Care sunt cei mai buni senzori inteligenti?

 

Cu totii ne dorim sa avem o casa usor de intretinut, de protejat si chiar care sa consume putin. Pentru a fi mai aproape de acest vis iti recomand sa achizitionezi senzori inteligenti, care sa te ajute sa manipulezi mult mai usor toate aparatele din casa ta – ce iti creaza confortul normal. Am ales aceast subiect de articol azi, intrucat ma intereseaza foarte mult tehnologiile smart, printre care am gasit si senzorul de miscare Fibaro FGMS-001.

Senzori inteligenti Fibaro FGMS-005

Ca intotdeauna produsele companiei Fibaro nu lasa pe nimeni indiferent, la lansarea acestora. Inca din 2014 “familia” a crescut cu FGMS-001 senzorul de miscare inteligent. Acesta este un detector ce este bogat in functii si se adapteza la orice tip de utilizare.

Fibaro FGMS-001 este un aparat universal cu functionalitati multiple. Pe langa capacitatea de a sesiza miscarea, dispozitivul tine cont si de temperatura, intensitatea luminii si detecteaza cu success cele mai mici vibratii.

Senzori inteligenti Fibaro FGMS-003

Aparatul functioneaza pe baterii ceea ce il face rapid de pus in functiune si mai ales de folosit. Durata de viata a bateriei este estimata ( in conditii normale ) la 2 ani, dar poate fi, evident, mai mica in cazul in care:
• intervalul Wake (trezire) este prea scurt;
• masurarea rapoartelor de temperatura si luminozitate sunt frecvente;
• dispozitivele asociate sau controlerul principal al retelei Z-Wave sunt inschise si detectorul incerca frecvent sa se reconecteze cu acesta.

Fibaro FGMS-001 se „citeste” usor cu ajutorul LED-ului ce isi modifica culoarea in functie de: miscare si temperatura si are incorporat un accelerometru care poate manipula dispozitivele conectate la acesta in reteaua Z-Wave, precum aparatele de supraveghere, de climatizare sau chiar sistemul de iluminare.

 

Achizitionarea unor senzori inteligenti iti va aduce o serie de beneficii:

 

♠ Securitate:

detectarea unor miscarii suspecte – in situatia in care este detectata miscare, atunci senzorul o sa trimita informatii catre dispozitivul tau mobil dar si catre sistemul de alarma sau chiar catre cel de lumini. Prin urmare indiferent de locul in care esti, vei primi, de asemenea, o notificare de tip PUSH pe smartphone ce te va tine informat.
detectarea unui cutremur – datorita accelerometru incorporat, senzorul detecteaza vibratiile si te informeaza in cazul unei amenintari de cutremur.

Senzori inteligenti Fibaro FGMS-008

 

♦ Electricitate:

comutarea automata a sistemului de iluminat si incalzire – atunci cand nu se detecteaza miscare pentru o anumita perioada de timp (de exemplu, atunci cand nimeni nu este prezent in casa / apartament), senzorul o sa seteze sistemele de climatizare pe o viteza mai mica si o sa inchida lumina.

 

♣ Confort:

activarea automata a incalzirii – daca detectorul simte prezenta unei persoane intr-o camera si temperatura masurata este sub valoarea de referinta, atunci incalzirea se activeaza automat.
activarea automata a iluminatului – in timpul noptii, daca este detectata o miscare atunci lumina este activat automat.

Senzori inteligenti Fibaro FGMS-007

 

CONCLUZIE:

Puternic, estetic si practic, FGMS-001 detector de miscare este, fara indoiala, unul dintre cei mai completi de pe piata, cu multe beneficii: de detectare a miscarii, a infractiunilor, a vibratiilor si functia sa de masurare a luminozitatii si temperaturii. Acesta se potriveste perfect in orice casa, pe retea Z-Wave.

 

Senzori inteligenti de miscare Fibaro FGMS-001

Senzor de miscare Fibaro FGMS-001 • Tip: Senzori inteligenti
• Putere: Baterie CR123A 3,6VDC
• Radio Protocol: Z-Wave
• Radio Frequency: 869 MHz EU; 908 MHz US; 921 MHz ANZ; 869 MHz RU;
• Functii speciale: Senzor lumina / temperatura /seismic
• Interval de temperatura: -20°C – 100°C
• Precizie de masurare temperatura: 0,5 ° C
• Certificari: LVD 2006/95 / WE, EMC 2004/108 / WE, R & TTE 1999/5 / WE, RoHS II

VEZI DETALII SI PRET

( *pentru mai multe detalii despre produs sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestuia sau pe butonul din tabel )

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: