Care este cel mai bun aparat de facut iaurt? Ce caracteristi are cel mai bun aparat de facut iaurt?

 

Prepararea iaurtului de casa se poate face foarte usor si nu este necesar sa astepti mult timp, daca ai cel mai bun aparat de facut iaurt. Consumul de iaurt are o serie de beneficii precum: previne osteoporoza, ajuta la o digestive mai usoara, imbunatateste sistemul imunitar al organismului si ajuta la pierderea in greutate.

cel mai bun aparat de facut iaurt2

In incercarea de a avea o viata cat mai sanatoasa, toti trebuie sa urmarim ce scrie pe eticheta unui aliment cand il achizitionam. Sunt multe persoane care insa considera ca nu sunt trecute chiar toate ingredientele in lista respectiva a produsului. Pentru a fi sigur/a ca alimentele ce le pui pe masa sunt cat mai naturale este recomandat ca mancare ce o servesti sa fie facuta in casa. Un aparat de facut iaurt bun o sa iti fie de mare ajutor in bucatarie si mai ales pentru a-ti atinge scopul: sa prepari pentru familia ta mese cat mai naturale.

Pretul pentru un aparat de facut iaurt nu este mare, porneste de la 200 lei, iar in functie de performante, marca depaseste putin peste 400 lei.

 

Cum alegi cel mai bun aparat de facut iaurt?

Cand alegi un aparat de facut iaurt trebuie sa fii atent la putere si treptele de putere, capacitatea, timpul de lucru. In continuare am sa detaliez fiecare caracteristica in parte, astfel incat sa poti alege cu usurinta cea mai buna masina de facut iaurt.

 

1. Putere si trepte de putere

Aparatele de facut iaurt sunt masini nu foarte puternice, prin urmare au avantajul de a nu consuma foarte multe curent electric. In medie un astfel de elecrocasnic are o putere de 15 W – 30 W. Cu ajutorul acesteia creaza mediu adecvat pentru ca laptele sa se transforme in iaurt delicios, in mod natural, pastrand toate proprietatiile.

Un aparat de facut iaurt are o singura treapta de putere, insa sunt modele ce pot oferi mai multe programe pentru prepararea si a altor produse din lapte in mod natural.

Iaurtiera Oursson FE2103D DC, bol din ceramica, 2 L  2

 

2. Capacitatea

Capacitatea reprezinta o alegere personala. Sunt modele cu o capacitate ce poneste de la cativa mililitrii si depaseste 2 l. Un aspect important este tipul de vas ce preferi sa il achizitionezi, anumite modele au un singur vas, in care se pregateste tot iaurtul, ceea ce prezinta avantajul ca este mai usor de curatat aparatul, si altele ce au vase micute, asemanatoare 3 – 7 la numar, de cativa dl. Avantajul acestor modele este ca poti servi fiecare membru din familie cu propriul iaurt facut in casa si chiar se depoziteaza mai usor – pe usile frigiderului.Iaurtiera Oursson FE1502D RD, 5 borcane din ceramica 1

 

3. Timpul de lucru

In mod normal iaurtul facut printr-o reteta traditionala are nevoie de o perioada de cateva zile pentru a fi pregatit si mai ales ca are nevoie de toata atentia ta. Cu ajutorul unui aparat de facut iaurt vei salva multe ore, intrucat sunt modele ce iti vor aduce rezultatul dorit in 360 – 900 minute, in functie de ingrediente, reteta si desigur tehnologia aparatului, fara a mai fi nevoie sa lasi produsul anumite perioade de timp la diferite temperaturi.

Cel mai bun aparat de facut iaurt

 

4. Garantia

Garantia pentru un aparat de facut iaurt este de 1 – 2 ani, in functie de producator. Atentie de la ce furnizor achizitionezi, intrucat in situatia in care nu esti multumit de produs sau acesta se defecteaza, sa il poti inapoia, schimba sau chiar sa iti iei banii, fara prea mari dureri de cap.

 

Sper sa iti fie de ajutor acest articol, daca ai nevoie de mai multe informatii referitoare la cel mai bun aparat de facut iaurt sau doresti sa ne povestesti experienta ta culinara cu un astfel de electrocasnic, imi poti lasa mai jos un mesaj.

 

Tinand cont de cele prezentate mai sus, in continuare iti recomand trei modele care sunt foarte bune, si le gasesti la un pret accesibil:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Aparat de  facut iaurt Taurus Nature, 7 iaurturi naturaleIaurtiera Taurus Nature, 15 W putere, 7 iaurturi naturale

Iaurtiera Oursson FE2103D DC, bol din ceramica, 2 L  1Iaurtiera Oursson FE2103D/DC, bol din ceramica, 2 L

Iaurtiera Oursson FE1502D RD, 5 borcane din ceramicaIaurtiera Oursson FE1502D/RD, 5 borcane din ceramica

Tip aparat: Aparat de facut iaurtTip aparat: Aparat de facut iaurtTip aparat: Aparat de facut iaurt
Putere: 15 WPutere: 20 WPutere: 20 W
Trepte putere: 1Trepte putere: 1Trepte putere: 1
Capacitate preparare: 7 iaurturi × 150 mlCapacitate preparare: 2 lCapacitate preparare: 5 iaurturi × 200 ml
Capacitate (l): 1.05Capacitate (l): 2Capacitate (l): 1
Timp preparare (min): 360 – 900Timp preparare (min): –Timp preparare (min): –
Termostat: DaTermostat: –Termostat: Da
Altele: Carte de reteteAltele: bol ceramicaAltele: 5 boluri din ceramica
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 17.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: