Care este cel mai bun baby monitor cu functie video? Ce caracteristici are o camera buna pentru supraveghera copiilor?

 

Un nou membru in familie este cel mai frumos cadou pe care il poti primii de la viata, iar prioritatile se vor schimba radical. Un bebelusi – in special in primele luni, necesita foarte multa atentie. La un moment dat vei avea impresia ca stai non-stop doar cu el, fara sa mai apuci macar sa speli un vas. Un aparat de tipul baby monitor cu functie video, o sa iti ofere cateva minute de libertate, timp in care sa mai poti face o parte din treburile casnice.

Avantajul unui baby monitor cu functie video este ca poti lasa bebelusul linistit in patut, si lua cu tine monitorul pentru supraveghere. Sunt modele ce pot transmite prin intermediul unei aplicatii imaginile direct pe telefon, insa atunci cand vei avea un apel, din pacate vei scapa din vedere somnul bebelusului.

Un baby monitor cu functie video are un pret ce porneste de la 300 lei si depaseste 1000 lei. Cand alegi un model, ia in considerare faptul ca il poti folosi o perioada destul de lunga, chiar si cand copilasul este mai maricel. Prin urmare este recomandat sa faci o investitie intr-un aparat bun, care sa faca fata din punct de vedere tehnologic, cel putin 5 ani.

Videofon digital Motorola + Wi-Fi MBP854 Connect4 - Cel mai bun baby monitor cu functie video

 

Cum alegi cel mai bun baby monitor cu functie video?

Cand alegi un baby monitor cu functie video sunt o serie de caracteristici ce trebuie sa le iei in considerare incepand cu: monitorul, raza de actiune, alte functii speciale. In continuare voi detalia fiecare aspect in parte.

 

1. Monitorul si camera

Dupa cum ziceam la inceput, recomand sa alegi un model cu monitor independent, chiar daca sunt baby monitoare care pot transmite imaginile direct pe telefon. Transmiterea imaginilor pe mobil te poate incurca, atunci cand doresti sa vorbesti la telefon.

In functie de preferinte poti opta pentru o camera care sa filmeze HD – calitatea imaginii fiind foarte buna si pana la VGA – ce produce o imagine suficient de clara pentru ca tu sa poti cu usurinta monitoriza bebelusul in timp ce doarme.

Foarte important este insa flexibilitatea camerei (trebuie sa ai posibilitatea sa ajustezi astfel incat sa poti vedea tot patutul), si ca aceasta sa aiba un unghi de cel putin 180 grade.

Videofon digital Motorola + Wi-Fi MBP854 Connect5 - Cel mai bun baby monitor cu functie video

 

2. Raza de actiune

Multe monitoare pentru bebelusi cu functie video ofera o raza de actiune destul de mare, peste 250 m. Acest lucru este foarte bine, in special ca iti asigura chiar si “trecerea” razei prin pereti. Semnalul trebuie sa ofere atat o imagine video buna, cat si o comunicare sistem walkie-talkie, pe masura – mai ales cand se trezeste bebelusul.

O alta caracteristica foarte importanta este ca semnalul dintre dispozitive sa nu fie usor de bruiat de restul undelor din casa (wi-fi, radio, termostat fara fir etc.).

Videofon digital Motorola + Wi-Fi MBP854 Connect6 - Cel mai bun baby monitor cu functie video

 

3. Alte functii speciale

Functiile speciale te vor ajuta sa imbunatatesti experienta folosirii unui baby monitor:

• Auto-pornire la zgomot – microfon cu sensibilitate ridicata – in situatia in care este reperat un zgomot (de ex: bebelusul se trezeste) – este important sa ai si o atentionare vizuala nu doar auditiva;

• Vedere pe timp de noapte – daca doresti sa iti inveti copilasul sa doarma fara lumini ajutatoare, atunci vei avea nevoie de un model cu vedere pe timp de noapte;

• Zoom – in situatia in care nu poti instala camera in apropierea celui mic, alege un model cu zoom;

• Cantece de leagan – sunt modele ce iti ofera posibilitatea sa inregistrezi o serie de cantecele de leagan, sau chiar cu ajutor unui card de memorie sa pui un playlist, care sa il ajute pe cel mic sa aiba un somn linistit sau o trezire placuta;

• Monitorizarea temperaturii din camera copilului – in camera copilului se recomanda o temperatura de 22 grade C, daca nu ai un termostat in camera in care doarme bebelusul, un baby monitor care sa iti afiseze aceasta informatie iti este de mare ajutor.

 

Tinand cont de cele prezentate mai sus, in continuare iti recomand trei  modele de camere pentru supravegherea copiilor foarte bune:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Videofon digital Motorola + Wi-Fi MBP854 Connect2Videofon digital Motorola MBP854 

Monitor video Samsung SEW 3037Monitor video Samsung SEW 3037

Chipolino - Video Monitor Visio VanillaChipolino – Video Monitor Visio Vanilla

Tip: baby-monitor cu functie videoTip: baby-monitor cu functie videoTip: baby-monitor cu functie video
Raza de actiune (m): > 300 mRaza de actiune (m): > 274 mRaza de actiune (m): > 300 m
Mod functionare:
Activare vocala
Vedere nocturna
Activare la miscare
Bidirectional
Mod functionare:
Comunicare duplex
Vedere nocturna
Zoom digital
Mod functionare:
Comunicare duplex
Vedere nocturna
Zoom digital
Monitorizare audio: DaMonitorizare audio: DaMonitorizare audio: Da
Monitorizare video: DaMonitorizare video: DaMonitorizare video: Da
Functie termometru: DaFunctie termometru: DaFunctie termometru: Da
Functii muzicale: DaFunctii muzicale: DaFunctii muzicale: Da
Control volum: DaControl volum: DaControl volum: Da
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 19.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: