Care este cea mai buna husa cu acumulator? Ce caracteristici are o husa buna cu acumulator ?

 


Smartphone
-urile au devenit indispensabile in viata noastra de zi cu zi, mai ales datorita aplicatiilor ce pot fi instalate si ne ajuta in cele mai mici aspecte – pot transforma aparatul intr-un GPS performant, poti invata o limba straina, il poti folosi pe post de dispozitiv pentru monitorizarea activitatii fizice,  sa te conectezi cu alte dispozitive etc.. Toate acestea insa iti aduc un dezavantaj mare: consuma rapid bateria. Prin urmare durata de viata a telefoanelor performante este de 8 – 48 ore, in functie de model si ce aplicatii ai deschise. In cazul in care nu ai acces la o priza – pentru a incarca rapid mobilul, este simplu sa ai la indemana un incarcator extern sau chiar o husa cu acumulator.

cea mai buna husa cu acumlator - Cea mai buna husa cu acumulator

Husa cu acumulator este tot mai apreciata si poate reprezenta un cadou inedit pentru un prieten. O husa cu acumulator fata de un incarcator extern are avantajul de a ocupa mai putin spatiu si este imposibil sa o uiti acasa, insa are o capacitate de incarcare mult mai mica fata de o baterie externa, ajungand pentru 1, maxim 2 incarcari in functie de modelul telefonului si capacitatea husei.

Pretul pentru o husa cu acumulator buna porneste de la 150 lei si depaseste 300 lei in functie de ce alte beneficii iti poate aduce.

 

Cum alegi cea mai buna husa cu acumulator?

Alegerea este destul de grea atunci cand doresti o husa cu acumulator buna, intrucat pe langa compatibilitatea cu telefonul tau, trebuie sa fii atent si la capacitatea / puterea de incarcare, dar si ce alte extra beneficii iti poate aduce.

 

1. Compatibilitatea

Dupa cum am precizat mai sus, aspectul pe care cel mai probabil l-ai urmarit este compatibilitatea cu telefonul. Husele respecta dimensiunile modelului pentru care sunt produse, prin urmare nu ai cum sa dai gresi in cazul in care cauti sa faci un cadou placut unui prieten. Atentie putin si la sistemul de operare pentru care este husa recomandata, de exemplu pentru un iphone 5 se poate ca aceasta sa fie compatibila doar pentru mobile cu sisteme de operare iSO 7 sau iSO 7.1, insa sa apara mici erori la sistemul iSO 8 sau o varianta mai noua.

cea mai buna husa cu acumulator - Cea mai buna husa cu acumulator

 

2. Capacitatea

Capacitatea, dupa compatibilitate, este urmatorul indicator ce trebuie sa il ai in vedere. Este recomandat sa alegi o baterie care sa aiba minim capacitatea bateriei mobilului tau + 10%.

Capacitatea baterie la cele mai utilizate telefoane mobile
iPhone 5iPhone 5CiPhone 5SiPhone 6iPhone 6Plus
1440 mAh1560 mAh1507 mAh1810 mAh2915 mAh
Samsung S3Samsung S4Samsung S5Samsung S6Samsung S6Edge
2100 mAh2600 mAh2800 mAh2550 mAh2600 mAh

 

3. Alte specificatii

Input/Output: sunt doi indicatori care iti ofera informatii despre cat de repede se incarca husa atunci cand este conectata la retea, dar si cat de repede iti incarca telefonul;
Buton on/off: este important sa controlezi cand sa inceapa husa sa incarce telefonul;
Greutate: avand in vedere ca aduce mai multe beneficii decat o husa normala, este mai grea ajungand sa aiba aproximativ 100 g.

cea mai buna husa cu acumlator

 

4. Garantia

O husa cu acumulator are o garantie in medie de 6 luni. Atentie de unde achizitionezi produsul, intrucat daca nu esti multumit de el sa il poti returna rapid, fara prea mari batai de cap.

 

Sper sa iti fie de ajutor acest articol. Daca mai ai intrebari, te invit sa imi lasi un mesaj mai jos.

 

Tinand cont de cele prezentate anterior, in continuare iti recomand trei huse de o calitate foarte buna:

( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )

Husa Cu Incarcare Mophie 2300Mah 2487Husa cu acumulator Samsung Galaxy S4 I9500

Carcasa cu acumulator iPhone 5C 2Husa cu acumulator iPhone 5C, 2400 mAh buton on/off

Capac protectie Samsung pentru Galaxy Galaxy S5 G900Husa Samsung Galaxy S5 G900 cu incarcare wireless

Capacitate: 2300mAhCapacitate: 2400mAhCapacitate: –
Telefoane compatibile: Samsung Galaxy S4Telefoane compatibile: iPhone 5CTelefoane compatibile: Samsung Galaxy S5
Input/Output: –Input/Output: 5V/5VInput/Output: –
Altele: –Altele: buton on/offAltele: pentru incarcare wireless
Culoare: NegruCuloare: AlbCuloare: Alb
VEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRETVEZI DETALII SI PRET
(actualizat: 06.06.2016)

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: