Care este cel mai bun aparat de facut carnati? Ce caracteristici are un aparat de facut carnati?

 

Vin Sarbatorile cat de curand – prin urmare trebuie sa ne pregatim cu cele mai bune retete facute in casa, pentru familia noastra. Avand in vedere ca sunt o serie de preparate ce nu pot sa lipseasca de la masa de Craciun (sarmalele, carnatii din porc) avem nevoie de electrocasnice care sa ne ajute sa le preparam mai repede. In cazul sarmalelor ai sa gasesti in piata o serie de aparate care le vor infasura mai rapid decat daca ai lucra manual. Ce mai poti achizitiona pentru bucataria ta este un aparat de facut carnati – special sau in cazul in care ai nevoie de o masina de tocat noua – poti opta pentru un model cu palnii speciale pentru mai multe preparate.

Cei care au o masina de tocat deja, insa fara cilindru, recomand o investitie de 100 – 200 lei intr-un aparat bun de facut carnati.

cel mai bun aparat de facut carnati 2

 

Cum aleg cel mai bun aparat de facut carnati?

 

Majoritatea aparatelor speciale pentru facut carnati, functioneaza pe acelasi principiu – manual – introduci carnea in aparat, apoi invarti de maneta, incet. Cand alegi un aparat de facut carnati bun, trebuie sa fii atent la capacitatea si dimensiunea aparatului, tipul si garantia acestuia. In continuare voi detalia, in cateva randuri, fiecare caracteristica in parte:

capacitatea si dimensiunea aparatului: majoritatea modelelor au o capacitate de 2 – 4 kg (modelele pentru uz casnic). Desigur, cu cat vei opta pentru un model cu o capacitate mai mare, vei avea nevoie de mai mult spatiu in bucatarie pentru a-l depozita.

tipul de aparat: in functie de tipul aparatului ai sa gasesti modele care se folosesc pe verticala si altele ce se utilizeaza pe orizontala. Alegerea este doar a ta, in functie de care ti se pare mai confortabil si usor de utilizat. Personal prefer modelele care sunt verticale, intrucat este mult mai simplu sa intruduci carnea in cuva speciala.

accesorii: palniile sunt foarte importante, in functie de acestea umplutura o sa fie modelata. Numarul palnilor variaza de la un model la altul, insa este recomandat sa alegi un aparat care sa iti ofere posibilitatea sa prepari atat carnati subtiri 15 mm – 19 mm, medii 20 mm – 24 mm cat si cu un diametru mai mare de 25 mm – 30 mm. Materialul din care palniile trebuie sa fie produse este plasticul, intrucat nu exista riscul sa agate matul si sa il rupa.

 

Garantia

Un aparat de facut carnati are o garantie de 2 ani, in medie. Dupa cum ziceam si in alte articole recomand cumparaturile online doar de la furnizori care iti garanteaza si transportul returului, pentru ca tu sa nu mai pierzi vremea mergand pana la magazin in situatia in care aparatul este defect sau se strica, in timpul folosirii sale – din motive independente de tine.

 

Sper sa iti fie utile aceste informatii, daca mai ai intrebari, te invit sa imi lasi mai jos un mesaj.

 

Tinand cont de cele prezentate anterior, in continuare iti recomand trei modele de aparate de facut carnati foarte bune:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Aparat pentru carnati Renberg, 3 palnii

Aparat pentru carnati Renberg, 3 palnii 15, 19 si 22 mm

• Aparat cu actionare verticala
• Pachetul contine 3 palnii cu diferite grosimi: 15 mm/ 19 mm/ 22 mm
• Capacitate de 2.5 kg
• Aparatul de facut carnati cu un aspect placut, un mecanism nou de functionare si o eficienta mai mare

VEZI DETALII SI PRET

Aparat de carnati MF 4kg, 4 palnii cu diferite grosimi

Aparat de carnati MF 4kg, 4 palnii cu diferite grosimi

• Aparat cu actionare orizontala
• Pachetul contine 4 palnii cu diferite grosimi: 17 mm/ 21 mm/ 25 mm/ 29 mm
• Capacitate de 4 kg
• Aparatul de facut carnati cu un aspect placut, un mecanism nou de functionare si o eficienta mai mare

VEZI DETALII SI PRET

Aparat de facut carnati KingHoff, pentru 3 kg carne

Aparat de facut carnati KingHoff, pentru 3 kg carne

• Setul contine 4 palnii umplere: 15 mm, 19 mm, 22 mm si 25 mm
• Material: Inox
• Capacitate: 3 kg
• Aparatul se prinde de blatul de lucru prin ventuza tip vacum sau prin carlic clasic de prindere

VEZI DETALII SI PRET

(actualizat: 19.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: