Care este cel mai bun aparat de facut biscuiti si paste? Ce caracteristici are un aparat bun de facut biscuiti si paste?

 

De multe ori, pentru a le prepara celor dragi mancaruri sanatoase si delicioase, pierdem foarte mult timp in bucatarie. Cu ajutorul electrocasnicelor potrivite, putem salva din aceasta perioada de stat in picioare. De exemplu daca esti in cautarea unui aparat de facut biscuiti si paste, gasesti in piata atat modele manuale cat si automate, foarte bune.

Un model automat este usor de folosit – asemanator cu o masina de facut paine, tot ce trebuie sa faci este sa intorduci ingredientele (apa, oul, faina, zaharul etc.) iar aparatul le va amesteca pana acestea se vor omogeniza. In pasul al doilea alegi sita potrivita – in functie de preparatul ce doresti sa il pregatesti (diferite tipuri de paste, sau chiar biscuiti), iar masina o sa modeleze coca. Aceste aparatele automate sunt ceva mai scumpe, insa mult mai eficiente din punct de vedere al timpului – intrucat nu trebuie sa le „pazesti”, dar mai ales nu este necesar efortul. Un model manual are avantajul unui pret mai mic, insa implica si putina forta fizica pentru prepararea aluatului dar si pentru a modela coca.

Dupa cum am precizat mai sus, pretul pentru un aparat de facut biscuiti si paste automat este destul de mare, porneste de la 700 lei – iar in functie de caracteristici, producator, depaseste suma de 1500 lei.

cel mai bun aparat de facut biscuiti 1

 

Cum alegi cel mai bun aparat de facut biscuiti si paste?

 

Cand alegi un aparat de facut biscuiti si paste, automat, trebuie sa iei in considerare: puterea, capacitatea, accesoriile oferite, sistemele de siguranta si garantia. In urmatoarele randuri voi detalia fiecare caracteristica, astfel incat sa faci alegerea potrivita:

puterea – un aparat automat care sa amestece aluatul pentru paste sau chiar biscuiti, nu necesita o putere foarte mare, fiind suficienti 200 W – 400 W;

capacitatea – este o alegere personala in functie de cate portii trebuie sa prepari. Totusi, tine cont de faptul ca un aparat cu o capacitate mai mare, o sa ocupe mai mult spatiu in bucatarie;

accesorii – ca in cazului oricarui electrocasnic de bucatarie, un aparat cu multe accesorii / site o sa iti fie util – si te va ajuta sa prepari mai multe tipuri de preparate delicioase. Un model de facut biscuiti si paste bun, o sa iti vina in ajutor cu palnii speciale pentru macaroane, fidea, spaghete, fettuccine, biscuiti, lasagna dar si alte retete din coca;

sisteme de siguranta – sunt foarte importante, prin urmare nu trebuie sa lipseasca: indicatorul de functionare, suprafata antiaderenta – pentru o fixare sigura;

garantia – orice producator de electronice si electrocasnice trebuie sa ofere o garantie de minim 2 ani pentru produsul sau, perioada in care sa ai garantat services gratuit.

Aparat de facut biscuiti si paste Ariete 1591, 250 W 4

 

Sper sa iti fie utile aceste informatii, daca mai ai intrebari referitoare la cel mai bun aparat de facut biscuiti si paste, te invit sa imi lasi un mesaj in formularul de la finalul paginii.

 

Tinand cont de cele prezentate mai sus. in continuare iti recomand un aparat de facut biscuiti si paste foarte bun  – Ariete 1591:

( *pentru mai multe detalii despre produs sau pentru a-i afla pretul, click pe titlul acestuia sau pe butonul din tabel )

Aparat de facut paste si biscuiti Ariete 1591, 250 W

Aparat de facut biscuiti si paste Ariete 1591, 250 W 1Ariete 1591 este un aparat de facut biscuiti si paste, usor de folosit ce omogenizeaza ingredientele si modeleaza coca in functie de preparatul dorit de tine.

• Putere: 250 W;
• Capacitate: 700 g;
• Accesorii: 7 moare diferite: macaroane, fidea, spaghete, fettuccine, biscuiti, lasagna;
• Pachetul include o carte de bucate cu 10 retete.

VEZI DETALII SI PRET

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: