Care este cea mai buna masina de tocat manuala? Ce caracteristici are cea mai buna masina de tocat manuala?

 

Cea mai buna masina de tocat manuala o sa fie un real ajutor in bucatarie, mai ales de Sarbatori cand ai de preparat multa mancare. Chiar daca in piata gasesti doua modele de masini de tocat – manuala sau electrica, primul tip are un avantaj de necontestat: pretul. In continuare iti voi prezenta principalele deosebiri intre cele doua:

manuala – sunt modele micute, ce se fixeaza de masa ( cu ajutorul unui sistem de prins prin insurubare pana „se prinde” de blat ). Pentru a putea toca carnea trebuie sa rotesti de manivela, prin urmare sunt ceva mai greu de utilizat ( caci se recomanda sa tai cubulete mici carnea si sa aplici forta ). In pachet ai de regula 2 – 3 tipuri de site pentru a toca, chiar si pentru a putea umple carnati;

electrica – sunt aparate de dimensiunie medie, tot ce trebuie sa faci este sa pornesti motorul si sa pui treptat carnea / alimentele in cuva. Acestea au un pret ce porneste de la 250 lei si depaseste 500 lei, iar in functie de model – ofera pana la 7 tipuri de site diferite pentru a toca, rade, felia sau a face carnati. Pentru mai multe detalii referitoare la masina de tocat electrica click aici.

Pretul pentru o masina de tocat manuala porneste de la 70 lei, iar in functie de performante, depaseste 120 lei.

Cea mai buna masina de tocat manuala | abcTop.ro

 

Cum alegi cea mai buna masina de tocat manuala?

Pentru a alege cea mai buna masina de tocat manuala, trebuie sa urmaresti: materialul, accesoriile, manerul, sistemele de siguranta. In continuare voi detalia fiecare aspect in parte, astfel incat sa iei decizia corespunzatoare.

material: avand in vedere ca trebuie sa aplici forta pentru a toca carnea, materialul din este produsa masina de tocat trebuie sa fie dur. Prin urmarea se apeleaza foarte mult la metale grele precum: aluminiul, otelul carbon sau alte aliaje cat mai dure. Toate acesta cresc mult greutatea produslui, prin urmare o masina de tocat are o greutate de la 2 – 4 kg;

accesorii / site: sitele trebuie sa fie din materiale de calitate si sa se fixeze bine in masina. In functie de necesarul tau din bucatarie, poti opta pentru un model cu site de: maruntire medie ( ideal pentru sarmale, mici), maruntire mica ( in cazul in care doresti sa prepari suc de rosii), pentru a putea umple carnati ( din nou aici poti avea mai multe optiuni, in ce priveste grosimea dorita). Tot referitor la accesorii, poti achizitiona o masina de tocat manuala cu accesorii pentru modelarea aluatului ( de exemplu: Masina de tocat carne M10 – Westmark );

Cea mai buna masina de tocat manuala | abcTop.ro

manerul: la fel ca si corpul aparatului trebuie sa fie din material dur – metal si cu un cap de plastic sau lemn – care sa faca posibila rotirea manetei mult mai lejer;

sisteme de siguranta: foarte importante, avand in vedere ca masina de tocat este prevazuta de regula cu un sistem de prindere de masa – totul trebuie sa fie cat mai stabil. Daca ai o masa subtire, poti intampina problema ca cuiul de prindere sa nu fie suficient de lung – mare atentie nu apela la imporvizatii pentru a fixa masina de tocat. In situatia in care aceasta nu se fixeaza bine – recomand sa o duci inapoi la furnizor si sa achizitionezi un alt model. Daca nu doresti sa zgarii masa / lacul – poti opta pentru un aparat care sa aiba la capetele de prindere cauciuc.

 

Sper sa iti fie de ajutor aceste informatii, cand achizitionezi cea mai buna masina de tocat manuala, daca mai ai intrebari – te invit sa imi lasi un mesaj mai jos.

 

Tinand cont de cele mentionate anterior, in continuare iti prezint urmatoarele aparate:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Masina de tocat manuala pentru carne No 8 KingHoff + accesorii carnatiMasina de tocat manuala No 8 KingHoff

Masina de tocat manuala GardelinaMasina de tocat manuala Gardelina

Masina de tocat carne Ertone Nr 10Masina de tocat carne Ertone Nr 10

Tip: Masina de tocatTip: Masina de tocatTip: Masina de tocat
Altele: sistem de prindereAltele: sistem de prindereAltele: sistem de prindere, accesorii pt carnati
Material: AluminiuMaterial: MetalMaterial: Aluminiu
3 accesorii de diferite marimiGreutate: 2 KgDimensiuni: 11 x 17,5 x 25 cm
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 26.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: