Storcator de fructe si legume cu melc Zelmer JuiceMaker One JP1600 – pareri

 

Stim cu totii cat de importante sunt fructele si legumele, in special ca se recomanda ca acestea sa aiba o pondere mare in alimentatia noastra zilnica. Cu toate acestea este destul de greu sa te tii de un regim alimentar sanatos sau chiar sa ii convingi pe cei mici sa manance legume. O solutie la aceasta problema este sa achizitionezi un storcator de fructe si legume bun. In piata gasesti modele manuale (majoritatea sunt pentru citrice), aparate doar pentru citrice, cu centrifugare sau cu melc. In articole trecute am tot prezentat aparate din primele doua categorii, prin urmare azi a venit randul sa ofer cateva detalii si despre cel mai nou model de storcator – modelul cu melc. Dintre multe aparate cu melc, cel care m-a impresionat este Zelmer JuiceMaker One JP1600 (vezi aici pretul actualizat).

Storcator de fructe si legume cu melc Zelmer JuiceMaker One JP1600 2

 

Ce sunt storcatoarele cu melc?

 

Storcatoarele cu melc sunt noi in piata. Cu ajutorul lor poti obtine sucuri din fructe, legume si ierburi. Tehnologia la baza este presarea la rece, prin care are loc un proces de stoarcere lent cu ajutorul unui melc puternic. Deosebirea principala fata de modele cu centrifugare este ca in timpul procesului de obtinere a sucului, acesta nu este afectat de caldura propagata de aparat.

Majoritatea modelele ofera posibilitatea de a putea introduce fructul intreg, insa in functie de spatiul cuvei protectoare.

 

De ce Zelmer JuiceMaker One JP1600?

 

Cand alegi orice aparat, sunt o serie de aspecte ce trebuie sa le iei in considerare de la caractersiticile tehnice si pana la design.

storcator-de-fructe-si-legume-16-732163Aparatul Zelmer JuiceMaker One JP1600 are un aspect placut, poate sa fie usor depozitat si mai ales integrat cu restul decorului din bucatarie – in piata ai sa gasesti doua modele in functie de culoare: alb sau negru.

Pentru a obtine suc delicios fara sa arunci o mare parte din el in resturi (cum este in cazul aparatelor ineficiente) o putere de 150 W este suficienta – motiv pentru care aceasta este media pentru toate aparatele cu melc. Fata de alte modele Zelmer JuiceMaker One JP1600  se remarca prin sistemul smart extraction – sistem de extragere a sucului la viteza redusa prin care este asigurata o valoare nutritionala maxima. Poti folosi legume si fructe intregi, fara a le decoji inainte. Presa puternica stoarce legumele si fructele, rezultand un suc delicios, plin de vitamine.

Capacitatea recipientelor aparatului Zelmer JuiceMaker One JP1600 este de 1,2 l ( atat vasul pentru pulpa cat si pentru suc).

Un alt fapt de apreciat la acest model este: usurinta cu care poate sa fie folosit pentru a obtine rezultate perfecte. Tot ce trebuie sa faci este sa pregatesti fructele, sa amplasezi recipientele speciale si sa pornesti aparatul, introducand pe rand alimentele.

In situatia in care acesta se blocheaza poti “apela” la functia de revers pentru a debloca bucata ramasa.

Fata de modelele cu centrifugare, aparatele cu melc sunt mai putin zgomotoase, prin urmare nu trebuie sa iti faci probleme ca o sa deranjezi pe cei din casa.

Curatarea aparatului este simpla – turni un pahar de apa in timpul functionarii, dupa ce ai terminat de colectat sucul (foarte important ca aceasta operatiune sa fie facuta imediat dupa ce ai finalizat procesul ) pentru a clati recipientul de resturi de fructe si legume. Melcul de stoarcere este construit in asa fel incat sa previna orice tip de accidentare.

 

CONCLUZIE:

Aparatul Zelmer JuiceMaker One JP1600 este un storcator de fructe si legume practic, pe care te poti baza in orice moment al zilei si cu ajutorul caruia poti obtine sucuri proaspate pentru familia ta.

 

Storcator de fructe si legume cu melc Zelmer JuiceMaker One JP1600 1

Storcator de fructe si legume cu melc Zelmer JuiceMaker One JP1600

• Tip aparat: Storcator de fructe
• Storcator cu melc: Da
• Putere (W): 150
• Recipient pentru pulpa: Da
• Capacitate recipient pulpa: 1,2 l
• Capacitate recipient suc: 1,2 l
• Altele: Perie curatare / Functie reverse / Acc impingere

VEZI DETALII SI PRET

( *pentru mai multe detalii despre produs sau pentru a afla pretul, trebuie sa dai click pe titlul acestuia sau pe butonul din tabel )

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Mesaj: