensiuni (IxLxA cm): 51 x 47 x 43.9Dimensiuni (IxLxA cm): 51 x 44 x 47
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 2.06.2016)

 

Articole similare:

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: