Care este cea mai buna trusa de manichiura si pedichiura? Ce caracteristici are o trusa de manichiura si pedichiura buna?

 

Este tot mai greu sa iti gasesti timp pentru tine – pentru sanatatea ta sau pentru a te rasfata. Prin urmare programarile la salon sunt o provocare, iar mainile tale trebuie cumva sa arate bine – micile detalii conteaza mereu. Cea mai buna trusa de manichiura si pedichiura te va face sa uiti ca nu ai mai fost la salon de luni bune. Aceasta trebuie sa fie practica si nelipsita din arsenalul de frumusete, prin urmare recomand sa achizitionezi o trusa electrica preformanta, avand in vedere ca urmeaza sa o folosesti o perioada lunga de timp.

Un set electric de manichiura – pedichiura are un pret mediu de 250 lei, altfel spus ai sa gasesti un raport bun calitate / pret si la un cost de 150 lei dar si la un model ce are un pret de 350 lei. Diferenta de bani – se va putea observa, de regula, in materialele din care sunt confectionate instrumentele si in accesoriile de care dispune.

Cea mai buna trusa de manichiura si pedichiura

 

Cum aleg o trusa de manichiura si pedichiura buna?

Sa alegi o trusa de manichiura si pedichiura buna este simplu, trebuie sa urmaresti: tipul de accesorii ce il contine pachetul, viteza de rotatie si designul (sa fie intuitiv – usor de folosit). In continuare voi detalia fiecare caracteristica in parte.

1. Tipuri de accesorii

Utilitatea unui aparat electric de manichiura si pedichiura este influentata de tipurile de accesorii. Alegerea unui set care sa ti se potriveasca trebuie  facuta avand in vedere tipurile de capete necesare pentru a lucra cu acestea.

Exemple de accesorii, in functie de utilitate:
• cap pentru netezirea, lustruirea unghiilor si curatarea suprafetei lor – vei avea nevoie de con de fetru;
• cap pentru indepartarea depunerile si netezirea unghiilor este necesar un disc de safir (ideal) cu granulatie fina – care sa nu iti zgarie suprafata unghiei;
• cap pentru slefuirea si rectificarea suprafetelor – cilindru slefuitor;
• cap pentru indepartarea unghiilor ingrosate – disc de safir abraziv;
• cap pentru eliminarea unghiilor incarnate – accesoriu in forma de flacara;
• cap pentru indepartarea rapida a calusului si a altor suprafete tari de pe talpa sau calcai vei avea nevoie de con de preferat din safir, lung si abraziv;
• cap pentru indepartarea exacta a bataturilor – accesoriu circular de safir;
• cap pentru precizie corectii –  accesoriu tip ac;
• accesoriu tip smirghel.

Desigur acestea sunt cateva exemple de accesorii, insa nu sunt standard. Dupa cum am metionat mai sus materiale ideal pentru accesorii sunt safirul si fetrul.

Cea mai buna trusa de manichiura si pedichiura

 

2. Usurinta in utilizare

Felul cum te impaci cu aparatul electric de  manichiura – pedichiura este foarte important. Designul trebuie sa fie prietenos, usor de utilizat si cu suporti anti-alunecare pentru o prindere sigura.

Cea mai buna trusa de  manichiura si pedichiura trebuie sa iti ofere libertate in ce priveste alegerea frecventei de rotatie, prin urmare indiferent daca ai unghii care se rup usor (fragile) sau chiar greu de „slefuit” – sa poti alege o viteza care sa iti ofera tot confortul, la fel ca la salon.

Cea mai buna trusa de manichiura si pedichiura

 

3. Garantia 

Majoritatea producatorilor ofera o garantie minima de 24 luni. Achizitioneaza de la un furnizor de incredere care sa asigure servicii de reparatii prompte si bune. Nu uita: cumpara produse de calitate, in special cand achizitionezi un aparat pentru ingrijirea personala. Motive principale: in primul rand faci o achizitie pe termen lung, iar in al doilea rand meriti sa te rasfeti din cand in cand.

 

Sper sa te indrume aceste informatii si sa achizitionezi cea mai buna trusa de manichiura si pedichiura pentru tine.

 

In continuare iti recomand cateva modele performante de luat in calcul:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Trusa de manichiura si pedichiura Laica MD6043, 9 piese

Trusa pentru manichiura si pedichiura Laica MD6043, 9 piese• Setul contine 9 accesorii: disc de pilire fin, disc de pilire aspru, con aspru, piatra mica de contur si modelare, piatra mare de contur si modelare, pasla pentru curatare, disc exfoliant fin, disc exfoliant aspru, dispozitiv de indepartare a cuticulelor.
• Toate aceste accesorii sunt incluse in geanta de transport si depozitare.

VEZI DETALII SI PRET

Set manichiura – pedichiura Medicura, M288

Set manichiura - pedichiura Medicura, M288• Set manichiura – pedichiura reincarcabil Medicura M288, cu uscator incorporat. Noutate: este acoperit cu o oglinda pivotanta, rotativa la 360 grade, pliabila
• Prevazut cu buton pentru selectarea vitezei. Functii: Uscator unghii incorporat. Reincarcabil (acumulatori inclusi)
• Accesorii: 10 (dispozitiv cuticule, etc ) pentru o manichiura si pedichiura profesionala

VEZI DETALII SI PRET

( actualizat: 27.05.2016 )

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: