Care este cel mai bun aparat de facut gogosi? Ce caracteristici are un aparat de facut gogosi bun?

 

Un desert sanatos, facut in casa, este atat pe placul copiilor cat si al adultilor, iar tie o sa iti aduca o satisfactie intrucat vei stii exact ce ai pus pe masa. Prin urmare de ce sa nu le faci tuturor o surpriza saptamanala cu ajutorul unui aparat de facut gogosi, ce te va ajuta sa prepari cele mai delicioase si naturale deserturi.

Alte avantaje ale celui mai bun aparat de facut gogosi sunt: nu necesita ulei – deci deserturile nu vor fi prajite, nu trebuie sa stai langa aparat sa intorci pe fiecare parte prajitura – intrcat, aparatul este automat si va coace perfect atat in partea superioara, laterala dar si in partea inferioara, curatarea este usoara – un model bun se va curata foarte usor – folosind apa si putin detergent de vase, nefiind nevoie sa freci aluatul ars sau lipit.

Pretul pentru un aparat de facut gogosi nu este mare, porneste de la 150 lei, iar in functie de model – tehnologie, marca – depaseste 300 lei.

Cel mai bun aparat de facut gogosi 1

 

Cum alegi cel mai bun aparat de facut gogosi?

Alegerea celui mai bun aparat de facut gogosi este simpla atata vreme cat verfici: puterea, timpul de preparare, capacitatea si accesoriile, sistemele de siguranta. In continuare am sa detaliez fiecare caracteristica in parte, astfel incat sa fii informat si sa achizitionezi un aparat de facut gogosi potrivit dorintelor tale.

 

Cel mai bun aparat de facut gogosi 31. Puterea si timpul de preparare

Puterea si timpul de preparare sunt doi indicatori care sunt in stransa legatura. Cu cat aparatul este mai puternic, cu atat timpul de incalzire al acestuia este mai mic, prin urmare poti pune aluatul mai repede la pregatit. Desigur conteaza foarte mult si in cat timp acesta se va transforma in gogosile delicioase pe care fiecare membru le asteapta.

Un aparat bun, cu o putere peste 700 W, este suficient pentru a diminua cat mai mult timpii de asteptare, ce nu trebuie sa fie mai mari de 10 minute, din momentul in care ai pus aluatul in formele speciale din interior.

 

2. Capacitate si alte forme

Capacitatea reprezinta o alegere personala a fiecaruia. Majoritatea aparatelor au o capacitate de 7 bucati la o tura. Ce trebuie sa iei in considerare este faptul ca: un model cu o capacitate mai mare, o sa fie mai greu de depozitat, consumand mai mult spatiu in bucatarie.

Sunt aparate de facut gogosi a caror tavi din interior pot fi schimbate si astfel poti pregati alte prajituri in casa, fara conservanti sau alti aditivi alimentari, ca de exemplu: briosele sau clatitle.

 

Aparat de facut gogosi si biscuiti Ariete 189 23. Alte caracteristici

Alte caracteristici te pot ajuta foarte mult atat in utilizarea aparatului dar, mai ales sa iti ofere siguranta de care ai nevoie

Carte de bucate – un ajutor fara egal: te va „invata” cum sa setezi corect aparatul pentru fiecare tip de prajitura ce il prepari, prin urmare o sa iti fie mult mai usor ca la cateva zile sa le pregatesti celor mici, dar si celor mari surprize delicioase;

Sisteme de siguranta – fiecare aparat trebuie sa aiba cel putin 3 sisteme de siguranta, precum: picioruse anti-alunecare – care sa asigure o fixare adecvata a aparatului pe masa, indicator luminos – care sa te avertizeze ca acesta functioneaza si sistem de auto-oprire – daca se supra-incalzeste sau s-a terminat programul.

 

4. Garantia

Un model bun trebuie sa vina „la pachet” cu o garantie de cel putin 2 ani. De asemenea ai grija de la ce furnizor achizitionezi, intrucat in situatia in care ai nevoie de suport tehnic, vei avea dorii servicii de calitate si prompte.

 

Sper sa iti fie de ajutor acest articol, daca ai intrebari sau doresti sa ne povestesti experienta ta culinara cu un aparat de facut gogosi, te invit sa lasi un mesaj maj jos.

 

Tinand cont de cele prezentate anterior, in continuare iti recomand trei modele de aparate de facut gogosi foarte bune:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Aparat de facut gogosi Taurus Bakery & Co, 950 w, 2Aparat de facut gogosi Taurus Bakery & Co, 950 w, 7 gogosi in 5 min

Aparat pentru gogosi American Dream de la Bestron, model ADM218, putere 700 W 1Aparat pentru gogosi American Dream de la Bestron, model ADM218

Putere (W): 950Putere (W): 700
Capacitate preparare: 7 bucCapacitate preparare: 7 buc
Timp preparare (min): 5Timp preparare (min): –
Indicator luminos: DaIndicator luminos: Da
Preparat prajituri: DaPreparat prajituri: Da
Alte preparate: DaAlte preparate: Da
Carte de retete: DaCarte de retete: –
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 17.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: