Care este cel mai bun fierbator de apa? Ce caracteristici are un fierbator de apa?

 

A fierbe apa – mereu la ibric, este un proces ce necesita mult timp, timp de care nu dispui de cele mai multe ori, in special cand ai un bebelusi si mai ales cand trebuie sa ii pregatesti laptele. Cel mai bun fierbator de apa o sa te ajute sa salvezi momente pretioase, intucat acest aparat incalzeste apa in cateva secunde.

De asemenea un astfel de electrocasnic o sa te ajute dimineata sa prepari mai repede un ceai sau chiar ciocolata calda pentru cei mici.

Pretul unui fierbator de apa bun porneste de la 200 lei si depaseste 500 lei in functie de performante: timpul de fierbere, functiile aparatului, etc..

Cel mai bun fierbator de apa 3

 

Cum aleg cel mai bun fierbator de apa ?

Alegerea celui mai bun fierbator de apa depinde de caracteristicile produsului: puterea, capacitatea, timpul de fierbere si garantia. In continuare voi detalia fiecare aspect in parte, astfel incat sa iei mai usor decizia cu privire la care este aparatul potrivit pentru tine.

 

1. Puterea fierbatorului

Regula referitoare la putere se mentine: cu cat este mai puternic fierbatorul cu atat apa va ajunge la temperatura dorita mult mai repede. Cauta un fierbator de apa cu o putere de minim 1500 W, pentru rezultate optime. Un fierbator de apa bun, o sa incalzeasca apa in cateva secunde daca are suficienta putere, prin urmare nu face rabat de la calitate alegand un produs mai ieftin.

Cel mai bun fierbator de apa 2

 

2. Capacitatea fierbatorului

Alege un model cu o capacitate potrivita pentru tine: 1L, 1,5L, 2L, >2L . Daca obisnuiesti sa incalzesti multa apa, fie pentru cafea, ceaiuri sau chiar mancare, cauta un model cu capacitatea peste 1,5 L. Atentie, cu cat capacitate este mai mare, cu atat dimensiunea fierbatorului creste, ceea ce reprezinta un dezavantaj pentru persoanele ce nu dispun de spatiu pentru depozitare in bucatarie.

 

3. Functiile fierbatorului

Functii suplimentare vor face diferenta dintre cel mai bun fierbator si un model apropiat. In functie de preferinte poti opta pentru un aparat cu:

oprire automata – cand apa a ajuns la temperatura de fierbere;
indicator apa – pentru a putea masura cantitatea de apa turnata;
filtru anti-calcar: daca obisnuiesti sa folosesti apa de la robinet ( nefiltrata – afla de aici care sunt cele mai bune sisteme pentru filtrarea apei de la robinet ), este bine sa te orientezi catre un model cu filtru anti-calcar. Astfel te ve bucura de aparat o perioada mai mare de timp.

Cel mai bun fierbator de apa 4

 

4. Alte caracteristici:

filtru lavabil – ce asigura o viata lunga aparatului, fac diferenta dintre modele, respectiv de pret;
siguranta: sistem-antialunecare, protectie supraincalzire, oprire automata a aparatului atunci cand motorul este prea cald (pentru a se evita arderea) – sunt foarte importante pentru siguranta ta si a familiei tale;
garantia: minim 2 ani, atentie de unde achizitionezi produsul – sa beneficiezi de servicii calitative in ce priveste repararea produsului.

 

Sper sa te ajute aceste informatii, daca ai intrebari referitoare la cel mai bun fierbator de apa, te invit sa imi lasi mai jos un mesaj.

 

Recomandari din care sa alegi cel mai bun fierbator de apa pentru tine:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Cel mai bun fierbator de apa

Cana electrica Delonghi, KBO 2001

Fierbator Zelmer CK1004, 2200 W, 1.7 l, Inox

Fierbator Zelmer CK1004, 2200 W, 1.7 l

Fierbator Philips HD9321 20, 2200 W, 1.7 l , Oprire automata

Fierbator Philips HD9321/20, 2200 W

Putere: 2000 WPutere: 2200 WPutere: 2200 W
Capacitate: 1.7 lCapacitate: 1.7 lCapacitate: 1.7 l
Filtru anticalcar: DaFiltru anticalcar: –Filtru anticalcar: Da
Fara fir: DaFara fir: Da Fara fir: Da
Functii: Oprire automata, Protectie supraincalzire, Baza rotativa, Indicator apa, Filtru lavabilFunctii: Oprire automata, Protectie supraincalzire, Baza rotativa, Indicator apaFunctii: Oprire automata, Baza rotativa, Indicator pentru apa, Filtru lavabil
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 01.06.2016)

 

Articole similare:

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: