Top combine frigorifice: care sunt cele mai bune combine frigorifice din 2015? Cum alegi o combina frigorifica buna?
( Top combine frigorifice 2015 | Recomandari )
O combina frigorifica buna este esentiala in casa ta, pentru depozitarea alimentelor la temperatura optima. In acest articolul doresc sa iti prezint un set de sfaturi pentru alegerea unui frigider performant, la un raport calitate – pret foarte bun si sa iti recomand o lista cu top combine frigorifice 2015.
Pretul pentru o combina frigorifica porneste de la 1400 lei si depaseste 4000 lei, diferenta fiind influentata de capacitatea modelului, functiile de baza / speciale dar si de marca / producator.
Alegerea unui frigider reprezinta o achizitie pe o perioada mai lunga de timp, prin urmare trebuie sa te asiguri ca selectezi modelul ideal dintre cele mai bune combine frigorifice.
Ce combina frigorifica sa cumpar? Top combine frigorifice
Cand am intocmit un top combine frigorifice 2015 am analizat ofertele existente pe piata luand in considerare tehnologiile incorporate, funciile de baza / cele speciale si consumul. In continuare am sa prezint detaliat fiecare caracteristica.
1. Dimensiune, capacitate, design
Dimensiunea, capacitatea si design-ul sunt trei caracteristici ce tin in principal de stilul tau de viata si de necesitatea ta. In piata sunt modele ce au o capacitate pornind de la 150 L si peste 300 L. Desigur cu cat capacitatea este mai mare cu atat o sa creasca dimensiunea modelului. Atentie: cand masori locul unde doresti sa amplasezi noul aparat ia in calcul si spatiul necesar pentru deschiderea usilor. Daca nu ai foarte mult loc sau inca nu te-ai decis unde vei amplasa frigiderul recomand un model cu usile reversiblie sau de tipul side-by-side, astfel incat sa stabilesti ulterior pe ce parte sa se deschida aparatul.
Utilitatea capacitatii unei combine frigorifice este influentata de distributia si numarul sertarelor. In medie un frigider are 3 rafturi in compartimentul superior si 3 sertare in cel inferior / in congelator. De regula rafturile sunt flexibile le poti ridica / cobora pana la inaltimea ideala – pentru a putea depozita inclusiv vasele mai inalte. Un alt aspect ce trebuie sa il ai in vedere sunt cosurile aflate pe usa, preferabil regrabile, astfel incat sa se potriveasca sticlelor, cutiilor dar si altor articole de orice dimensiuni, spre a te bucura la maxim de spatiul pentru depozitare.
Sunt modele ce au compartimente inteligente, pentru a mentine fructele si legumele proaspete o perioada mai mare de timp – sunt cele ce au incorporate lumina albastra – ce ajuta la mentinerea prospetimii sau de tipul fresh O Zone.
2. Tehnologia No Frost
Ce inseamna No Frost la frigidere ?
Tehnologia No Frost functioneaza cu ajutorul unui ventilator, ce pune in miscare aerul rece si uscat din interior, iar acest fapt ajuta la prevenirea acumulari de gheata si la mentinerea unei temperaturi constante in fiecare colt.
Un alt avantaj este faptul ca raceste de doua ori mai repede.
3. Alte functii speciale
Dupa cum mentionam mai sus functiile speciale ale unui frigider pot ajuta la includerea modelului in top combine frigorifice si cresc perfromanta aparatului. Mentiune: cel mai bun frigider pentru tine trebuie sa aiba strict acele functii de care ai nevoi, astfel incat sa iti asigure un raport calitate – pret excelent. In continuare am sa prezint principalele functii ce sunt intalnite la modelele din piata.
Sistemul de super racire – raceste spatiul in mod uniform, din colt in colt. Aerul rece este suflat prin mai multe guri de ventilatie la nivelul fiecarui raft, mentinand temperatura constanta si alimentele proaspete;
Functie ionizare – cu ajutorul acestei functii poti reduce cu pana la 70% dezvoltarea bacteriilor şi a mirosurilor neplacute pentru o mai buna conservare a alimentelor;
Functie eco / holiday – atunci cand esti plecat in vacanta, dar inca mai ai produse in frigider / congelator, aceasta functie o sa te ajute sa economisesti bani la factura de curent, setand combina sa functioneze la consum minim;
Racire preferentiala pe zone – aceasta functie este intalnita in special in cazul aparatelor mai scumpe, practic poti seta temperatura combinei pe mai multe zone, de exemplu o temperatura pentru zona de fructe si legume, alta pentru restul compartimentului;
Functie pentru a inregistra mesaje – poti renunta la clasica lista de pe firigider, iar cu ajutorul acestei functii sa inregistrezi mesajele pentru cei dragi, precum: „meniul zilei” sau ce alimente trebuie cumparate;
Functie media – pentru cei mai pretentiosi, exista varianta achizitionarii unei combine care sa aiba incorporate diferite gaget-uri precum: radio, functie audio/video sau chiar TV.
4. Clasa energetica si clasa de climatizare
Care este cea mai buna clasa energetica pentru o combina frigorifica? Clasa energetica indica cat de eficient este combina frigorifica din punct de vedere al consumului de curent electric. Avand in vedere ca frigiderul este un electrocasnic permanent in priza, majoritatea fac parte din clasa energetica tip A, insa o sa intalnesti si modele din clasele A+, A++, A+++, ceea ce inseamna ca acestea consuma mai putin – intre un frigider de clasa A si unul A+ poate exista o diferenta de pana la 20% de consum energetic.
Ce este clasa de climatizare? Clasa de climatizare indica care sunt limitele de temperatura ale mediului ambiant in care se garanteaza functionarea normala:
• SN – aparatul functioneaza normal intr-un mediu ambiant cu temperatura intre 10 – 32 °C;
• N – aparatul functioneaza normal intr-un mediu ambiant cu temperatura intre 16 – 32 °C;
• ST – aparatul functioneaza normal intr-un mediu ambiant cu temperatura intre 18 – 32 °C;
• T – aparatul functioneaza normal intr-un mediu ambiant cu temperatura intre 18 – 42 °C.
Daca mai ai intrebari referitoare la acest ” Top combine frigorifice ” sau ai nevoie de o recomandare de combina frigorifica, te invit sa imi lasi un mesaj mai jos.
In continuare iti voi prezenta un top combine frigorifice, pentru anul 2015:
( *pentru mai multe detalii despre produse sau pentru a afla pretul, click pe titlul acestora sau pe butonul din tabel )
Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+, 331 l, Clasa A+, H 201 cm, Alb |
Combina frigorifica Liebherr Confort CUef 3311, 294 l, culoare Argintie |
Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, volum total 308 l, Argintiu |
Volum net total (l): 331 | Volum net total (l):292 | Volum net total (l): 308 |
No-Frost: da | No-Frost: da | No-Frost: da |
Nivel de zgomot (dB): 40 | Nivel de zgomot (dB): 39 | Nivel de zgomot (dB): 39 |
Clasa de eficienta energetica: A+ | Clasa de eficienta energetica: A++ | Clasa de eficienta energetica: A+ |
Accesorii: suport pentru oua, tava gheata, acumulatori pentru racire | Accesorii: suport pentru oua, tava gheata, acumulatori pentru racire | Accesorii: suport pentru oua, tava gheata, acumulatori pentru racire |
Functii: holiday, super-congelare, voice recorder, antibacterian | Functii: SmartFrost, FrostSafe, CoolPlus, autonomie 27 ore | Functii: super-congelare, Sistem de avertizare pentru usa deschisa. |
VEZI DETALII SI PRET | VEZI DETALII SI PRET | VEZI DETALII SI PRET |
Terzi Radu
Caut combina frigorifica no frost, minim 100 l capacitate congelator, cu dimensiunile in plan max 60 x 60 cm. Ce imi recomandati?
abcTop.ro
Salut!
Prima varianta din tabel – Combina frigorifica Beko (sau)
Pentru un buget mai redus: Combina frigorifica Arctic ANK366NFS+ (sau)
Ceva mai scump: Combina frigorifica Liebherr Confort CNef 4015
Cel mai mic zgomot
Bună ziua, am achiziționat o combina frigorifica LG total no frost și făcea un zgomot infernal,
Ce combina îmi recomandați sa nu facă zgomot și sa fie total no frost.
Mulțumesc!
abcTop.ro
Buna!
Ai verificat sa nu fie un defect la aparatul respectiv?
FULL NoFrost si cu un nivel de zgomot mic (39dB), variante:
1. Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSA/EF
2. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA
Mai sunt si altele ceva mai scumpe gen:
Combina frigorifica Gorenje NRK6192MR