A inceput Black Friday 2015 – cine a dat startul?

 

Chiar daca mai sunt aproximativ trei saptamani pana la demararea reducerilor de Black Friday, cativa dintre cei mai mari comercianti au furat deja startul. Cine a inceput Black Friday 2015?

Altex.ro – a inceput campania de Black Friday in data de 30 octombrie, si conform regulamentului, vor mentine reducerile pana pe 30 noiembrie.

Reducerile au ‘atacat’ articole precum: laptopuri, calculatoare, monitoare, imprimante, multifunctionale, componente, hard-diskuri externe, retelistica, accesorii calculatoare, electrocasnice mari si mici, comunicatii, entertainment si electronice.

Pentru mai multe detalii despre campania Altex Black Friday 2015 click aici.

 

Media Galaxy – parte din Altex, era de asteptat sa porneasca in acelasi timp. Pentru mai multe detalii despre campania Media Galaxy Black Friday 2015 click aici.

 

Germanos.ro – a incept deja campania Black Friday, in fiecare zi pana la final de luna oferind cate un produs cu reducere de maxim 70%.  Restul aparatelor sunt vandute cu ocazia acestei promotii la un pret cu pana la 68% mai mic (momentan, poate pe parcurs vor aparea reduceri mai mari). Principalele categorii cu oferte de Black Friday sunt: telefoanele, accesoriile pentru telefoane, tabletele, imprimantele, televizoarele, laptopurile, perifericele PC, monitoarele, componentele PC, multifunctionale si aparatele foto.

Pentru mai multe detalii despre Germanos Black Friday 2015 click aici.
a inceput black friday 2015 germanos

 

CITGrup – urmeaza sa inceapa campania de Black Friday pe 6 noiembrie, si sa mentina pana la 1 decembrie 2015 reducerile. Comerciantul promite produse cu pret mai mic intre 17% si 44% – zilnic alte promotii cu o valabilitate de 24 ore. Principalele categorii de articole reduse sunt: calculatoarele, laptopurile, imprimantele, telefoanele, componentele PC, monitoarele, licentele, serverele – in fiecare zi o cu totul alta gama o sa fie la promotie.

Pentru mai multe detalii despre campania CITGrup Black Friday 2015 click aici.

 

Inafara celor patru comercianti, in paralel, sunt cateva site-uri ce desfasoara campanii de reduceri, inainte de Black Friday 2015, printre care se afla:

evoMAG.ro – campania Killers Deals – cu reduceri de pana la 40% (pana in momentul de fata) – la telefoane, tablete, smartwatches, accesorii & gadget-uri (acumulatuare, selfie stick, receviere, gamepad etc.), componente PC, imprimante, retelistica, calculatoare, electrocasnice, Tv, aparate de fotografiat si filmat, produse pentru ingrijire personala, produse pentru copii, sport dar si auto.

Pentru mai multe detalii despre evoMAG.ro – campania Killers Deals 2015 click aici.
campanie inainte de black friday 2015 evomag

 

Urmeaza o perioada plina de reduceri din partea multor comercianti >> vezi lista cu magazine participante de Black Friday Romania 2015 aici.

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: