Care este cea mai buna rindea electrica? Ce caracteristici are cea mai buna rindea electrica?

 

Cea mai buna rindea este o unealta indispensabila, in constructii, ateliere de tamplarie, confectionarea mobilei, activitati de bricolaje, pe scurt – in general acolo unde se prelucreaza lemnul. Aceasta este destinata operatiunilor de rindeluirea manuala a materialelor lemnoase ( scanduri, barne, grinzi, etc. ), finisare ferestre sau alte elemente din lemn ( fatendarea marginilor, faltuire, sanfrenare, curatarea si finisarea usilor, indepartarea vopselei, etc.).

In locul vechilor si traditionalelor rindele mecanice, folosite in constructii, ofertele online de pe piata produselor de acest fel ( similare ), pun la dispozitie o gama larga de posibilitati pentru a usura si optimiza munca.

Rindelele electrice se pot clasifica astfel: rindea de atelier ( de banc sau masa ), rindele manuale cu cablu sau acumlatori. Diversitatea tipurilor si modelelor iti pun la dispozitie cel mai bun aparat pentru realizarea lucrarilor pe care ti le-ai propus.  Pretul pentru o rindea electrica porneste de la 230 lei iar, unele dintre cele profesionale pot depasi suma de 1700 lei.

Cea mai buna rindea electrica - abcTop 11

 

Cum alegi cea mai buna rindea electrica?

Cand alegi o ridea electrica este bine sa iei in considerare proiectul pe care vrei sa il demarezi, dar si viitoarele lucrari, astfel incat sa optezi pentru un aparat din gama potrivita ( profesionala, semiprofesionala, hobby ), care sa iti puna la dispozitie caracteristicile necesare pentru a finaliza cu succes munca.

tipul rindelei: pentru uz profesional ( sunt modele scumpe, mai grele si foarte puternice ), semiprofesinal ( se recomanda in cazul in care ai mai multe proiecte de demarat ) sau casnic (hobby – pentru acele lucrari ce nu necesita un efort foarte mare, sunt aparate mici, usoare si au cel mai mic pret );

• principalele date tehnice: putere / randament, consum;

suprafata maxima de rindeluire si adancimea, latimea de rindeluit /făltuit max, latimea lamelor / cutitelor;

accesorii pentru lucrari de fatendarea marginilor, faltuire, sanfrenare, etc. ( opritorul lateral, limitatorul de adâncime) ;

• modul de alimentare energetica: prin cablu sau acumlatori (acumlatorii e bine sa fie Li-Ion);

• posibilitati multifunctionale, la modelele profesioniste ( reglarea adancimii de geluit / taiere, eliminare aschii -optional spre dreapta / stanga etc.);

vibratii, zgomot;

greutate, ergonomie, manevrabilitate;

• dispozitiv / sistem pentru prevenirea apasarii accidentale a butonului de pornire ( blocaj de conectare pentru intrerupatorul pornit / oprit );

• alte caracteristici: racord colectare praf.

Cea mai buna rindea electrica - abcTop 22

 

Grantia si instalarea

Garantia pentru astfel de aparate se intinde pe o perioada de minim 2 ani, timp in care producatorul iti va pune la dispozitie services, in situatia in care ai probleme cu masina. De asemenea trebuie sa acorzi atentie si de la ce furnizor achizitionati produsul, verificand perioada de garantie, sevice garantie si postgarantie.

Sfat: Pentru instalarea masinilor de rindeluit fixe ( de banc / masa ) recomand sa apelezi la un specialist. Rindeaua electrica poate deveni periculoasa daca nu respecti cu strictete regulile si normele de siguranta precizate in instructiunile de utilizare.

Pornirea si utilizarea aparatului, se va face dupa citirea cu atentie a instructiunilor de utilizare, intelegerea acestora si punerea lor in practica cu respectarea stricta a masurilor de siguranta ( inclusiv purtarea ochelarilor de protectie ).

 

 

Tinand cont de cele prezentate mai sus, in continuare iti prezint urmatoarele aparate ce merita atentia ta:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Masina de rindeluit Einhell BT-PL 900Masina de rindeluit Einhell BT-PL 900

Rindea Einhell RT-PL 82, 850 WRindea Einhell RT-PL 82, 850 W

Rindea Bosch PHO 2000, 680WRindea Bosch PHO 2000, 680W

Tip lucrare: semiprofesional / hobbyTip lucrare: hobbyTip lucrare: hobby
Putere (W): 900Putere (W): 850Putere (W): 680
Viteza (rpm): 16500Adancimea taiere (mm): 3Viteza (rpm): 19500
Racord colectare praf: daRacord colectare praf: daRacord colectare praf: da
Altele: Adancime taiere (mm): 3Altele: Viteza variabilaAltele: Lucrare in V
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: