Care este cea mai buna perie rotativa? Ce caracteristici are o perie rotativa buna?

 

Cea mai buna perie rotativa o sa te ajute sa obtii parul perfect – neted si stralucitor, fara mari batai de cap. Ingrijirea parului face parte din acele mici detalii, ce necesita atentie zi de zi.

Inainte de a cumpara o perie rotativa, trebuie este sa definesti care sunt asteptarile tale, tinand cont de tipul tau de par (subtire / gros, lung / scurt, ondulat / drept).

Achizitionarea produselor pentru ingrijirea parului trebuie sa aiba mereu in prim plan calitatea. O perie rotativa buna are un pret ce porneste de la 150 lei, iar in functie de performante acesta poate sari de 300 lei.

cea mai buna perie rotativa

 

Cum aleg cea mai buna perie rotativa?

Cand alegi cea mai buna perie rotativa, trebuie sa iei in considerare: materialul din care peria este produsa, puterea sa, ce accesorii sunt incluse in pachet dar si ce alte functii iti ofera – pentru diferite tipuri de coafuri.

 

1. Materialul periei rotative

Materialul din care este produs capul periei rotative influenteaza in mare masura rezultatele aparatului. Principalele modele au invelisi din:
crom – nu recomand acest tip de perie, intrucat se incalzeste greu, neuniform si necesita o utilizare indelungata pentru a obtine rezultate;
teflon – acestea ofera o protectie mai mare parului, insa sunt fragile, prin urmare destul de rar se gasesc in magazine;
ceramica – sunt cele mai des intalnite, ceramica are proprietati unice: se incalzeste repede, uniform si protejeaza firul de par;
ceramica cu turmalina – turmalina are proprietatea de a incalzi repede parul, prin urmare nu trebuie sa folosesti o perioada indelungata pentru a obtine aspectul dorit. Un alt beneficiu la acestui material este ca ajuta la propagarea ionilor negativi, ce ii neutralizeaza pe cei pozitivi din atmosfera prin urmare scapi de parul electrizat.

 

2. Puterea periei rotativecea mai buna perie rotativa

Puterea perie rotative este un factor important. Cu cat aceasta este mai mare cu atat peria se incalzeste mai repede si rezista o perioada mai mare de folosire, fara probleme. Un model de calitate trebuie sa aiba o putere de minim 800 W.

 

3. Dimensiunea periei

Pentru parul scurt este recomandat sa alegi o perie mica cu o diametrul de 30 mm, iar pentru parul lung este recomandat o perie mai mare, respectiv de 50 mm, care sa prinda o lungime mai mare. Cea mai buna perie rotativa vine la pachet cu ambele seturi de perii, mai ales ca moda este schimbatoare.

 

4. Functiicea mai buna perie rotativa

Functiile unei perii rotative aduc un plus de beneficii, ce pot fi observate dupa folosire: functia ionica – este utila in special daca ai parul subtire sau care se electrizeaza usor, functia jet de apa rece – o sa te ajute sa obtii rapid o coafura neteda si stralucitoare, functia rotire in directii diferite – este utila pentru a realiza coafuri speciale, functia setare temperatura – iti asigura o temperatura optima in functie de tipul firului de par –  gros sau subtire.

 

5. Alte caracteristici

accesori: accesorii precum geanta pentru depozitare sau chiar capace pentru periei sunt necesare pentru a proteja aparatul, cand doresti sa il iei in concediu sau diverse alte deplasari;
garantia: orice producator serios va oferi o garantie de minim 2 ani pentru o perie rotativa buna.

 

Sper sa te ajute acest articol, daca ai intrebari imi poti lasa un mesaj mai jos.

 

Recomandari din care sa alegi cea mai buna perie rotativa pentru tine:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Perie rotativa Philips Dynamic Volume HP8654 1

Perie rotativa Philips Dynamic Volume HP8654/00, 1000 W

Perie rotativa Rowenta CF9421D00

Perie rotativa Rowenta CF9421D0, 800 W, Ionizare, Compact

Perie rotativa Rowenta CF9220D0

Perie rotativa Rowenta CF9220D0, 1000 W, 2 Accesorii, Alb/Roz

Material: Ceramic – turmalinaMaterial: CeramicMaterial: Ceramic
Putere (W): 1000Putere (W): 800Putere (W): 1000
Trepte viteze:2Trepte viteze:2Trepte viteze:2
Utilizare: UmedUtilizare: UmedUtilizare: Umed / Uscat
Altele: 3 setari de temperature, setari pentru rotire, dispozitiv de agatareAltele: functie ionica, dispozitiv de agatare, jet de aer rece, grilaj detasabilAltele: 2 directii de rotire,  generator de ioni , jet de aer rece
Accesorii: perie retractabila – 30 mm, perie cu tepi din materiale naturale – 50 mm, capacAccesorii: 1 perie mare (50mm), 1 perie mica (30mm), 2 carcase pentru depozitarea periilorAccesorii: 1 perie mare(50 mm), 1 perie mica(30 mm), 2 carcase pentru depozitarea periilor
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 31.05.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj

  1. Danuta
    03.03.2016 at 12:52

    Am achizitionat peria rowenta cf9220d0 (a3a din lista de recomandari) am par care se aranjeaza foarte greu, insa rezultatele pe care la obtin cand folosesc peria sunt peste asteptari.

Mesaj: