Care este cea mai buna masina de spalat incorporabila? Ce caracteristici sa urmaresti la o masina de spalat rufe incorporabila?

 

Daca nu esti inca decis/a referitor la care este cea mai buna masina de spalat incorporabila pentru tine, nu iti face griji. In piata sunt zeci de modele, prin urmare este bine ca iti doresti sa fii informat si cauti cate mai multe detalii pentru a face achizitia potrivita.

O masina de spalat rufe este un electrocasnic ce dorim sa ne tina cat mai mult timp si sa nu ne dea batai de cap – inundatii sau alte probleme. Avantajul de a avea aparate incorporabile este ca ofera un design placut, continuu – practic masina este ascunsa in mobilier. Prin urmare chiar daca spala rufe, nu trebuie sa iti faci probleme ca persoanele care vin in vizita vad ce speli.

Pretul pentru o masina de rufe incorporabila este un pic mai mare fata de un aparat de spalat clasic, pronind de la 1800 lei si depaseste 4000 lei.

cea mai buna masina de spalat incorporabila 4

 

Cum alegi cea mai buna masina de spalat incorporabila?

Alegerea celei mai bune masini de spalat incepe prin a determina dimensiunile acesteia – dar si a decupajului din mobilier astfel incat potrivirea sa fie perfecta. Dupa ce ai rezolvat acest aspect este bine sa te orientezi catre un model care sa aiba capacitatea dorita, programele si functiile necesare, dar mai ales sistemele de siguranta – ce sa iti ofera certitudinea ca nu vei avea parte de surprize.

 

1. Capacitatea

Cea mai buna masina de spalat incorporabila trebuie sa iti ofere un beneficiu maxim, chiar in spatiul ce doresti sa il aloci. O capacitate de 5 – 8 kg este suficienta pentru a face fata cerintelor unei familii de 4 – 6 membrii. Este recomandat sa respecti capacitatea de incarcare maxima, altfel este foarte posibil ca aparatul sa se uzeze rapid.

Masinile de spalat incorporabile au dimensiuni standard, aproximativ cu +/- 2 cm. Prin urmare daca ai nevoie de o masina mai mare este bine sa alegi un model clasic, neincorporabil, cu incarcare frontala, vezi aici top masini de spalat rufe.

cea mai buna masina de spalat incorporabila 5

 

2. Programe si functii

Programele sunt esentiale – in special pentru familii a caror membrii nu au stiluri vestimentare apropiate – prin urmare vei avea de spalat de la haine delicate – camasi, si pana la cele mai „dure” jeans sau chiar ce se spala mai greu articolele sportive. Cea mai buna masina de spalat incorporabila trebuie sa acopere toate nevoile tale, prin urmare sa aiba programe dedicate: pentru bumbac, sintetice, delicate, articole sportive si chiar lana – intrucat tot se apropie anotimul friguros.

La fel de importante precum programele sunt si functiile ce iti ofera posibilitatea de a seta tu: temperatura, viteza de centrifugare dar si timpul pentru spalare. Sunt modele care iti ofera posibilitatea de a spala rapid 15 minute, insa daca ai haine din tesaturi speciale este indicat sa ai control total asupra procesului de spalare.

Alte modele au functie de uscare, acesta este un plus fata, insa este recomandat sa urmaresti si care sunt caracteristicile uscatorului incorporat, altfel s-ar putea sa iti strice hainele. Mai multe detalii despre uscatoare pentru rufe gasesti aici.

maxresdefault

 

3. Sisteme de siguranta

Sistemul detector de spuma, sistemul de siguranta pentru copii, protectie impotriva inundatilor – toate acestea sunt esentiale pentru a preintampina indundatii datorate de infundarea filtrelor, de a impiedica ca manutele copilasilor sa ajunga in locuri in care se pot rani, si chiar de avertizare in cazul in care apa este oprita. Practic, in special fata de noile aparate aparute in ultimii ani, avem asteptarea sa „stie” cum sa se comporte in orice situatie neprevazuta.

 

cea mai buna masina de spalat incorporabila 14. Clasa energetica si nivelul de zgomot

Masinile de spalat sunt cunoscute drept electrocasnice ce consuma multa apa si curent electric, prin urmare alege un model din clasa de eficienta energetica A, clasa de eficienta la centrifugare B si un consum anual de apa pana la 10000 l.

Nivelul de zgomot trebuie sa fie cat mai mic, pentru a putea spala chiar si in zilele in care ajungi mai tarziu de la munca.

 

5. Garantia

Alege un model care sa iti ofere o garantie de minim 2 ani. Este bine sa verifici si pe site-ul producatorului intrucat mai sunt anuntate campanii in urma carora garantia este prelungita daca inscrii achizitia in baza de date. De asemenea, avand in vedere ca discutam de un electrocasnic ce il ve folosi cel putin o data pe saptamana pentru o perioada mai mare de timp este recomandat sa achizitionezi o extra garantie de 1 ani sau chiar 2 ani.

 

Sper sa iti fie de ajutor acest articol, daca ai nevoie de informatii suplimentare – referitoare la cea mai buna masina de spalat incorporabila, te invit sa imi lasi un mesaj mai jos.

 

Tinand cont de toate informatiile prezentate, in continuare iti recomand 3 modele de masini de spalat rufele incorporabile foarte bune:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Whirlpool AWOC0614 2Masina de spalat rufe incorporabila Whirlpool AWOC0614

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila Electrolux EWX147410W 1Masina de spalat rufe Electrolux EWX147410W

Masina de spalat rufe incorporabila Bosch WIS28141EUMasina de spalat rufe incorporabila Bosch WIS28141EU

Tip incarcare:FrontalaTip incarcare:FrontalaTip incarcare:Frontala
Viteza de centrifugare (rpm): 1400Viteza de centrifugare (rpm): 1400Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Capacitate de incarcare (kg): 6Capacitate de incarcare (kg): 7Capacitate de incarcare (kg): 7
Clasa de eficienta energetica: A++Clasa de eficienta energetica: B Clasa de eficienta energetica: A+
Tip afisaj: LCDTip afisaj: LCDTip afisaj: LCD
Clasa de eficienta la spalare: AClasa de eficienta la spalare: AClasa de eficienta la spalare: A
Clasa de eficienta la centrifugare: BClasa de eficienta la centrifugare: BClasa de eficienta la centrifugare: B
Consum in program standard apa (l):49Consum in program standard apa (l):49Consum in program standard apa (l):-
Programe: 10Programe: 14Programe: 8
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A):72Nivel de zgomot la centrifugare dB(A):74Nivel de zgomot la centrifugare dB(A):64
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 14.06.2016)

 

Articole similare:

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: